Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 32 895
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
katilias, чудесно е че вече сте направили и първата разходка, и то със слинг. Имам едно въпросче, относно него- дали е от еластична материя и колко е дълъг.
Жени, слингът е направен от материя, която прилича на трико - плътна, леко разтеглива, като на по-плътна тениска. Утре ще го измеря колко е дълъг, но е доста дълго парче, според мен, поне 4 метра.
natali _bebeto 2,Маринелс, Весито, Хелън[/b] fingerscrossed Стиснати палци и от мен.
Благодаря ви за хубавите думи за моето дете. Тя е абсолютен бонбон - спи, яде и пълни памперсите. Явно много и харесва навън - и вчера бяхме за няколко часа, спа си през цялото време.
И аз съм чела, че организмът се чистел сам, затова е нормално да имаш разстройство. Лично при мен не съм го забелязала.
Валари, пий поне вода. Аз лично за мене си съм забелязала, че яденето не оказва кой знае какво влияние върху млякообразуването. Но водата...
Май това е.
Отдавна нямаме новини от Лилинчо.
Поздрави от мен

# 106
marinels и veset0  успех
Всичко да мине леко и безболезнено

# 107
  • София
Момичета имам едно въпросче Blush
Тази нощ,а и сега продължава имам упорито разтройство,ама много упорито....та въпроса ми е това дали не подсказва предстоящо раждане...или съм си лепнала некой вирус?

Миналата седмица бях така, помислих, че се прочиствам, но уви ... Явно е било от храна - едно китайско. После премина в "обратния" случай. При теб, обаче, може да е всичко. Наблюдавай се ...

Относно завивката на бебо- Не знам още как ще го завивам. Имам и одеалца и плетени пеленкии тънко бебешко юрганче и чувалче ... Идея нямам какви ще бъдат нуждите му, но смятам да не го товаря със завивки.

Витреа, честита дъщеричка Жанет!!! Само да те радва!   bouquet

Относно ласките с любимия като средство за предизвикване на раждането не бих имала нищо против на този етап, но половинката не би се съгласил. Сега него го е страх повече, преди ме беше страх мен да не тръгне бебо без време. Има нещо, което ме притеснява и заради което ще се замисля. То е, че ако спермата има гореописаният ефект, то трябва да е без презврватив, а това може да промени картината на досега чистите ми изследвания .... Не ми се рискува да родя бебо естествено без да знам за последвала инфекция ...

# 108
  • София
Shortyd, hellen_law3, вие къде ще раждате? Извинявам се, ако вече сте споделили. Аз утре съм на преглед и ще уточняваме датата с Док. и мисля и това да го питам кога ще трябва да постъпя в болницата, за да може да си уредя и стаята. Предполагам, че има значение и за колко часа е планирана оперецията. На мен никак не ми се иска да влизам един ден предварително - мисля си, че ще изкукам въпросната една нощ. А и не знам дали в Шейново има интернет. Но сигурно ще си взема някоя книга или компютъра с предварително свален филм:)

относно коланите и аз това гледам, поне в интернет, че има доста варианти и не знам по какъв критерий да си избера. Мисля да питам Док. и затова утре.

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover успех и късмет на всички, на които са им нужни
и търпение на всички мами, които преносват Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 109
redreny2000 аз ще раждам в Шейново в края на седмицата и няма да влизам един ден по-рано,а в деня на секциото.

# 110
нося щъркелова вест за един роден сладур:
"Днес в 16:30 ч. следобяд изплака нашия юнак Виктор с мерки 4000 гр и 52 см Simple Smile Много съм щастлива, раждането беше нормално със спинална упойка Simple Smile Поздрави на всички майчета!
мама matza83"

да е жив и здрав Виктор, а мама скоро да изпишат и да ни разказва
  bouquet

# 111
redreny2000 аз ще раждам в Шейново в края на седмицата и няма да влизам един ден по-рано,а в деня на секциото.
Много хубаво, че така практикуват, тъй като аз днес цял ден скучая.Правиха ни кръвни изследвания, 2 записа и среща с анестезиолог, което отнема не повече от 2часа,а не знам защо ни викат цял ден по-рано. Както казва мъжа ми: Заради такива като теб дето имат нужда да привикнат с болничната обстановка  Laughing
Стискам палци на всички мами, на които предстоят срещите с бебчетата

Ехааа matza83 има бебеее, да и е живо и здраво

# 112
 matza83 честито бебе Виктор,жив и здрав да е! smile3525
Ами не,Маринелче,не е практика различно постъпват,отначало док ми каза,че ще влезна един ден по-рано за да съм първо секцио за следващия ден,но после тази,която ме записваше в 15 кабинет каза да дойда направо на деня,за което нямах нищо против,изследванията си ги пускам извън болницата два дни преди датата,тестове за алергии към упойки казаха,че няма да ми правят и така  Peace

# 113
  • София
Аха, ясно, значи има надежда:) Аз утре ще питам и се надявам и при мен да е така.

ЧЕСТИТО БЕБЕ ВИКТОР НА МАМА matza83!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ВИКТОР И ГОЛЯМ ПОБЕДИТЕЛ!!!
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
smile3525 smile3525 smile3525

# 114
ЧЕСТИТО БЕБЕ ВИКТОР НА МАМА matza83!!!   smile3525
natali _bebeto 2 УСПЕХ И НА ТЕБ Flowers Four Leaf Clover
Относно завивката на бебо спряла съм се на одеалце.
Comelina много добре те разбирам.И аз така не бих искала нито един ден в болница допълнително,но аз все пак имам надежда,че лекарката ми ще прояви разбиране и ако не се налага изрично няма да ме насилва да вляза.Но честно казано не съм разговаряла още с нея на тема как те процедират когато ти мине термина.Аз имам някаква вътрешна нагласа че до 15 ще родя,но не по-рано от термина си.Моята овулация пък беше по-късна и затова.Но не бива да се тревожим. Hug
katilias браво на твоята малка красавица!Много се радвам за вас,наистина сте пример за мен! Hug
Освен Лилинчо и Тунчо не се включва.
Преслава за да изключиш чревен вирус трябва да се наблюдаваш добре и да следиш и за други симптоми.

# 115
Честито на всички нови мами  newsm51   bouquet smile3525и да са им живи и здрави бебоците. Щастливи и кротки бебета и бързо възстановяане.!

# 116
  • Карлово
Честито на новите бебчета и успех на мамчетата на които им предстои утре да се видят със своите бебчета  Simple Smile  Praynig

# 117
  • Лондон
Честито на Маца 83! И стиснати палци за marinels, натали, хелън и veset0!

Скреч, възхищавам ти се, че дори и като съвсем 'прясна' майка отделяш толкова време, за да подпомогнеш мамите, които искат да кърмят.   bouquet

В Англия нещата са като в Австралия - има много помощ и много информация. Фокусът е на естественото раждане и гледане на децата, и на кърменето. Вода не се дава, захранва се късно и т.н.

За предизвикване на раждането и по-лесно такова тук препоръчват чай от малинови листа / Raspberry Leaf Tea. Купих си и смятам да го пробвам от утре, че вече не се трае Wink

# 118
Redreny2000, аз ще раждам в Първомай - родния ми град, където си живеем.Ходех и в Пловдив паралелно в частна клиника, но нещо последните 2 месеца ме изнервиха, защото почнах да се чувствам като бъдеща мама на конвейе .Гледат да ти приберат парите, претупват те в прегледите и така.А в Първомай ще раждам в държавната болница.Вярно, не е супер лукс, макар че ми запазиха ВИП СТАЯТА  Sunglasses, но затова пък отделението е добре поддържано и с идеална хигиена.Освен това съм мн доволна засега от лекаря при който ходя.Много е внимателен, всичко обяснява и дори човекът идва тези почивни дни да ме гледа на видеозон и да следи тоновете, независимо, че нищо няма да му се плати.Дори по здравна каса.Оказа се, че имало някакъв лимит по здравна каса за ходения при гинеколога.Понеже аз съм изчерпала моя, тъй като имах доста проблеми в началото, сега направо си отивам в отделението за прегледи и изследвания, без да ме записват на регистратурата.Мисля, че това не е малко и е достатъчно показателно, че все още, за щастие, в БГ има лекари, които не гледат само парите.Макар че АГ се е превърнала в специалност, която носи огромен финансов ресурс.Казаха ми нищо да не нося, само памперси за бебо и съответно моя багаж.Поста ми стана доста дълъг, но нещо ми е както изнервено, така и вълнуващо от предстоящата среща с бебо.Моля се всичко да е мине добре за всички нас утре!Това е от мен засега момичета.Дано се включим скоро само с хубави новини! Hug Hug Hug
ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ НА НОВОТО БЕБЧЕ.ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО!

# 119
  • София
hellen_law3, успех!!!
Всичко ще е наред!!! Радвам се, че си попаднала на съвестни лекари. В днешно време не са много. Чакаме скоро хубави щъркелови новини:)

Общи условия

Активация на акаунт