Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как протича бременността във Великобритания?
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как протича бременността във Великобритания?
Бременността във Великобритания протича с редица стъпки, включително прием на фолиева киселина, посещения при лекар за определяне на датата на раждане, изследвания и прегледи през различните етапи на бременността. Също така се обсъжда възможността за смяна на болница, ако е необходимо, както и важността на частната застраховка.
-
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
-
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
-
Как мога да намеря информация за детски легла с чекмеджета отдолу?
-
Какви са препоръките за самоопределяне на децата в контекста на езиковото обучение?
Сега ми е малко кофти, че приятелките ми в Англия се върнаха завинаги в БГ и оставам сама, но се надявам да успея да намеря работа бързо и с детето няма да имам много време. Реших да не се връщам на старата ми работа, просто на смени няма как да гледаме беба и ще търся нещо почасово или редовна смяна.
А за чайлд бенефита нямам отговор още, там да подавам ли пак
Оф, за едни 10 паунда голяма галимация, но пък са си един кашон памперси поне. 
Още няколко годинки ще го имаме без ограничения, после и него ще преразгледат. На твое място не бих чакала и бих звъннала за такс кредита, все пак ще има промяна във финансовата ти ситуация. Имай в предвид, че доста го орязаха от този месец и може да те изненадат с по-ниски суми или въобще да го няма.
от чудене вече какво имам тук 2 пакетчета карамфил и му казах да пробва, но не е сигурен помага ли му или просто утихва болката като стиска зъби ... та всякакви предложения са добре дошли, при положение, че зъболекарката е на мнение, че не му е нужно нищо повече от парацетамол.