® E-bay - тема 66

• 31 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
# 91
имам един последен въпрос!значи имам регистрация в Ebay i Paypal,но от пайпал ми блокираха мойта карта и един приятел се съгласи да използвам неговата.въпросът ми е-има ли начин да азбележат и да ми направят някакъв проблем от пайпал или Ebay?

# 92
А този приятел има ли акаунт в Пей Пал? Ако има, няма проблем да платиш с неговия акаунт. Като плащаш, ще въведеш неговите данни от ПП.
Ако няма обаче, не знам дали ще стане да въведеш неговата карта в твоя ПП акаунт. По-скоро не. Нека някой друг да каже!

# 93
еми..то няма как да разберат,че е а друго име..но все пак..нищо,ще чакам други отговори..

# 94
  • София
Да сте виждали детска масичка със столче? Рових, рових и не откривам. Не е като да няма по нашите магазини, но от ибей каквото и да съм взела е било по-евтино, а и ми го носят до нас. В това време и без друго никъде не ми се излиза.

# 95
  • София
Запис и от мен тук, успях доста неща да купя, сега чакам да видя дали ще пристигнат hahaha.

# 96
# 97
Да сте виждали детска масичка със столче? Рових, рових и не откривам. Не е като да няма по нашите магазини, но от ибей каквото и да съм взела е било по-евтино, а и ми го носят до нас. В това време и без друго никъде не ми се излиза.
Аз отдавна съм хвърлила око на  тези:
http://cgi.ebay.co.uk/IKEA-LATT-CHILDS-CHILDRENS-TABLE-AND-2-CHA … sh=item3a63ca29da

# 98
имам един последен въпрос!значи имам регистрация в Ebay i Paypal,но от пайпал ми блокираха мойта карта и един приятел се съгласи да използвам неговата.въпросът ми е-има ли начин да азбележат и да ми направят някакъв проблем от пайпал или Ebay?

можеш да направиш покупката от ebay през твоя акаунт, а плащането да направиш през неговия paypal, не може в твоя пейпал да регнеш негова карта, веднага ще те помислят за престъпник  #2gunfire
и трябва да се види продавача в ebay къде праща пратката - някои задължително я пращат на адреса от paypal, а не на адреса в ebay

# 99
  • Варна

можеш да направиш покупката от ebay през твоя акаунт, а плащането да направиш през неговия paypal, не може в твоя пейпал да регнеш негова карта, веднага ще те помислят за престъпник  #2gunfire
и трябва да се види продавача в ebay къде праща пратката - някои задължително я пращат на адреса от paypal, а не на адреса в ebay

Ами аз регнах в моя пейпал акаунт картата на мъжа ми и плащам с нея вече пета поръчка и никой нищо не ми е казал.

# 100
  • вляво от асансьора

Честит празник, момичета!  bouquet
Само да допълня, че тези, които изпращат на адреса от ПП обикновено си пише в обявата(поне така съм го срещала аз), а по подразбиране е на този, който си посочила за доставка в акаунта си в Ибей.

Аз пък имам едно питане, досега не ми се е губила пратка, но ето, че се случи.Продавачът твърди, че ми е пратена на 10.02, от Емпреса вдигат ръце, няма я. Confused.Та последно продавачът ме пита, аз помолила ли съм го преди това да ми я прати препоръчана, едва ли не, какво имам претенции, че се е загубила, след като е 2-nd class delivery.Пита ме иска ли да ми я прати наново, но препоръчана.Та, въпросът ми е редно ли е така, предполагам ще ми иска допълнително пари за пощенски, каква е практиката в такъв случай?А и не съм сигурна в него ли е вината, но какви доказателства за това, че изобщо е изпратена да поискам?Благодаря предварително на този, който ще има търпение да ми отговори.  bouquet

# 101
Джиджи, ако мн бързо се съгласи, значи може и изобщо да не ти я  е пратил.
Да не е от Китай?

# 102
  • Русе
Някой купувал ли е такова чудо ? Да ми препоръча марка, продавач... За домашна употреба ми трябва.

# 103
  • Варна

Aма как ги измисляте тези?
Какви престъпници, какви чудесии ... от четвърта година пазарувам от ибей, правила съм услуги на познати и непознати, плащала съм с чужду карти поне 10 броя различни и нито съм имала проблеми, нито очаквам такива.  За адресите също - уж чета обявите но на такива в които изрично пише, че пращат на пейпал адреса не съм чела. Има си регистрационни, има си и деливъри адреси. На фактурата като на всяка читава фактура си има адррес на доставка и би трябвало да се ползва той от продавача. Друго би било негова грешка. Досега за 400 покупки никой не е сгрешил по този начин и нещата са отивали там където съм посочила.

# 104
  • Варна
Някой купувал ли е такова чудо ? Да ми препоръча марка, продавач... За домашна употреба ми трябва.

Купувала съм 3 броя но не такива. На Scholl /вана за крака също/ и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт