За странностите

• 21 028
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Аз си нямам странности затова си "откраднах" тази на мъжа ми: мием си подметките на обувките като се приберем отвън.
Винаги мия обувките вечер.
А пък да си прибера прашолясалите обувки в гардероба направо не ми го побира акъла  ooooh!
Стига да не си ги прибираш в гардероба с дрехите си-тогава да;)

# 196
Никога не тупам вечер покривката след вечеря.Не оставям мръсни чинии в мивката вечер и мия банята след всеки,който я е ползвал.

# 197
Сега се сещам за една моя странност - смятам , че ако се лакирам в червено ми носи късмет ,отколкото  ако съм лакирана в друг цвят.Ако ще правя нещо важно през седмицата се лакирам винаги в този цвят. Mr. Green

# 198
Сега се сещам за една моя странност - смятам , че ако се лакирам в червено ми носи късмет ,отколкото  ако съм лакирана в друг цвят.Ако ще правя нещо важно през седмицата се лакирам винаги в този цвят. Mr. Green

Аз съм така, но с определен сутиен. В особено важни дни просто е задължителен  Crazy
Когато определената дреха изживее дните си, бива нарочена друга на тази длъжност  hahaha

# 199
  • София
сетих се за един колега, който на всичките изпити ходеше с един панталон - бил му късметлийски   Simple Smile

# 200
сетих се за един колега, който на всичките изпити ходеше с един панталон - бил му късметлийски   Simple Smile
Ааааа, и аз по изпитите ходих с едни и същи дрехи. Мислех си, че ми носят късмет. Mr. Green

# 201
 Предвид дискусиите в съседна тема установих други мои странности:
 Харесвам чисти тела и коси. Обичам хората около мен да миришат на свежо. Интимният ми тоалет не се състои в измиване с вода.Слагам обличани веднъж дрехи при изпраните в гардероба. Не пускам ботуши в пералнята.

# 202
Не пускам ботуши в пералнята.
Това странност ли е? И аз съм странна тогава.

# 203
  • София
А кой си пере ботушите в пералнята?  Rolling Eyes Crazy

# 204
Не че ти носи късмет, просто мъжете обичат червен маникюр и като си с такъв ти правят малки добринки, ама това за мен не е късмет.

# 205
  • При хората, които обичам
Не пускам ботуши в пералнята.
Това странност ли е? И аз съм странна тогава.

Много сте странни, значи. Може ли да не знаете кое, как, кога и по колко пъти се пере?

# 206
Я, онаzи тема май ще се мести И насам....  Wink

# 207
Много сте странни, значи. Може ли да не знаете кое, как, кога и по колко пъти се пере?
Олеле, сраааам Embarassed Отивам да си купя още три перални!

# 208
Това опашата лъжа  Crossing Arms

# 209
Шшшшшт, тихо!  Praynig Има и благородни лъжи!

Общи условия

Активация на акаунт