® E-bay - тема 66

• 31 709
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
В американския е по-разпространено да пращат само на PayPal адреса.

# 106
имам един последен въпрос!значи имам регистрация в Ebay i Paypal,но от пайпал ми блокираха мойта карта и един приятел се съгласи да използвам неговата.въпросът ми е-има ли начин да азбележат и да ми направят някакъв проблем от пайпал или Ebay?

можеш да направиш покупката от ebay през твоя акаунт, а плащането да направиш през неговия paypal, не може в твоя пейпал да регнеш негова карта, веднага ще те помислят за престъпник  #2gunfire
и трябва да се види продавача в ebay къде праща пратката - някои задължително я пращат на адреса от paypal, а не на адреса в ebay

Aма как ги измисляте тези?
Какви престъпници, какви чудесии ... от четвърта година пазарувам от ибей, правила съм услуги на познати и непознати, плащала съм с чужду карти поне 10 броя различни и нито съм имала проблеми, нито очаквам такива.  За адресите също - уж чета обявите но на такива в които изрично пише, че пращат на пейпал адреса не съм чела. Има си регистрационни, има си и деливъри адреси. На фактурата като на всяка читава фактура си има адррес на доставка и би трябвало да се ползва той от продавача. Друго би било негова грешка. Досега за 400 покупки никой не е сгрешил по този начин и нещата са отивали там където съм посочила.

това за престъпниците беше закачка Simple Smile голям шопинг е падал явно
само не ми стана ясно как точно се плаща с чужда карта? нали за да се регне една карта в пейпал трябва и код за потвърждение от банковото извлечение след като направят тестова транзакция?  newsm78

# 107
имам един последен въпрос!значи имам регистрация в Ebay i Paypal,но от пайпал ми блокираха мойта карта и един приятел се съгласи да използвам неговата.въпросът ми е-има ли начин да азбележат и да ми направят някакъв проблем от пайпал или Ebay?

можеш да направиш покупката от ebay през твоя акаунт, а плащането да направиш през неговия paypal, не може в твоя пейпал да регнеш негова карта, веднага ще те помислят за престъпник  #2gunfire
и трябва да се види продавача в ebay къде праща пратката - някои задължително я пращат на адреса от paypal, а не на адреса в ebay

Aма как ги измисляте тези?
Какви престъпници, какви чудесии ... от четвърта година пазарувам от ибей, правила съм услуги на познати и непознати, плащала съм с чужду карти поне 10 броя различни и нито съм имала проблеми, нито очаквам такива.  За адресите също - уж чета обявите но на такива в които изрично пише, че пращат на пейпал адреса не съм чела. Има си регистрационни, има си и деливъри адреси. На фактурата като на всяка читава фактура си има адррес на доставка и би трябвало да се ползва той от продавача. Друго би било негова грешка. Досега за 400 покупки никой не е сгрешил по този начин и нещата са отивали там където съм посочила.

това за престъпниците беше закачка Simple Smile голям шопинг е падал явно
само не ми стана ясно как точно се плаща с чужда карта? нали за да се регне една карта в пейпал трябва и код за потвърждение от банковото извлечение след като направят тестова транзакция?  newsm78
Нали става въпрос за постоянно пазаруване, не за еднократно плащане.
А и ще добавя карта на съпруг поне, няма да е на комшията Wink

# 108
  • Русе
Купувала съм 3 броя но не такива. На Scholl /вана за крака също/ и съм доволна.

Благодаря. Гледах два сета на въпросната марка. Не че им разбирам но ми се иска да имам и ще поръчам единия.

# 109
  • Варна
Пате, възможно е, не ми е направило впечатление. От 2010 с промяната на митниическия закон не съм пазарувала от щатите. Много от тях пишат, че доставят само на confirmed адрес, но то няма общо с адреса в пейпал според мен.

Боби...аддвам картата, плащам и трия. Код за подтвърждение - какво имаш пред вид? Пейпал акаунта ми е верифициран някога като е направен т.е. статуса му е verified. Това е било с карта която вече нямам. Сега постоянно стои друга моя карта аддната вътре, нея не съм верифицирала допълнително както и чуждите карти  с които съм плащала. А с картата на мъжа ми има много пари платени , в смисъл, много над 100 валутни единици които са максимум при непроверен потребител. И с други карти по същия начин, една колежка си купува скъпи ски екипи и и ги платих с нейна карта/ и то руска/ и ...нищо, всичко си е ок. Акаунта ми е premier, не знам дали има значение.

# 110
Да попитам дали са ви пристигали здрави "техниките" от ebay (през Габко, ако има значение)? newsm78
И да се похваля, че си спечелих едно wii, та затова питам. Blush Дано да всичко да е ок. Praynig

# 111
  • вляво от асансьора

...За адресите също - уж чета обявите но на такива в които изрично пише, че пращат на пейпал адреса не съм чела...

Flash ,и аз не бях попадала, но съвсем наскоро видях няколко такива обяви в английския, продавачът беше от Китай, ако има значение, не ми се рови да я търся, но си пишеше изрично, че пращат на ПП адреса.Разбира се, това е изключение, само го посочвам като вариант, някой ако не дочете, да не остане изненадан.

# 112
  • вляво от асансьора
Джиджи, ако мн бързо се съгласи, значи може и изобщо да не ти я  е пратил.
Да не е от Китай?

Пате, не е от Китай, от Англия е.Има ли право да ми иска допълнително пари за препоръчаната поща, нищо не е споменал?Ето и съобщението, между другото:

"Hi, all items that were awaiting dispach have been posted, recorded delivery, did you contact me before about this? I can re send recorded delivery if you have not received the original?x"

# 113
  • Варна
Аз съм съгласна, не споря/много:-)/. Ама от Китай пък въобще не разглеждам дори та затова съм изостанала с информацията:-) Винаги чеквам локация uk only.

# 114
Бях писала по-нагоре, че един продавач ми върна парите, за една неполучена стока. Трябва ли да му поставя оценка? Все пак човека беше много коректен и искам да му поставя положителна оценка. Редно ли е или...

# 115
  • вляво от асансьора
Аз съм съгласна, не споря/много:-)/. Ама от Китай пък въобще не разглеждам дори та затова съм изостанала с информацията:-) Винаги чеквам локация uk only.

И аз не споря Grinning.И мерси за това, не съм се сетила да чеквам локация. Hug

# 116
Бях писала по-нагоре, че един продавач ми върна парите, за една неполучена стока. Трябва ли да му поставя оценка? Все пак човека беше много коректен и искам да му поставя положителна оценка. Редно ли е или...
Да, постави му  Peace

Джиджи, кажи му че не си получила все още стоката, да ти изпрати нова .Но ако изтичат дните за диспут си го пусни, а щом получиш нещото ще го затвориш Peace

# 117
Пат, благодаря!

# 118
Здравейте. Имам въпрос и много ще се радвам ако има някой на линия да ми отговори.
Залагах за едни обувки, но спечели следващият след мен. И вчера получих Second Chance offer да закупя тия обувки на цената, , която съм заложила. Аз не съм съвсем сигурна, че искам да ги купувам вече, но се чудя дали съм ДЛЪЖНА да го направя. Регистрирана съм в немския и-бей /голяма грешка/ и всякакви по-важни съобщения ми пристигат на немски. Превеждам, ама не винаги разбирам съвсем точно за какво става въпрос. А съм чувала, че като залагаш, може да се окаже, че ТРЯБВА да купиш артикул, който не си спечелил, защото си втори. Това такъв случай ли е ?

# 119
  • Варна
Не, не си длъжна да купуваш нещо с оферта за втори шанс.

Длъжна си да купиш стока ако си предлагала оферта при опция 'най-добра оферта' и продавача я приеме. Т.е. не бива да се пробва в такива случаи за 'спорта'... но твоя случай не е такъв. Ако искаш му пусни едно 'не, благодаря' а може и въобще да не му пишеш. Предложението му ще повиси малко и ще изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт