"Системата минус 60" - тема №21

• 42 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен,

Жаси, направо си страхотна на снимките.
Момичета, не ми остава никакво време за тренировки. От сутрин до вечер - в офиса, и после над книгите, че такъв изпит имам на 2-ри април....да не ви говоря.

за днес менйото беше:
З: 6 бисквити (диетични) с кафе
О: пилешка супа с ориз (без фиде и картофи) и малка салата от краставица
В: около 17 часа хапнах 3 сливи....много ме изкушиха и няколко орехови ядки (трябва да хапвам по няколко на ден заради жтитовидната жлеза) и към 19 часа си направих една салата от домати с пиперки и сирене.

Малко много ми дойде вечерята ама да се надяваме утре кантара ще е милостив към мен.

И пак това пусто разтройство.....направо вече ми писна ...не мога да изляза от тоалетната....всичко каквото хапнах.....е out сега.

Сядам пак да уча....че днес ми се ще да приключа с Наследственото право....

# 691
  • USA
Здравейте!
Минавам само да кажа, че спирам със Системата. Даже отслабнах повече отколкото планирах Party. Днес ме видя една приятелка и ми каза, че изцяло съм си върнала килограмите от преди. Надявам се да нямам повече повод да се записвам тук, освен след бременност. Беше ми много приятно и благодарение на всички тук, си свалих най-трудните кг.
Пожелавам на всички много минуси и страхотни резултати!

# 692
maimun77 би ли споделила колко кг свали и за колко време   bouquet

# 693
  • USA
DeSu, още миналата година започнах Системата, като след бремеността ми оставаха още 7 кг. Единствено със Системата успях да сваля почти всички. Преди месец реших пак да се включа тук, за да сваля 2-3 кг. и успях. Може би изглежда от страни лесно да се махнат толкова малко кг., но всъщност те са най-трудните. Успех ти желая!

# 694
  • София
Здравейтеее Hug
Аз днес имах малка промяна в менюто и проспуснат обяд, но просто нямаше как, защото бях по задачки.
Закуската беше кисело мляко с мюсли и мед, 4-5 малки скалички, а вечерята кисело мляко с ананас Peace

# 695
maimun77, радвам се за теб и постигнатата цел.Би ли споделила от тук нататък как смяташ да се храниш?Менюто ми за днес:
З- мюсли с кисело мляко и крем карамел
0- лозови сърми, салата
В- сухари с млечни
Жаси, разгледах новите ти снимки.Мотивираха ме още повече.Аз съм на 33 и виждам, че отслабването не става така лесно колкото като бях на 25.Като се върнах да прочета назад темите видях, че си споделила и запроблеми със щитовидната.Аз съм с хипофункция.Ако не е проблем би ли писала с каква диагноза си.Може и на лични.Мерсаж предварително lovekiss

# 696
Mirra_s, правих си изследване на хормоните - в норма са, макар и с гранични стойности. Имам и 2 малки хипогенни възела, които се видяха на ехографията, но нищо сериозно. Също съм с хипофункция на жлезата, леко изразена. Не тряба да пия лекарства засега, просто трябва да ходя на контролни прегледи през 6 месеца.  

maimun77, браво за постигнатата цел! Дано успешно задържиш резултата!   bouquet

Тази сутрин се зарадвах много - след вчерашния глад, днес съм -500 грама. Но имам още грамчета до линийката.

# 697
maimun77  Hug браво на теб. Ще ми е интересно да се включваш от време на време за задържането на килцата.

Жасмин, сияеш, като свалиш до планираното и ти ще си при манекенките  Grinning точно 5-6 кила са ти нужни.

Аз зациклих на 56 и откачам, затова и не пиша. Изобщо незнам как ще свалям още  Tired май това ми е предела. Ще продължа пък да видим.

# 698
Алиена, много ти благодаря!  Hug
За майка на манекенка може и да мина, че те там девойките са по на 18-19, баш като да са ми дъщери.  hahaha

А и ти къде искаш по-надолу от 56? Няма смисъл, според мен, ако е нереална цел - и да ги постигнеш, как ще ги задържиш после? С непрекъснат глад цял живот?

Момичета, днес Стелету ни е рожденичка!
Нека поздравим момичето, което първо свали 30 килограма със Системата! Да ни е жива и здрава и все така смайващи резултати да има!
 newsm59 nbirthday   cook dazzler1

# 699
Привет и от мен   Nature Sunny

Честит рожден ден на Стелето  

Да си ни жива и здрава, много обичана и щастлива мама  Heart Eyes

# 700
Жасмин, имам още малко излишни сланинки и целулит около ханша, но от днес съм на едни процедури и ще видим и там какво ще махна, а и започвам и да тичам на стадиона или на фитнес. Вкъщи не съм достатъчно редовна. 56 не са ми много малко, аз съм 165, но съм доста дребна като кокал.

Стелету, жива и здрава да си, да постигаш всички цели с лекота  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 701
  • Видин
Стелету, честит рожден ден и от мен. Само хубави моменти ти желая и още мноо минусчета, до желаната цел
Аз съм много щастлива, защото и днес имам - от 100гр, но поне задържах големия минус от 1,200 от вчера Party Party Party Та вече съм със 100гр. по малко от линийката Flutter
Отчета ми за днес е: з-диетичен корн флейкс с пр.мляко и малко сладко от ягоди за подслаждане; о-леща с 1-2 малки портокала; в-кис.мляко с портокал и ябълка.
maimun77, браво за постигнатата цел. Наистина ще е хубаво да пишеш от време на време, за да споделиш с какво се храниш и задържаш ли кг?  bouquet

# 702
И аз смъкнах няколко килца вече съм 103

# 703
Честит Рожден Ден на Стелету! Да си обичана и много минуси  Heart Eyes
Някой по горе каза че е хапвал орехови ядки за вечеря доколкото зная може, но  само сутрин ядки
За днес менюто ми
З-мюсли с овесени ядки ленено семе и кисело мляко аа и банан естествено Simple Smile
О-боб
В-ябълки и киви
Вървя след работа около час пеша и после малко пилатес естествено и качване пеш по стълбите до 11 етаж Joy
Приятен ден от мен Hug

# 704
Стелету честит рожден ден!
Желая ти много прекрасни моменти с любимите хора! Страхотни резултати си постигнала, много добро настроение и самочувствие с новата външност! newsm38
Днес започнах с доста обилна закуска, но вечерята ми вчера беше в 17 ч. -ябълка и банан. Нямах възможност за друго, но не бях и гладна докато си легнах.
За обяд не мога да реша още какво да е менюто, но вечерята ще е риба -скумрия на скара. Пожелавам на всички слънчев и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт