Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?
Стиснати палци и от мен.

Много съм щастлива, раждането беше нормално със спинална упойка 

, но затова пък отделението е добре поддържано и с идеална хигиена.Освен това съм мн доволна засега от лекаря при който ходя.Много е внимателен, всичко обяснява и дори човекът идва тези почивни дни да ме гледа на видеозон и да следи тоновете, независимо, че нищо няма да му се плати.Дори по здравна каса.Оказа се, че имало някакъв лимит по здравна каса за ходения при гинеколога.Понеже аз съм изчерпала моя, тъй като имах доста проблеми в началото, сега направо си отивам в отделението за прегледи и изследвания, без да ме записват на регистратурата.Мисля, че това не е малко и е достатъчно показателно, че все още, за щастие, в БГ има лекари, които не гледат само парите.Макар че АГ се е превърнала в специалност, която носи огромен финансов ресурс.Казаха ми нищо да не нося, само памперси за бебо и съответно моя багаж.Поста ми стана доста дълъг, но нещо ми е както изнервено, така и вълнуващо от предстоящата среща с бебо.Моля се всичко да е мине добре за всички нас утре!Това е от мен засега момичета.Дано се включим скоро само с хубави новини!