Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?
И със сладкото е добра идея, както е казала г-жа Стихийно бедствие, но аз няма от къде да намеря домашно. 
наистина си е бебевалеж 
Сега съм по-спокойна, след като се затвърди мнението ми , че са колики, а не нещо друго. Въоръжавам се с търпение и това е!!!

Да са живи и здрави и много да слушкат родителите си.
Неговото стигна до гнойна ангина,но доки каза,че вече е на оправяне и за сега не му пусна втори антибиотик.От антибиотика пък на мен ми започна едно силно течение,и сега поне ще имам основателна причина моята скръндзава гинеколожка да си ми пусне микробиологията, която досега не искаше да ми пуска.
Все ме глождят едни подозрения,че първия път нямаше да се наложи секцио,ако бях си изчакала бебко сам да излезе.Сега ще си изчакам всичко по реда си,вземам си багажчето и си отивам в последния момент.