Машина за хляб-40 част

• 58 596
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте на всички !
имам едно въпросче ще правя хляб с айран ,но нямам масло може ли да използвам маргарин ?
Поздрави Simple Smile)))

Можеш, слагала съм и домашна мас, пак става хубаво. Peace

Венито, чудно ти е хлебчето! Браво!  bouquet

океи мерси отивам да го правя

# 166
  • Враца
labrex от твоята клавиатура си е направо комплимент  bouquet
Специални благодарности на Бонго който ми помогна много с напътсвията си  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
  • София
Браво, Венито! Чудна работа е свършила тази машинка! Хайде похвали се и на вкус после!
Ива&СиЕ, моля те после пусни инфо дали все още има там такива, че да взема за подарък   bouquet

# 168
labrex от твоята клавиатура си е направо комплимент  bouquet

Какъв комплимент, истина си е! Не знаеш моите първи две-три хлебчета на какво приличаха, на кратери на вулкан! Joy  bouquet И наистина помощта от тук е много ценна, човек се ориентира и влиза в пътя!  bouquet

# 169
  • София
Ще пиша разбира се,но довечера сега имам двама спящи 3 г.
Да,форумът е ценен много,аз пък до сега не съм имала провал с машината и хляб и тесто,не че правя много но питката на балончета се тачи най много  bouquet Само ограничавам,че моите мъже изяждат всичко на един път ooooh!
Пиша,че мъж ми ходи сега,НЯМА промоцията е била до петък,той е бил в овча купел.
Ако някой попадне на нещо карфур,метро,моля да сподели Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 15:02 от Ива&СиЕ

# 170
аз вчера направих хлябът на Лабрекс с майонезата....добавих от себе си и малко чесън и маслини...Възхитителен хляб,мек, ухаещ приятно....Дори мъжО отбеляза,че вместо в машината е било по-добре да го метна във фурната като питки....Другият път ще пробвам така
Благодаря на Лабрекс за споделената рецепта

# 171
аз вчера направих хлябът на Лабрекс с майонезата....добавих от себе си и малко чесън и маслини...Възхитителен хляб,мек, ухаещ приятно....

Еее, много се радвам, че ти е харесал, друго си е човек да срещне съмишленици! И вкъщи много го харесаха, а пък аз - съвсем много!  bouquet

# 172
Някой ползвал лие от вас черно пшенично брашно от ,LA GRANDE FAMIGLIA произведено в Румъния специялно за домашни хлебопекарни така пише на пакета.Днес си купих от него да пробвам.Някои ще ми дадели сполучлива рецепта.А Трябва ли да слагам бяло брашно или само черно .

# 173
  • Враца
Аз работя с такова брашно вече два месеца, много съм доволна, слагам го в добавка на ръженото  Peace

# 174
Мама Цеци ще ми напишеш ли рецептата си, моляте.А бяло брашно ставали. Предварително ти благодаря.

# 175
  • София

Пиша,че мъж ми ходи сега,НЯМА промоцията е била до петък,той е бил в овча купел.
Ако някой попадне на нещо карфур,метро,моля да сподели Hug
От утре в Метро,хлебопекарна "Аляска" е на промоция 84лв.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 17:53 от cayman

# 176
Не е за вярване, но и Мулинекската се справи с печенето на козунак (с течен подсладител и захар). Приложих рецепта №2, която вече уточних, но течността беше вода, мляко и лимонов сок (добавен по време на месенето). Правих го на програма Сладък хляб 3:45 ч., 750 г, светла кора (печенето е 1 час и оставих да се изпълни цялата програма). Не го мазах и ръсих, за да видя какъв ще е цветът на горната кора. Сега вече мога да премина към друг вид десерти - този е ясен (експериментът премина успешно).   chef

# 177
  • София
Ива&СиЕ, машинки на промоция има в БАУМАКС/ето тук е брошурата, цена 80 лв./ и в Интермаркет/брошура тук, цена-119 лева/. Peace

# 178
  • Враца
Добър вечер и от мен!
Дребното заспа и аз да дам отчет и за вкуса,както обещах.
Страхотен,не се рони,плътен и хубав хляб.
Напомни ми на хляба който хапвах ваканциите на село от фурната.
Само не успях да го снимам и разрязан-по разбираеми причини Laughing
Бонго първата филийка която  отрязах я нарекох за теб,чувствай се почерпен Peace  bouquet
Сега съм решила до Великден да задобрея с хлебчетата и ще мъча някой козунак.
Лека вечер от мен.

# 179
Здравейте, от две години имам машина за хляб. Ползвам я почти всеки ден - правя какво ли не. От днес имам и Мулинекс 5000, но нямам книжка с рецепти за нея. От близо два часа чета в нета, но не намирам нищо конкректно, повечето мнения са общи приказки. Моля, ако някой може да ми помогне, ще бъда много радостна, да пробвам и хляба с тази машина.

Общи условия

Активация на акаунт