"Системата минус 60" - тема №21

• 42 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Не съм писала отдавна  Embarassed
В последно време изобщо не мислех за системата и естествено това си каза думата  Rolling Eyes
Незнам какво ми стана, просто се бях отказала за известно време  Confused
Имайки предвид че килата си стоят, а идва време за летните блузки ме е яд на себе си че съм се изоставила  #Cussing out
Е, всичко вече е минало и съм отново в редиците ви  Mr. Green
Надявам се поне малко да махна от тези пусти,гадни,отвратителни кила Praynig, та да ми е малко по-удобно като сложа някой лятна блузка   Praynig Praynig Praynig

Ами това е - виновна съм  Sick
Както се казва - това което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Лек и системен на всички   bouquet

# 706
  • София
Добро утро  Hug

Менюто за днес е:
З - тост с луканка и кашкавал, мини скаличка, Кит Кат и едно мини кроасанче;
О - пиле с ориз;
В - още не съм я измислила.

Прескарасен и слънчев ден Ви желая Hug

# 707
Добро утро,вписвам се с един голям плюс 1кг. Crossing ArmsНо снощи въпреки вълчия глад устоях и бях напълно системна Simple Smile Менюто за днес е З:3ръж. сухара с колбас и 1 варено яйце О:3/4 според големината варени картофа и В:2 грейпфрута.

# 708
  • Габрово
Здравейте! Вече трети съм с вас! Това е най-подходящия режим за мен, щом все още не ми е минало през ума да се откажа! И за първи път не изпитвам никакви глад, дискомфорт или пък борба с вътрешното ми лакомо АЗ Simple Smile
Ето и малко данни - стартирах преди 3 дни на 76.4кг, а днес кантарът отчете 74.9кг - супер като за начална мотивация!!!
Днес закусих с мъничко останали спагети от снощи, за обяд ще ям запечени чушки със сирене и кашкавал и за вечеря може би зелева салатка и най-вероятно отново малко сирене, за да направя компания на мъж ми с винцето.

Лек и успешен ден на всички!

# 709

Благодаря ви, момичета!

На този ден си пожелавам здраве, на себе си и на семейството си. Пожелавам си сила и възможност да постигна сама мечтите си. Пожелавам си добри приятели и позитивни неща! И разбира се, да достигна желаната визия до следващия ми рожден ден!

Системата ме срещна с някои страхотни хора, които ежедневно ми помагат да се чувствам добре и дори сега, в 3 месечния ми затой ме карат да се усмихвам и да продължавам напред! Благодаря!

Целувки и хубав ден!

# 710
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Стелету , честит рожден ден!
Много здраве , щастие , любов , късмет и сбъднати мечти!
Хубав празник!

Добро утро , момичета!  bouquet
Днес съм в застой , ни + , ни – , най-добрия вариант демек.  Laughing
З - 3 интегрални сухара с маргарин и конфитюр
О - в чуденка , мисля , че ще е ориз , че най-бързо става  Mr. Green
В - салата , естествено.  Crazy

Хубав и успешен ден! Hug

# 711
стеле, честит рожден ден и от мен. с най-добри пожелания

аз днес съм със страхотен главобол. вчера си легнах рано защото нещо нямах сили и дали 'преспах' или нещо друго, но още не мога да се съвзема след 2 хапчета. съответно не можах и да хапна нормална закуска

иначе изненадващо съм 400 гр надолу от оня ден и съм 66.7, дано до понеделник съм смъкнала до 66, но малко ме съмнява с тая визита в бг. все пак, имам много задачи и тичане, може да компенсират намерението ми да се отдам на салатки и приятна компания по всяко време Simple Smile

ще видя и майка ми, трябва да изглеждам по - тънка от преди 6 месеца Simple Smile

тия дни едва ли ще се включвам, така ще пиша пак в понеделни. пожелавам ви няколко лесни слънчеви системни дни и хубав резултат за награда

# 712
Стеле, честит рожден ден! Много любов и прекасни емоции ти пожелавам. Да постигнеш всичко, за което мечтаеш и да намериш нови цели.

Не пиша напоследък, но системствам доколкото е възможно. Пак съм болна и не съм съвсем в час.

# 713
Стеле , честит рожден ден !!! Бъди най-обичаната майка и съпруга и следвай целите и мечтите си !!!
[/b]
newsm59 nbirthday newsm51

maimun77 , браво за отличния резултат  Hug Колко си висока за тези кг ?
Аз днес имам голям минус  Grinning , вече тежа 57 900  Peace От понеделник досега -600 г.
За днес :
З : баничка и шок.кексче , кафе
О : св.дроб и салата домати и краставици
В : активия и портокал

# 714
  • София
Честит рожден ден Стеле, много здраве и сбъднати мечти!  bouquet
Момичета, имам едно питане newsm78 В неделя правих лунната диета свалих 2кг и от понеделник започнах системата.Качих 400гр първия ден и свалих 300гр втория ден, да ви питам мога ли да си продължавам с лунната диета, която е 4 пъти в месеца и да си продължавам на системата или не е много уместно 2 диети на веднъж?

# 715
Честит рожден ден Стеле, много здраве и сбъднати мечти!  bouquet
Момичета, имам едно питане newsm78 В неделя правих лунната диета свалих 2кг и от понеделник започнах системата.Качих 400гр първия ден и свалих 300гр втория ден, да ви питам мога ли да си продължавам с лунната диета, която е 4 пъти в месеца и да си продължавам на системата или не е много уместно 2 диети на веднъж?

Системата отрича всякакво гладуване и стресиране на организма , не се препоръчва да се комбинира с Лунната диета  Peace Ако системстваш ще сваляш .

# 716
  • София
Ави Hug, мерси за бързия отговор, няма тогава да я правя и без това ми е трудно с тоя глад Wink

# 717
стеленце, мила, да си здрава, усмихната, слаба, щастлива, спокойна и в мир със себе си!

днес съм -200 гр. надолу, което значи, че вече съм по-към 67-ците, отколкото към 8-ците Simple Smile
менюто си няма да пиша, защото е безсмислено и не твърде нужно. системно е при всички случаи  Peace

# 718
Жас, благодаря за отговора.
Стеле, Честит Рожден Ден!С пожеляние за упоритост да следваш мечтите си, постоянство за да ги постигнеш, много любов и здраве!
 newsm59
Аз днес малко сгафих.Обядвах по рано.Не можах да устоя на лозовите сърмички и си хапнах, но понеже не чувствах глад не ядох много и да видим сега как ще устискам до вечерята.Дано да не ми пристърже много  Twisted Evil

# 719
Стелету честит рожден ден и от мен. Желая ти всичко най най най и да запазиш в себе си позитивизма. Дерзай - мечтите се сбъдват Simple Smile

Аз днес не съм се мерила, защото забравих, но съм решила че съм с минус и това е Simple Smile!
З: мляко с мюсли и 1 филийка със саламче + кафе с мляко и кола
О: Дюкански Simple Smile - пържолка + 1/2 кофичка кисело мляко + малко сиренце
В: ??? Не знам сигурно ще е мляко с нещо си че днес сме на педиатър и ....

Момичета имам предложение, но не за тази а за другата седмица - какво ще кажете за малък пикник в Южния парк  - не в блъсканицата по централните алеи, а така на горе има едни полянки - та да пием по чаша вино, а може и мезе да си донесем Simple Smile. Но другата събота, че тази ме няма Simple Smile. Ако е хубаво времето!

Общи условия

Активация на акаунт