Машина за хляб-40 част

• 58 639
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
То всъщност няма много за разясняване,
има готова смес на Арчар за безглутенов хляб със семена.
казва се "здраве".
Пека го в момента на програма 7. Хляб без глутен,
но виждам че става сбит някак като при програма 3.Хляб с трици.
Май трябваше да го пусна на програма 2. Френски  newsm78
там става по бухнал

Цитат
Обичам стройните си крака, тънката си талия, стегнатия си бюст...
И мразя слоя тлъстина, който ги скрива!
[/size]

# 421
Привет и от мен! Снощи си купих немска фурна за хляб на Silvercrest,но няма превод на български. Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете как да си направя козунак.

# 422
  • Балчик
Цитат
Обичам стройните си крака, тънката си талия, стегнатия си бюст...
И мразя слоя тлъстина, който ги скрива!
hahaha Joy Ако се подвизаваме често в тая тема, така ще е. Laughing

Благодаря, не съм се зачитала по етикетите на готовите смеси, ще трябва да погледна коя каква е.
То не знам колко можеш да очакваш от безглутеновия, аз не съм яла и виждала, но трябва да си е сбит мисля, предвид свойствата на глутена и липсата му тук.

# 423
  • Балчик
Привет и от мен! Снощи си купих немска фурна за хляб на Silvercrest,но няма превод на български. Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете как да си направя козунак.

Ами погледни малко по-нагоре. само трябва да разбереш коя е подходящата програма за твоята печка, което ако питаш нас, няма как да знаем. Освен ако не пуснеш снимка на панела за управление- може някой да помогне.

# 424
От безглутеновият хляб няма как да се очаква да се надигне много. Майка ми е на безглутенова диета и почти всеки ден си прави такъв ,но го меси на ръка и го пече във фурната. Тя заради този хляб си купи хлебопекарната ,но не и хареса хляба от нея и ни я подари. От нея знам че той не само не се надига много но и не всяка мая е подходяща за него/ в случаите когато се използва от хора нуждаещи се от безглутенов хляб/. Не знам какво брашно има в тази готова смеска но майка ми не използва брашно от пшеница,ръж,овес.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 16:27 от bolqrka64

# 425
  • Балчик
Можеш ли да попиташ майка си за точна рецепта? С какво брашно го прави? Благодаря.

# 426
В момента в МЕТРО има промоция на хлебопечки АЛЯСКА 2 бр. в пакет за 72 лв. . Та въпроса ми е някой знае ли тази цена дали е за 2та броя или само за 1 бр.? Техните брошури ме объркват. Малко тъп въпрос ама се чудя. Ако някой знае моля да ми отговори, ще съм му благодарна  newsm78

# 427
В момента в МЕТРО има промоция на хлебопечки АЛЯСКА 2 бр. в пакет за 72 лв. . Та въпроса ми е някой знае ли тази цена дали е за 2та броя или само за 1 бр.? Техните брошури ме объркват. Малко тъп въпрос ама се чудя. Ако някой знае моля да ми отговори, ще съм му благодарна  newsm78
И мен това ме вълнува. Не съм ходила до Метро, но ако наистина има такава промоция, ще се замъкна.

# 428
И мен това ме вълнува. Не съм ходила до Метро, но ако наистина има такава промоция, ще се замъкна.
Аз видях брошурата в интернет, не съм ходила там, ако 2те бройки са за 72 лв си ги взимам веднага. Embarassed

# 429
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Принципно е за 2-та броя,но имайте в предвид,че при такива промоции се стига до бой,защото примерно пускат 5-10 броя и това е.Боя е във ранни зори,после няма панаири няма и атрактивни неща.

# 430
Принципно е за 2-та броя,но имайте в предвид,че при такива промоции се стига до бой,защото примерно пускат 5-10 броя и това е.Боя е във ранни зори,после няма панаири няма и атрактивни неща.
Много ти благодаря ти благодаря миличка. Ако не успея да се доредя ще търся друг приемлив вариант за хлебопекарна. Много искам да имам smile3525

# 431
  • Бургас
Цената е за едната хлебопекарна, но важи при закупуване на 2 - не си точете зъбките напразно Twisted Evil Не че и 72лв не е прилична цена Peace

# 432
Цената е за едната хлебопекарна, но важи при закупуване на 2 - не си точете зъбките напразно Twisted Evil Не че и 72лв не е прилична цена Peace
Ок   341uu

# 433
Отново съм тук и чакам някой да ми даде съвет за печките Аляска, но явно сте заети. Видях, че имате въпроси за тях, който ви е казал, че са две за 72лв ви е излъгал. Промоцията е за една на тази цена без ДДС с 2 пакета готова смес бонус.

# 434

Джемма, направих хлебчето, тоя път вместо кратерче, все пак надигна калпачЕ, макар и с мъъъничка впадинка по средата. На снимката горе е срязано горещо, веднага след изваждането, нямах търпение. На долната снимка вече е охладено. Хареса ми, страшно вкусна ми се стори коричката, пък и цялото хлебче. Пекох на бърз хляб 2ч 10 мин. Имам още две бързи програми - 1час 30 мин за 700 грамово и 1ч.40 мин за 900 грамово. Мисля следващия път да пробвам на някоя от тях. Ето го:

Много ти благодаря за рецептата! Не мога да се нарадвам, че най-после се получи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт