® E-bay - тема 66

• 31 726
  • 740
  •   1
Отговори
# 375

Другия вариянт е да питаш всеки от който харесаш нещо дали ще ти го прати!
Аз преди да има тези фирми така правех дори и на обяви където има че е само за UK.от 20 запитани 1-2 ми отказваха. но ти си реши! Peace

Пиша,питам...Лошото е,че като се съгласят да пращат,такива пощенски тръскат,че свят ми се завива  Shocked
За една чанта и портмоне ми взеха 17 паунда  Twisted Evil А да кажеш,че Англия е на 10 000 км от тука,само една Франция се минава,но...
Платих си ги и си взех нещата (които се оказаха голямо разочарование между другото Sad)
Снощи се засилих за един търг на един костюм,който тръгваше от 0.86 L, но е с 20  L доставка  ooooh! Това не е ли нередно  Tired

# 376
  • Варна
Преди малко спечелих една чанта на Морган за 1,04GBP, но с доставка 4 паунда до UK и 7 до BG. Защо е тази разлика? Чантата идва от Гърция  Rolling Eyes

# 377
  • Варна
Защото има ограничения за цената на доставка за територията на Англия. Продавача е от Гърция, но листвайки обявата си в английския ибей доставката до Англия не се води международна и е ограничена до 4лири максимум. Обърни внимание в обявата, че доставката му до Гърция също е 7лири... тя пък според системата е международна. Simple Smile
Та затова е така.

# 378
  • пловдив
искам да питам нещо, спечелих търг на който доставка до УК беше 2,49 при плащането не ми начисли доставка и и се чудя защо? каква може да е причината. Пускам линк към обявата
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250786399452#shId
а това ми пише при плащането: Standard Int'l Postage : Free

# 379
  • софия
искам да питам нещо, спечелих търг на който доставка до УК беше 2,49 при плащането не ми начисли доставка и и се чудя защо? каква може да е причината. Пускам линк към обявата
Да не си дала бг адрес за доставка? Пише, че стандартната м/ународна доставка е безплатна.

# 380
  • пловдив
Да не си дала бг адрес за доставка? Пише, че стандартната м/ународна доставка е безплатна.
да така пише в пей пал като плащам,но в обявата си беше 2,49.Както и да е дано да няма доставка, може ли след като съм платила вече да ми поискат още пари за доставка?Не би трябвало.

# 381
  • софия
2.49 е доставка в Англия. Това не е м/ународна. Продавачът е англичанин. Peace До къде ти е доставката?

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 18:53 от zvanche

# 382
Момичета много ще съм Ви благодарна ако ме информирате, ако си променя адреса за доставка в акаунта ми в e-bay с този на доставчика на английски адрес трябва ли да правя и промени в pay pal

# 383
да така пише в пей пал като плащам,но в обявата си беше 2,49.Както и да е дано да няма доставка, може ли след като съм платила вече да ми поискат още пари за доставка?Не би трябвало.
Доставка не се плаща, ако отидеш на място да си го вземеш. Ако искаш да ти го пращат, трябва да си платиш. Ако не си платила тези 2.49 ще трябва да ги доплатиш.

Момичета много ще съм Ви благодарна ако ме информирате, ако си променя адреса за доставка в акаунта ми в e-bay с този на доставчика на английски адрес трябва ли да правя и промени в pay pal
Не, но трябва да внимаваш когато плащаш кой адрес даваш за доставка

# 384
Петя благодаря ти за бързия отговор

# 385
  • Варна
Момичета, има ли доставчик, който да информира, че има получена пратка на ваше име още в UK, ползвам един, свикнала съм с него ама ми писна да гадая ще си получа ли пратките и кога...
Da, Бритс. Не им е обявено като услуга задължителна в сайта или нещо такова но го правят. До вчера бяха почивка , онзи ден платих 4 неща и току-що ми каза момичето по скайпа, че и 4те ми пакета са при нея и тази неделя тръгват насам. Виж им условията в сайта и ако те устройват пробвай с тях. Комуникацията е много добра, имат само един курс на седмица /всяка неделя тръгва/ но за мен така е добре.

# 386
Момичета, има ли доставчик, който да информира, че има получена пратка на ваше име още в UK, ползвам един, свикнала съм с него ама ми писна да гадая ще си получа ли пратките и кога...
Da, Бритс. Не им е обявено като услуга задължителна в сайта или нещо такова но го правят. До вчера бяха почивка , онзи ден платих 4 неща и току-що ми каза момичето по скайпа, че и 4те ми пакета са при нея и тази неделя тръгват насам. Виж им условията в сайта и ако те устройват пробвай с тях. Комуникацията е много добра, имат само един курс на седмица /всяка неделя тръгва/ но за мен така е добре.
E чесно да ви кажа няма други като тях. Днеска писах на девойката и веднага получих инфо за пристигналите пакети. С две ръце съм за тях  Peace Peace Peace
Имам постоянна връзка с тях и когато да попитам нещо дали е пристигнало винаги ми се отговаря.

# 387
E чесно да ви кажа няма други като тях. Днеска писах на девойката и веднага получих инфо за пристигналите пакети. С две ръце съм за тях  Peace Peace Peace
Имам постоянна връзка с тях и когато да попитам нещо дали е пристигнало винаги ми се отговаря.
За кой посредник става въпрос?

# 388
Hrissy Бритс са това.

# 389
Flash*, mimi_msm, супер, благодаря ви, сега ще ги прегледам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт