Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Лоли Joy hahaha
Металтинка, честити розови гащурки Mr. Green Hug
По въпроса с развличането на мслите от бебеправенето, секса по графика и т.н. мога да кажа много , но ще досадя. Blush
Само ще Ви кажа, че когато забременях правихме секс по желание, не пиех вече никакви лекарства, защото моята док излезе майчински, мислех, че няма да има О, а когато се оказа, че е имало О и е била на 21 ден/засякох я с мерене на БТ в зачатие и бейбиплан/, точно тогава не бяхме се обичали Rolling Eyes Бях сигурна, че не съм забременяла, яд ме беше, че сме пропуснали О, защото аз рядко овулирах и така. Закъсняваше ми 4-5 дни, а аз упорито отказвах да правя тест, защото бях убедена, че ще  EFN ноооооо, момичетата най-накрая ме убедиха, че БТ се е задържала 4 дни след деня за М доста висока, че имат предчувствие и така, на 5 декември получих следобедна  EFP изненада Heart Eyes
mandygeо, добре дошла! Hug Ама малко повече търпение, бе душо.  Laughing Ти от 1вия опит искаш на 10-ти ден от О да имаш + тест Hug

# 346
Лоли Joy hahaha
Металтинка, честити розови гащурки Mr. Green Hug
По въпроса с развличането на мслите от бебеправенето, секса по графика и т.н. мога да кажа много , но ще досадя. Blush
Само ще Ви кажа, че когато забременях правихме секс по желание, не пиех вече никакви лекарства, защото моята док излезе майчински, мислех, че няма да има О, а когато се оказа, че е имало О и е била на 21 ден/засякох я с мерене на БТ в зачатие и бейбиплан/, точно тогава не бяхме се обичали Rolling Eyes Бях сигурна, че не съм забременяла, яд ме беше, че сме пропуснали О, защото аз рядко овулирах и така. Закъсняваше ми 4-5 дни, а аз упорито отказвах да правя тест, защото бях убедена, че ще  EFN ноооооо, момичетата най-накрая ме убедиха, че БТ се е задържала 4 дни след деня за М доста висока, че имат предчувствие и така, на 5 декември получих следобедна  EFP изненада Heart Eyes
mandygeо, добре дошла! Hug Ама малко повече търпение, бе душо.  Laughing Ти от 1вия опит искаш на 10-ти ден от О да имаш + тест Hug

Благодаря Grinning Знам, че съм ужасно нетърпелива... така де... имам си моите моменти на умопомрачение  #Crazy Обещах си, че ще търпя до закъснение, защото май почвам да побърквам и бъдещия татко  smile3505
Само да попитам, със сигурност някой е писал по въпроса, ама... Не е проблем, че пия фолиева киселина и витамин Е заедно, нали? Thinking

# 347
  • Варна
хихих,
дай  Боже всекиму такова семейно положение Joy Joy Joy
А това водно легло много шантаво ми звучи Crazy
Мetaltina,
честити розови гащи, ах, че хубаво Hug Така искам и аз, как да навивам мъжО за момченце Laughing Шегувам се, каквото и да е, само да е здраво и да идва по-бързо Praynig
mandygeo,
много е рано, мила, няма начин тест да отчете все още Simple Smile
Alexiadata,
хубаво е да си хапваш здравословно, от това винаги има полза. И аз бях почнала по едно време мюсли, черен хляб, това-онова, но нещо ми мина ентусиазмът. И плодове рядко ям, добре че започва сезонът на салатите yes
Момичета,
за отвличането на мислите сте прави, но с едно голямо НО. Ако наистина дълго време сте правили бебе по график, редовно, упорито, в един момент е ок да си дадете почивка. Но при нас - почти три години загубени - с по един-два опита, често не когато е моментът, с пропуснати месеци - докога? За кога да се успокоявам? Аз искам обратното - да опитаме целенасочено и упорито да действаме! А точно това не мога и не мога да се преборя да направим! Ей затова ме боли и се отчайвам. Знам че никой не може да ми помогне, споделям просто...

# 348
Само да попитам, със сигурност някой е писал по въпроса, ама... Не е проблем, че пия фолиева киселина и витамин Е заедно, нали? Thinking
Не, даже е много добре. Hug Само с вит. А трябва да се внимава, че се натрупва в организма, и след доказана О не се пие Peace

# 349
Менталита,четсити розови гащи!

Алекс, много хубаво си решила със здравословното хранене. Аз много се старая да се храня здравословно, но не мога да спра цигарките и захарчетата  Embarassed Сега тук в новата квартира се зарибих да пия фрешчета от морков и ябълка и зелени нектари. Мъжоме гледа доста странно, но за него моя вкус е извратен  Mr. Green

Месечко, напомни ми другия път като идвам към БГ да намина да тегля един бой на твоя мъж  Mr. Green

# 350
Месечинка виторога просто идеално те разбирам,ние сме почети по същия начин,аз затова още не съм ходила и на лекар по този повод,защото знам какво ще каже,,,,Последния път като бях всичко ми беше наред ,тръби, яйчници ,цито намазка последната година и нещо не съм ходила,лекарката каза всичко зависи от вас.Единственото което запомних по така е ,че каза да броя 10 дни от началото на цикъла и от 10 ден да действаме 1/2/3 дни под ред после през ден нещо такова беше...обаче ,винаги когато правим нещо не е точния момент,като дойде точния тогава изкача нещо, а то като изпуснеш дните после никакъв ефект хубаво е поне да има някакъв план ,ама специално при нас няма никакъв.Вдигнала съм ръце да не се ядосвам ,но много добре те разбирам.Божия работа ,по някой път си мисля ,че така е писано, на този етап:hug:

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 13:40 от maria_84

# 351
  • Sydney
metaltina честито розово бонбонче Simple Smile
mandygeo добре дошла и търпение Simple Smile..пий си ФК без проблем Wink

# 352
Здравейте, красиви дами!   bouquet

Металтинка, честити ти розови гащури! И аз искам такива (то си личи от и от подписа ми  Blush)
Звездичка, без лоши мисли. Вярно, когато времето минава, а не става, е доста изнервящо и депресиращо. Успокой се, мисли позитивно и ще се убедиш, че действа  Peace
Лолиии, искам и аз водно легло.... Винаги съм искала, но да не ме хване морска болест  Mr. Green
Тони, браво за хубавата новина, а сега чакаме още по-хубава! Simple Smile
Сигмичка, да ги нямаме такива Naughty То и аз тогава трябва да се отпиша - на 32 съм, а цикълът ми започна когато едва бях навършила 10 години, прибавяме и завишения ФСХ и готово  Laughing
Гледам за секс си говорите - правите го не когато трябва, а ние щом не трябва, не го правим...  Joy С тия задържани фоликули, като знам, че няма да стане работата, секса съвсем го занемерих  Blush

# 353
айде и на вас да споделя нещо интересно!една зависимост която не е на 100% но много често се повтаря!Може пък да ви стане интересно и по този начин да знаете кои месеци за оплождане са ви най-силни!Не вреди нали?
ПО-ЧЕСТИТИЧКО СЕ РАЖДАТ:
НА МАМИ ЗОДИЯ РИБИ--ДЕЦА:ЛЪВ , ВОДОЛЕЙ ,ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ ,РАК

НА МАМИ ОВЕН--ДЕЦА:РАК ,ВЕЗНИ, ЛЪВ ,ВОДОЛЕЙ, СКОРПИОН ,КОЗИ РОГ

НА МАМИ ТЕЛЕЦ--ДЕЦА:ТЕЛЕЦ ,БЛИЗНАЦИ ,РАК ,ВОДОЛЕЙ ,ДЕВА ,ЛЪВ

НА МАМИ БЛИЗНАЦИ ДЕЦА:КОЗИ РОГ ,ВЕЗНИ ,ДЕВА ,ТЕЛЕЦ ,СКОРПИОН ,СТРЕЛЕЦ, РИБИ,

НА МАМИ РАК--ДЕЦА:ВЕЗНИ, СКОРПИОН, ОВЕН ,СТРЕЛЕЦ ,ТЕЛЕЦ

НА МАМИ ЛЪВ-ДЕЦА:РИБА, ДЕВА ,ВОДОЛЕЙ, ОВЕН, ВЕЗНИ, БЛИЗНАЦИ

НА МАМИ ДЕВА-ДЕЦА:ЛЪВ, РАК ,БЛИЗНАЦИ ,КОЗИ РОГ, ВОДОЛЕЙ

НА МАМИ ВЕЗНИ-ДЕЦА:БЛИЗНАЦИ, КОЗИ РОГ, РАК ,ОВЕН ,ЛЪВ

НА МАМИ СКОРПИОН-ДЕЦА:РИБА ,ОВЕН ,БЛИЗНАЦИ ,ВОДОЛЕЙ ,РАК

НА МАМИ СТРЕЛЕЦ-ДЕЦА:БЛИЗНАЦИ,  КОЗИ РОГ ,ВЕЗНИ ,СКОРПИОН ,ОВЕН, ЛЪВ

НА МАМИ КОЗИ РОГ--ДЕЦА:-КОЗИ РОГ, ДЕВА ,ВЕЗНИ ,БЛИЗНАЦИ, ОВЕН, СТРЕЛЕЦ ,ТЕЛЕЦ

НА МАМИ ВОДОЛЕЙ --ДЕЦА:-ТЕЛЕЦ ,РАК ,ДЕВА, ЛЪВ, РИБИ, КОЗИ РОГ ,ОВЕН

ПАК ПОДЧЕРТАВАМ ЧЕ ТОВА Е ПО-ЧЕСТИЧКИЯ ВАРИАНТ НО НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИ И ДРУГИТЕ ВАРИАНТИ!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 14:25 от ALEXIADATA

# 354
  • Пловдив
Че то половината зодии са изброени, има си хас да не се улучи  hahaha. Но е забавно де.

# 355
толкова многооооо се взирам за ранни симптоми, ми прави впечатление, че зърната са ми ужасно болезнени, стомахчето постоянно ми се издува, дори предните дни ми се гадеше... Знам много добре, че е твърде рано, но просто тази сутрин не се сдържах и си направих тест  Banghead
И аз бях така първия месец- само за симптоми се следя  Laughing, и колко тестове отстрелях  Crazy. Но от този месец по-спокойно  Naughty

Че то половината зодии са изброени, има си хас да не се улучи  hahaha. Но е забавно де.
Laughing

# 356
МОМИЧЕТАААААА ДА ПОЧЕРПЯ ВЕЧЕ СЪМ МАГИСТЪР ОТЛИЧНИК  Grinning Grinning Grinning

sigma аз мисля, че са ти ок яйцеклетките, не се притеснявай  Hug
Месечинка виторога много е неприятно, когато нямаш подкрепа от най-близкият, но надявам се скоро да му дойде акълът и да осъзнае, че не е това държанието, което трябва да има  Hug
metaltina Честити розови гащи  bouquet  bouquet  bouquet - искам розов прашец Simple Smile
atadar приятно и ползотворно базално мерене.
Аз когато си меря температурата се чувствам по- спокойна, защото знам какво се случва мисля да почна да я меря пак от другия месец (дано да ми се объркат плановете и да не се налага да я меря) - тогава ММ няма да разбере, защото ще си мисли, че ми е алармата за работа  Whistling Whistling
 Hug Hug Hug на всеки, който има нужда от тях  Hug Hug Hug

# 357
  • Варна
rendence, честито дипломиране   bouquet  bouquet  bouquet!
На всички момичета с черногледи мисли днес давам срок до утре да си ги прогонили  Naughty Hug.
ALEXIADATA, аз съм овен, Боби е рак и живот и здраве, ако всичко е наред бебето ще е везни  Crazy. Пълно попадение  при мен Laughing.

# 358
Браво, rendence , взимам си бонбонче в твоя чест!  bouquet
Сигма и Алекс, моля ви да спрете с този разговор за възрастта, че мен тръпки ме побиват като чета как до едикаква си възраст първо, след едикаква си второ- и всичко това до 35 г! Embarassed е, моята новина е, че ставам на 35 след една седмица- в този смисъл , ако вярвам на тези прогнози, аз закъде съм? а почнах опити лятото на 2008 , после онази неуспешна бременност...не искам да си спомням дори. Истината е, че имаме още много шансове и не трябва да се вманячаваме... Hug аз твърдо вярвам, че ще стане! Praynig Praynig
Металтина, честити розови новини!
Аничка, Heart Eyes
Атадар, меренето може и да е полезно, ама аз нещо се отказах, защото и да меря, като не знам дали даден месец се пука фоликулът, много не си помагам...а и все си откривам висока БТ и си правя някакви странни тълкувания---
времето е слънчево, чака ни хубав уикенд, я се усмихнете!!!! Grinning

# 359
Ей, Ренденце, честито! Много успехи и възможности за реализация ти желая!   bouquet
Алекс, хихи... знаех си аз, че ще ми се падне накое бебе скорпион. Като гледам до края на годината само скорпион и козирог ми остават. Но скорпиона май го изпуснах вече, освен  ако не се окажа бременна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт