® E-bay - тема 66

• 31 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Относно продажбите опита ми не е голям, около 15тина са. Никога обаче попълвайки нова обява не са ми искали да въведа телефон или каквато и да е информация извън формата в която се попълват данните за самата стока. Първата ми продажба е била около половин година след регистрирането ми в ибей, имала съм някакъв рейтинг/като купувач/ . Не е бил кой знае какъв ама да не би да има ограничения или някакви допълнителни мерки за сигурност относно ново регистрирали се продавачи? Не знам, не съм чела нищо такова ...
Това за телефона, както и не публикуването веднага на обява е споделяно и преди тук като проблем, но не знам какво е било развитието на нещата.
Tia_e, няма причина да ти блокират акаунта ако пуснеш обява, стига всичко със стоката да си е ок... Аз в неделя писах 4 обяви защото имаше безплатно листване събота и неделя и пак всичко си беше ок... почти всеки месец има 2 дни в които има нулеви такси за листване/ с различни условия, но пак е нещо...
Пак не помогнах, ама... толкова знам.  Peace

# 556
Телефонът го въвеждайте без кода на БГ, напр. 0888ххххххх и т.н Peace

# 557
  • Пловдив
Момичета аз пак с въпрос за обувки.Нося 37 тук взимам UK4.Геокс кой номер да търся.Детско купувам С7 -отговарят ли си?

# 558
 Hug Флаш, мерси, за безплатното листване го знам, все ми пускат по някаква реклама, ама винаги съм ги подминавала  Mr. Green Просто сега реших да се пробвам, рейтинг като купувач имам...над 60.
То ме пита за тел във връзка с плащането през ПП за сигурност, така пишеше, да но след Н-опита за въвеждане на тел и все не ставаше ми излезе онова съобщение...ще изчакам, дано не съм сгафила много, а има ли къде да питам самите ибей-ци? Нещо като инфо център?

Arven  Hug мерси, но никак не ставаше Sad
Пробвах и директно, пробвах и с нула(и), и с +, и с домашен телефон, но все не го харесваше  ooooh!

# 559
Това ми прилича на връщане на ддс ,обаче нещо хич не ми е ясно как и защо на теб,ако не си подавала молба за такова.Твоето име ли пише?Абе не пипай нищо докато АЛЕКС не се появи да каже.Може да е грешка -идея немам

да....... но аз не съм подавала молба  никъде, нито пък ми пише името някъде. Веднъж вече изгърмях с 2 дребни суми, имало е опит и за по големи, но т.к не е имало голяма наличност по картата ми  не са успели. Това беше около преди година, обслужващата ми банка е ДСК, жалвах се, писах писма и накрая нищо.

А сега съм получила това на имейла, за опит за достъп в ПейПал сметката ми

Dear PayPal Customer,

As a security measure, we regularly screen PayPal activity. Recently, we noticed a problem with your account.

We determined that someone may have tried to access your PayPal account without your permission. For your protection, we have limited your account access. To lift this limitation, click here:

https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=login_actp

Reference Number:

We've limited access to your account temporarily .We'll review the limitation once you respond with the information we've requested.

Thank you for helping to resolve this problem.

Yours sincerely,

PayPal Account Review Department

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.

----------------------------------------------------------------
Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.а r.l. & Cie, S.C.A.
Sociйtй en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg

Моля помагайте, какво става, не разбирам   Praynig  Praynig Защо пак на мен  newsm45 newsm45

Как да си сменя паролата в ПейПал и ще е достатъчно ли само това?

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 18:49 от de_bi

# 560
А относно телефоните - кодирани ли са,работят ли с български оператор или .. при всеки е различно ? Simple Smile
Сигурно въпроса е тъп,ама ..  Grinning

# 561
Юли, тези, които са за даден оператор обикновено е упоменато (пише примерно Ориндж), а пък и не пречи да питаш продавача Wink

# 562
  • Пловдив
Де би ,мейлите на пей пал започват със скъпи....../името ти/,а не със скъпи клиент.Влез в темата за пейпал,там Алекс е обяснила кака да препратиш такъв мейл на пей пал.Мисля че скоро имаше такъв случай описан в темата/3 стр отзад напред/

# 563
Де би ,мейлите на пей пал започват със скъпи....../името ти/,а не със скъпи клиент.Влез в темата за пейпал,там Алекс е обяснила кака да препратиш такъв мейл на пей пал.Мисля че скоро имаше такъв случай описан в темата/3 стр отзад напред/

права си, благодаря ти. Значи и двете писма не са от ПейПал....... по конкретно второто, за първото е ясно

# 564
  • Пловдив
Момичета аз пак с въпрос за обувки.Нося 37 тук взимам UK4.Геокс кой номер да търся.Детско купувам С7 -отговарят ли си?
Девойки търга тече кажете кой номер съм.

# 565
  • София
Аз нося също 37 понякога 37,5 - взимала съм си сандали на Geox от БГ - на кутията пише 37 EU/ 7 USA/ 6 UK / 248mm
може да ти помогне тази информация

# 566
Tia_e, няма причина да ти блокират акаунта ако пуснеш обява, стига всичко със стоката да си е ок... Аз в неделя писах 4 обяви защото имаше безплатно листване събота и неделя и пак всичко си беше ок... почти всеки месец има 2 дни в които има нулеви такси за листване/ с различни условия, но пак е нещо...
Пак не помогнах, ама... толкова знам.  Peace

Те ми го блокираха понеже беше нов(имах си и стария тогава) и двата бяха към един пейпал акаунт.Понеже го направих и веднага листнах обява, затова може би им се видя странно.Стоката беше рокля на Зара-нищо нередно Peace
Сега от този акаунт като пробвам ми иска телефон да ми звъннат от пейпал-като при anny.
И при мен не става с номера.

de_bi,на мен ми пращт вече 3-ти такъв мейл.Измама са.Аз ги препратих на spoof@paypal.com. Съветът на пейпал е да го препратим и след това да го изтрием.Освен това ме увериха,че техните мейли винаги почват с Dear ..Име и фамилия, а не с Dear customer.

# 567
  • Варна
Девойки търга тече кажете кой номер съм.

да, виж и тук http://www.shopgeox.com/Images/sizechart_final.pdf

# 568
  • Пловдив
Благодаря момичета,така прочетох и в темата на амазон +2 отгоре.Е значи не е моя търг... Grinning

# 569
de_bi,на мен ми пращт вече 3-ти такъв мейл.Измама са.Аз ги препратих на spoof@paypal.com. Съветът на пейпал е да го препратим и след това да го изтрием.Освен това ме увериха,че техните мейли винаги почват с Dear ..Име и фамилия, а не с Dear customer.

Tia_e, а кога да влеза в профила си в ПейПал, страх ме е да не ми научат паролата. Ще си сменя паролата и номера на картата, че.......

Общи условия

Активация на акаунт