Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
благодаря ви, момичета, за подкрепата! Hug Hug чакам резултатите от изследванията всеки момент и вярвам, че вс ще е наред!
Аника, чудесно, вдъхновяващо разказче за жената!    bouquet тъй като довечера ще заведем мама на ресторант- само ние тричките със сестра ми, ще го разпечатам и ще им го занеса!

# 286
Честит празник мили момичета! Бъдете много обичани, много обичайте и догодина всяка от вас да носи своето букетче на ръце  bouquet Hug

# 287
Chestit praznik mili momicheta  Heart Eyes

# 288
Хей, момичета аз минавам само да ви поздравя за празника

! Да сме много обичани всеки ден, да не забравяме и нашите мами:)) и скоро да ги превърнем в баби!
Красив ден на всички!

# 289

Честит празник красавици!
 Пожелавам ви много, много скоро да отбелязвате този празник като деня на майката !

Тук днес е голям празник, от вчера се почива, а от петък се поздравяват и пият  Mr. Green
Мойто мъж ще се прибира днес късно и не знам колко ще можем да празнуваме...

Етинка,  Hug Дано скоро всичко се нареди при теб!

Алекс,  Hug

Аника, честита ти племенница!

Hug Hug Hug на всички които пропускам, да изкарате незабравима вечер!

# 290
Здравейте, момичета!  Hug
Честит празник, желая ви да сте много здрави, обичани и глезени жени!

Ети, силно те прегръщам и се моля всичко лошо, което преживявате съвсем скоро да свърши. Praynig
Меци, честита племенница, да е много здрава и много да слуша леля си, й желая. Mr. Green На теб честито бракуване, желая ви много щастие и къща пълна с дечица. Hug Praynig
Аника, честита племенница и на теб, на нея желая същото, много да слуша леля си. Mr. Green
Честити бебчета и на Джози и на Весето. Да са много здрави, щастливи и игриви! Hug

На всички останали силно стискам палци и се моля за вас, момичета. Praynig
При нас нищо интересно, днес или утре лелята си отива и пак се впускаме в борбата. Praynig

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 22:12 от Snarky Chimpfanny

# 291
  • В къщурката на хълма на феите
Честит празник мили мои момичета! желая ви здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всички банки парите! мъжлетата ви да изненадат подобаващо днес, а от догодина всички да празнуваме не Празника на жените, а Празника на мама!

Аничка айде вуйно, честито за трети път!!! чакаме да ти честитим още толкова пъти! Hug
Ети с теб сме мила, както казват в гражданското - в добро и зло, в здраве и болест, в радост и скръб Hug Hug Hug
Цветенце с тази песен на сватбата мъжлето специално ме поздрави и ми пя и ме разрева и изобщо мнооооооооооого хубава песен Heart Eyes Heart Eyes

# 292
  • Живее на Луната
Честит празник мили дами, бъдете винаги светли и лъчезарни, щастливи и усмихнати, силни и борбени, крехки и нежни, щастливи и обичани. Дарявайте топлота на света и сгрявайте мъзките сърца.

Поздрав от мен.

# 293
Честит Празник мили момичета.Бъдете много щастливи,обичани и обичащи. smile3525 smile3525

И малко осмомартенски прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 294
 муш под прашеца и прахосмук newsm79 newsm79 newsm79

# 295

Много здраве,щастие и сбъднати мечти.
 newsm79

# 296
Ети,много прегръдки имаш и от мен мила,дано и татко ти и милото в най-скоро време се възстановят напълно Praynig Hug
Аника,честита племенница и тук мила!
Моли Hug

# 297
Честит осми март момичета!

Пожелавам ви да сте винаги усмихнати и положително настроени!
Много приятни мигове довечера! И дано всяка една от вас се почувства желана и красива и обичана!

bouquet за всички вас!

# 298
Здравейте И ОТ МЕН!
Ако някой отстрани погледне страничките -колко много са изписани днес ще си помисли че цял ден сме развявали положителни тестчета!А дано де!
И така и от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!НЕКА ВСЕ ТАКА РАСТЕМ И ХУБАВЕЕМ И ДА НАПЪЛНИМ ТЕМИЧКАТА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТЧЕТА!!!!!

КАФЕНЦЕ златно си ти!!!!!Видях си проблема -оправих го и графиката тръгна!!!!!!БЛАГОДАРЯ!Сега температурата е тръгнала добре нагоре-какво да правя?Кога е на-висока-когато е овулацията ли?Отивам да чета и в чичко гугъл!
РЕНДЕНЦЕ позволих си да видя твоята графика -ти пък отначало имаш повече градуси а по-нататък падат....ама съм и аз нищо не разбираща!
АХА май схванах!Говоря си сама малко тука ама..карай!Значи хватката е като тръгне нагоре тази графика да не падат градусите-тогава вече може би нещо се случва.....КРИСИ ДИМИТРОВА попаднах на твоята графика и май е за 6-ица!!!!А ДАНО!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:56 от БЛИЗНАЧЕ

# 299
БЛИЗНАЧЕ твоята лелка само 2 дни ли била? А иначе за моята графика - от този месец няма смисъл да я гледаш, а тази от миналия е добра за да се ориентираш.

Общи условия

Активация на акаунт