Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
sigma не се затормозвай със такива мисли ,плюс това твой те 33 години не са много .Гледала съм много предавания и съм прочела доста статии ,че до 24/26 години са чудесни за първо дете а до 35 година за второ ,зато това което казваш отпада .А и ти нали си си правила изследвания.А и да не говорим ,че много дами забременяват след 35 година натам 37/40 и тн.Най основния фактор това е психологичния ,затова не се натоварвай допълнително...
Звездичке аз мисля ,че твоя мъж се замисля ,но не иска допълнително да те натоварва плюс това 6 месеца са нищо време  ,и никой не може на 100 процента да каже ,че през тези 6 месеца сте улучвали точните дни и тн  спокойно ще стане....не се затормозявай
А относно цикъла моя нито знае кога идва кога спира и за какво става на въпрос ,ама те мъжете са си такива
,,,, Sick

# 331
Хей момичета здравейте
Сигма ,Месечинке не така мили мислете позитивно и всичко ще се нареди
Лолита и ти я давай по спокойно и правете повече любов
Аз май ще се разбилявам ,кихам ,кашлям ,сополи (С ИЗВИНЕНИЕ)главата ме боли и просто съм гроги,дано да се размина

# 332
  • Варна
lolilita_,
може и да има външни фактори, само че аз не знам какви са. Той не е от най-споделителните, както и аз между другото... Дано при вас бързо отмине лошото настроение Hug
Sigma,
права си, убедена съм, че фактът че има вече дете играе роля и то голяма. Няма какво да се заблуждавам. Иначе уж е приел идеята, не се пазим, ето и за изследванията не протестира, но дотам. Явно за него да имаме дете е хубаво, но не и жизнено важно. А за осиновяване направо ме е страх да повдигна въпроса. А ти не си внушавай такива мисли, нямаш никакво основание да се страхуваш от такова нещо. Сигурна съм, че са ти съвсем наред яйцеклетките spoko
Кипра Маца,
мислила съм го, но като си помисля, че всеки пропуснат месец се равнява на два заради запушената ми тръба направо освирепявам като наближи време за ову. А така ми се иска да избягам, наистина да избягам от всичко поне за седмица-две... Само че няма и с кого. Момичета, давайте малко като се стопли да си организираме уикенд по женски, сигурно ще е супер Grinning
dianastml,
оздравявай бързо Hug Ужасни вируси върлуват, и аз бях така, сега лека полека се оправям, но още ми е запушен носът Sick

# 333
Добро утро мили момичета!До вчера какви прекрасни новини ,а днес пълна противоположност и то след един от най-хубавите празници,а именно нашият !Моля ви недейте така малко по-позитивно   Hug!На всички ни ще се случи чудото,просто е въпрос на време!Аз съм със същите страхове,с мъжа ми се изпокарахме като стане въпрос за бебе или нещо от сорта!Каквото и да му кажа с малката надежда да ме окуражи или да поне на шега да каже абе да не си бременна ,той винаги ме отрязва спокойно ще ти мине или ще ти дойде,при което увяхвам  Cry!За това се регистрирах в този прекрасен форум-момичета ,които ти дават кураж,които те разбират защото минават или са минали по същия път-благодаря ви за което   bouquet!Психологическата нагласа не е само до годините,а до всичко,за това трябва да мислим само положително,а не -ще стане ли,ами ако имам проблем,ами ако няма да мога да имам деца!Аз след всеки цикъл съм в депресия,но сега наистина ще се опитам да се контролирам да не мисля постоянно за това,колкото и да ми е трудно,моля ви стискайте палци  Praynig Hug!
Сигма не се предавай,познавам доста жени,които забременяват след 35 дори,дори майка ми ме е родила на 37,а леля ми след няколко години опити забременя на 40!Горе главата,вярвай че сте стане и то ще стане  Praynig Hug
Момичета нека да пълним хубавата темичка само с позитивизъм и най-вече с  EFP EFP EFP
Трябва да бъдем силни,може би трябва да минем през това изпитание,за да уценим наистина какво е да имаш дете,защото често гледаме и се сблъскваме с примери на жени,които забременяват лесно,раждат и после децата каде са-в домове или безотговорни майки има ги много,забременеят и се чудят какво да правят уж са искали пък се чудят да го махат ли да го задаржат ли,аз лично имах такъв пример и ми беше още по-болно,защо Бог дарява на такива жени рожби ,а тези които силно искат и осъзнават какво правят е трудно!Извинявайте за дългото изливане на душата ми ,но просто имах нужда и аз  Hug!В момента дори живеем в една къща с още едно бг семейство което чака дете,всеки момент чакаме да се роди дори  Grinning,проследих целите 9 месеца на радост,разочарование,съмнение и несигурност и всеки път се питам защо на мен  Cry,но явно така трябва да бъде,да се уча повече и повече и когато ми се случи да да знам през какво сме минали за да го имаме!
 Hug Hug Hug ви силно и горе главите,и нека да се опитаме да послушаме съветите на миналите през този път -да се опитаме да спрем поне за малко да мислим за това и да не ни става фикс идея защото боли много ,знам че е трудно но за това сме тук не сме сами!
А сега лек и успешен ден,изпълнен с много радост и благодарност че сме срещнали точния човек до себе си,макар и да ни ядосват до н-та степен понякога!Моля се всички  Hug и  fingerscrossed на всички!

# 334
Не мога да не се включа и аз когато моите приятелки споделят и се тормозят!Не мога да не ударя едно рамо и да не споделя и някой от моите страхове!
Та да кажа и аз-имам си сега една фикс идея  че бебето не става при нас защото не се храня здравословно и не спортувам!Та взех и мерки де -от два дена ако ме видите как се разтягам и тичкам....и съм подпукала от сутринта киселото мляко с мед и филийка намазана с хубаво масло а не маргарин  а за обяд вече мисля за някакви бобови готвени ястия и за това колко ореха да изям...въобще ...реших да направя нещо за тялото си в повече защото само едната фолиева киселина нищо няма да направи!
МЕСЕЧИНКЕ милата ми тя!!!!Колко те мисля понякога знаеш ли?????С този твой мъж дето все не знае как да те оцени!Виж сега -аз също смятам че човека явно не иска да бъде притискан и е спокоен защото вече има едно дете!НО!Ако те обича на 100% той ще иска по този въпрос да си също толкова спокойна и ти!т.е да си родиш детенце!Съжалявам но аз не мога да приема такова спокойствие и затова ще ти дам един малко гадничък спрямо него метод гъделичкащ достойнството му и създаването на продължение на рода-а именно това че си има дъщеричка но няма още син който да му продължи рода!!!!Започни да му посочваш и натякваш където видите двойка със момченце че ТОЙ си няма!Не казвай-НИЕ нямаме!Кажи му -"ТИ си нямаш момченце което да прилича на теб и да има твоите качества"Приложи му психическа атака в това отношение!Гадно е но като не става с добро!При нас подейства и сега -при опитите за второ!Накрая почваш да галиш самочувствието му казвайки му колко хубав син искаш да му родиш и колко хубави характеристики ще вземе от него(колкото и да не вярваш на това Wink)Успех! Hug Hug Hug
СИГМИЧКЕ отде тез мисли ????Айде и аз на 33 почти 34 с изхабени яйцеклетки ...тъй ли да почна и аз да мисля като той и моя цикъл не е от най-прекрасните????Я горе главата !Точно пък ние малко по-големите имаме най-зрелите и обучени с годините яйцеклетки!!!Тъй да знаеш! Hug
ЛОЛИ с туй водното легло..... newsm78-хем смешно ама и хем неприятно...-пък аз си мислех че ще плувате в море от водни страсти!!!!!Абе щом е за идеята и на земята става за по-нататък Wink-само вие да сте усмихнати и щастливи!Дано черната дупка за вас се затвори най-скоро и горкия човек се посъвземе от напрежението а ти да си най-спокойната и щастлива браменна мадама!Наистина и аз имам позната коята иначе си беше голяма нервачака обаче ела да я видиш сега с бебчето-кротка и спокойна та чак и аз се успокоявама покрай нея като седна!  bouquet Hug
ДИАНКА грипа е просто ужасен сега -дано те подмине!Много силно се надявам че с постоплянето на времето от утре ще се закрепим всички!!!!
ТОНИ само така момиче!!!!Борба с гадината до край!!!!!Много се радвам за теб!!!!!  bouquet Hug HugДано съвсем скоро чуем най-хубавата новина!
ЗВЕЗДИЧКЕ нищо ви няма -сигурна съм!5-6 месеца наистина не са чак толкова много !Като знам и ние как сме с контактите заради пустите ангажименти....просто мога да разделя месеците чакане наполовина с истинско бебеправене!!!!!
АНИКА да ти е жива и здрава страхотната половинка!!!!! Hug  bouquet
АДАТАРЧЕ честито ти подновено базално мерене!!!! WinkУСПЕХ! Hug
И не на последно място ВИТЛЕЕМКА страхотна закуска от сутринта но от нея вече ще си взимам само две от нещата -другите две ще ги пропускам Wink  bouquet

# 335
Лоли, на това водно легло допишква ли ти се през нощта ? Че като кламбучка водата ....
Питам, че ми е интересно  Mr. Green
Алекс, всичко което казваш е така, но в разликата че при мамите, които имате едно дете вече спокойствието е друго от нас които тепърва се борим и за първо . Не се засягай. Не искам да обидя никой. Просто разсъждавам от мойта си камбанария, че ако имам вече едно дете няма да искам на всяка цена второ/ както е за първо/ .   

# 336
  • Пловдив
Много си права, Сигма. Сега ми е доста по-спокойно за второто. Казали сме си с мъжа ми - когато, тогава. Въпреки че и него годинките го притискат, но в крайна сметка аз ще раждам, не той  Grinning. Обаче когато правихме първото, беше доста по-стресово, защото се бях вкопчила в идеята "на всяка цена и точно сега". И какво се получи? Забременях още първия месец, след като започнах работа (преди това не работех). Та мисълта ми е, че като се разсеях от мисълта за бебе, то взе, че стана  Simple Smile

# 337
СИГМА разбрах те !Всичко има значение разбира се!Права си за това което казваш !В момента обаче е факт че и двете сме на 33 нали? И че имаме прекрасни яйцеклетки -сигурна съм в това!ИСКАХ ПРОСТО ДА ТЕ ОКУРАЖА ! Hug Hug Hug
КЪДРАВЕЛКА хубаво ече се изливаш!Само така ще ти олекне!А за това че има много несправедливост по света.....права си  но това е живота! Hug Hug Hug

# 338
АЛЕКС  Hug И аз те разбрах . 

# 339
Момичета, колко банално звучи, но наистина трябва да се успокоите, да не го мислите.
Sigma, възрастта както са ти казали и другите момичета въобще не е толкова голяма, че да си мислиш за влошено качество и т.н.
Месечинка, мъжете са си такива, не могат да разберат нашите тревоги и проблеми, но с говорене става. Бъди търпелива и може би наистина направета един месец почивка.

# 340
Здравейте на всички!  Grinning  След месеци четене и аз се навих да се включа  Embarassed
Първо да пожелая успех на всички очакващи този месец  preggo
И ние за пръв месец правим опити... ову-то трябваше да е около 3-4ти... и понеже искам бебче толкова, толкова многооооо се взирам за ранни симптоми, ми прави впечатление, че зърната са ми ужасно болезнени, стомахчето постоянно ми се издува, дори предните дни ми се гадеше... Знам много добре, че е твърде рано, но просто тази сутрин не се сдържах и си направих тест  Banghead отрицателен естествено... Сега превъртам още повече... не знам как ще изчакам 17-18ти докато дойде правилното време за тест  #Crazy
Та така с моите терзания  Embarassed
Отново успех на всички!!!  Heart Eyes

# 341
Честити бебочета на Весето и Джози! Да са им живи и здрави, много да ги радват и да ги слушат.  Heart Eyes
Меци, да сте живи и здрави и вие, много щастие, късмет, радости и сбъднати мечти!  Hug
Тони, браво за добрите новини!!!  Heart Eyes
Месечинка, Сигмичке!  Hug Hug Hug
Ние сега се върнахме от консултация и стана ясно, че имаме розови гащи. Simple Smile

# 342
Водното легло интересно бълбука ако само много рязко се местиш или подскачаш, или правиш секс Blush И за това е много неудобно, че ми се припишква.....другото неудобство е, че мъжо е по-тежък от мен и аз оставам на виско Mr. Green Иначе е разделено на две части и той като шава през ноща мен не ме бърка и не потъвам когато си спи на неговата част.
Тази сутрин си говорихме, че за това хазяйката ни пита всеки ден как спим на леглото - чуди се жената как успяваме да се обичаме  Joy

Сега още едно лирично отклонение - получавам автобиография за една длъжност и най-отдолу пише "Семейное положение: хорошее"  Joy Joy Joy Как да не ми се оправи настроението  hahaha

# 343
Ех МЕТАЛТИНКА!!!!ЧЕСТИТИ ВИ РОЗОВИ ГАЩЕТА!!!!!  bouquet
ЛОЛИ "хорошее"а?Ми как да не му се оправи настроението на човек наистина!!!!Дай БОЖЕ всички да сме хорошее!!!!!
mandygeо то бива бива нетърпение твоето ама.... Wink-има -няма десетина дни бе моме!!!!То и аз не съм от най-търпеливите....изчакай си поне деня преди датата или на самата дата-по-рано просто няма смисъл!Иначе добре дошла и по-скоро да видиш положителното тестче!!!!

# 344
metaltina, честита ти девойка.

Общи условия

Активация на акаунт