Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са тестовете за овулация и термометрите, които се използват?
Кои са препоръчителните лекари в Стара Загора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът е онлайн общност, където хората могат да обсъждат различни теми, свързани със зачеването, бременността и родителството. Участниците споделят своите лични преживявания, изразяват емоции и предоставят съвети и подкрепа на другите. Основните теми във форума включват поздравления за раждания, пожелания за здраве и щастие на новите майки, споделяне на лични преживявания и притеснения около бременността и раждането, както и обмен на съвети относно различни методи за подпомагане на зачеването.
-
Какви са тестовете за овулация и термометрите, които се използват?
-
Кои са препоръчителните лекари в Стара Загора?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Кога настъпва овулацията?

!За това се регистрирах в този прекрасен форум-момичета ,които ти дават кураж,които те разбират защото минават или са минали по същия път-благодаря ви за което
!Психологическата нагласа не е само до годините,а до всичко,за това трябва да мислим само положително,а не -ще стане ли,ами ако имам проблем,ами ако няма да мога да имам деца!Аз след всеки цикъл съм в депресия,но сега наистина ще се опитам да се контролирам да не мисля постоянно за това,колкото и да ми е трудно,моля ви стискайте палци
на всички!
)Успех!
-хем смешно ама и хем неприятно...-пък аз си мислех че ще плувате в море от водни страсти!!!!!Абе щом е за идеята и на земята става за по-нататък

отрицателен естествено... Сега превъртам още повече... не знам как ще изчакам 17-18ти докато дойде правилното време за тест 
И за това е много неудобно, че ми се припишква.....другото неудобство е, че мъжо е по-тежък от мен и аз оставам на виско