Машина за хляб-40 част

• 58 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Обичам стройните си крака, тънката си талия, стегнатия си бюст...
И мразя слоя тлъстина, който ги скрива!
hahaha Joy Ако се подвизаваме често в тая тема, така ще е. Laughing

Ама, че ме разсмяхте с тоя цитат Joy........сетих се, че си го копвах от руски сайт някъде и го открих, малко по-пълен е: "Как я люблю свою тонкую талию, свой шикарный бюст , свою маленькую упругую попку, свои стройные ножки.... И как я ненавижу жир, который все это скрывает!"

С тия вкусни хлебчета.......всичко ще ни се покрие! Joy

# 436
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте.
От днес в Метро има промоция на брашно за козунаци- 25 килограма за 22 лева. Брашното е на София Мел. Дали си заслужава.  newsm78
Самоцитирам се. Интересува ме отговора. Все още си мисля дали да го купувам това брашно. Моля, помагайте.  Praynig

# 437
  • Балчик
labrex, радвам се, че хлебчето се е получило и ти харесва. Но ти на 2часа и 10 минути с пакетче и половина мая ли пече? Защото ако е така- много е и затова леко в тръгнало да хлътва. На 2 часовата програма слагам 1 пакетче мая, 1 и 1/2 ползвам само за експресната.

# 438
  • Враца
Аз слагам 1/3 пакетче мая на дългата ..  Shocked

# 439
Здравейте.
От днес в Метро има промоция на брашно за козунаци- 25 килограма за 22 лева. Брашното е на София Мел. Дали си заслужава.  newsm78
Самоцитирам се. Интересува ме отговора. Все още си мисля дали да го купувам това брашно. Моля, помагайте.  Praynig

88 ст. за килограм - купи си го. Нямам представа какво е качеството, но аз и от това, дето е пакетирано от Аро също съм доволна. На него пише, че пепелното съдържание е със сухо вещество до 0,65%. Промоцията от днес ли започва или вече е свършила, че ме мързи да търся? Ако продължава, ще си купя в началото на идващата седмица.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:53 от Анонимен

# 440
  • Балчик
vmarinska, коя дълга- тези дето е 3 часа и нещо ли? И от коя мая? Нещо не си го представям маята на доктор Йоткер да ми докара хубаво хлебче с 1/3 пакетче. Аз на дългата слагам 1/2, на средната 1, а на експресната 1.5 пакетче. Но пък никога не ползвам затоплени продукти и помещението, в което е хлебопекарната е неотопляемо, което си оказва своето влияние.

# 441
Но ти на 2часа и 10 минути с пакетче и половина мая ли пече? Защото ако е така- много е и затова леко в тръгнало да хлътва. На 2 часовата програма слагам 1 пакетче мая, 1 и 1/2 ползвам само за експресната.

Джемма, помислих си го това, че може би ще е много маята, сложих 10,5 гр, както си беше в рецептата, но важното е, че пробвах. И най-важното е, че хлебчето ми хареса, току-що ходих да си чупна малко. А вечер хляб не ям......по принцип. Тая вечер ще е изключение. Grinning А аз още не съм пекла на всичките програми, все още ги пробвам една по една.

# 442
  • Враца
Ръжен + черно брашно :

1 с.л. сол
1 ч.л. захар
2 с.л. олио
1 + 1/2 ч.ч. вода
3 ч.ч. ръжено брашно на "Арчар"
2 ч.ч. черно брашно "Ла гранде фамилия" (приблизително)
1/3 пакетче суха мая д-р "Йоткер" или "Vili
Джемма аз никога не слагам повече мая  newsm78
(отварям пакетчето и ми стига за 3 пъти)

2 програма - Френски хляб
Тестото става тежко, твърдо, трябва малко да му се помага с дървена шпатула в началото ( аз го правя с ръка)
евентуално може да се променят пропорциите на брашната  Peace

# 443
  • София
Цената е за едната хлебопекарна, но важи при закупуване на 2 - не си точете зъбките напразно Twisted Evil Не че и 72лв не е прилична цена Peace

Точно така е!Ако някой иска една машинка,цената е 84лв без една стотинка с два пакета микс бонус.
Аз купих онзи ден за подарък такава.
Отново съм тук и чакам някой да ми даде съвет за печките Аляска, но явно сте заети.
Ето ти рецепта за един разкошен хляб,предоставена от г-жа Стихийно бедствие:
Хляб с айрян на  Полин (за машинки до 1 кг)

айрян   мл   260
яйца (по-малки)   2 бр   
захар (непълни)   1.5 с.л.   
сол      0.7с.л.
краве масло   56 гр   
бяло брашно   500 гр
суха мая                   5гр
Програма 1(основна)
Много хубав и голям хляб

Аз правя най-често този козунак.Спазвай инструкциите и ще стане супер.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.195
И този е разкошен: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg3459477#msg3459477
А,като цяло прочети първа страница на темата.Там има линк към тема само за рецепти,а и важни съвети.Ще са ти от полза!

# 444
Благодаря ти "cayman" за съветите. Ще прочета и ще се обарзовам. Засега съм новак и не смея много да се изказвам по темата.
Успешен ден! Simple Smile

# 445
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте.
От днес в Метро има промоция на брашно за козунаци- 25 килограма за 22 лева. Брашното е на София Мел. Дали си заслужава.  newsm78
Самоцитирам се. Интересува ме отговора. Все още си мисля дали да го купувам това брашно. Моля, помагайте.  Praynig

88 ст. за килограм - купи си го. Нямам представа какво е качеството, но аз и от това, дето е пакетирано от Аро също съм доволна. На него пише, че пепелното съдържание е със сухо вещество до 0,65%. Промоцията от днес ли започва или вече е свършила, че ме мързи да търся? Ако продължава, ще си купя в началото на идващата седмица.

Промоцията е от 24.03  Peace

# 446

Супер!  Hug Купиха ми бяло брашно от мелница Елин Пелин. Хлябът не се надигна като друг път и стана един такъв равничък. Имам две предположения - или брашното не е качествено, или не му слагат подобрители.  newsm78

# 447
Алис, по скоро не му слагат допълнително глутен и разни други подобрители.
Пробвай с малко повечко мая, може пък и да стане.

# 448
  • Бургас
Отново съм тук и чакам някой да ми даде съвет за печките Аляска, но явно сте заети. Видях, че имате въпроси за тях, който ви е казал, че са две за 72лв ви е излъгал. Промоцията е за една на тази цена без ДДС с 2 пакета готова смес бонус.
Дали някой чете сроковете на различните промоции??? ДО 24.03 имаше промоция за една хлебопекарна на цена от около 84лв + 2 пакета готова смеска за хляб. А ние говорим за промоцията ОТ 24.03 нататък (тоест сега важи), която е както съм написала - при закупуване на 2 машини, цената на всяка една от тях е към 72лв с ДДС!

И какъв точно съвет искаш за Аляска?

# 449
Със този сиренак вместо запис Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт