Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ренденце  fingerscrossed  Hug
Тони хайде тогава чакаме хубавите  EFP  Hug
Аз сега пак си чакам кротко следващото ову което е на 18 и този път съм си обещала никакво следене на симптоми  smile3515 лека вечер от мен и много бебеносна,тези хубави новини за бебчета са знак че идват и при нас  Praynig Hug

# 316
  • София
Дубрутруууу
Etigra много не хубави неща са ти се събрали дано всичко се оправи по - най - добрия начин и от тук насетне е време за хубавини Praynig Praynig Praynig
Аника_Б честита племенничка / newsm78 нали така ти се пада, много съм зле с роднинствата Crazy/ да ви е жива и здрава и много да ви радва  bouquet наистина много бебета тези дни Party Party Party какво по - хубаво Hug Praynig Peace Party Heart Eyes
БЛИЗНАЧЕ графиките и температурите са объркващи в началото, но после осъзнаваш че не е голяма ФилосоФия Peace на мен много ми помогна на времето http://www.babyplan.ru/ системата автоматично ти изчислява овулация при правилно измерване и въвеждане на БТ. сутрин преди ставане и по възможност в един час! Peace има и други подобни сайтове, но аз съм ползвала този и съм доволна.
пп от днес и аз се завърнах в групата на базално мерещите Crazy
желая ви един прекрасен и успешен ден с много положителни емоции Hug Praynig Peace

# 317
Добро утро, сладки мои! Hug
Благодаря Ви много за пожеланията за нашата Михаела /поне за сега така се казва Mr. Green/
Тони, много се радвам за - резултата Hug Дано скоро ни зарадваш с  EFP
Близначе, момичетата са ти обяснили как да мериш БТ и кога е О, кога има бременност/не, че високата БТ е 100% сигурност за бременност, но вероятността е голяма Hug/ Ако искаш прегледай и темата за бременните графики на момичета, които са мерили БТ и са забременели, ще ти я постна след малко, виж и моята графика, в профила ми е и се казва "Моята графика"  Mr. Green Hug
АтадарHug много добре ти е дала идея и за babyplan.ru много точно смята кога е била О, колко е разницата, т.е. разликата м-у 1-та и 2-та фаза на цикъла... ето моята графика в babyplan.ru

http://www.babyplan.ru/profile/89083

Хубав ден на всички! Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 318
Добро утро момичета ,
днес закуската от мен  Hug
Лек и ползотворен ден  Peace

# 319
Добро утро,
 newsm79 newsm79 newsm79 събирам малко прашец

# 320
Добро утро момичета.
Аничка, честита ти племеница.
Лолита, имаш страшни очи  Wink
Тонииии, браво за мръсната гад .Пребори я значи  Mr. Green

# 321
Добро утро, момичета!Витлиемка, благодаря за закуската  Hug
Честити племенници на Меци и Аника, да растат здрави и палави и много да ви радват!   bouquet
Тони, радвам се, че сте я преборили тази листериоза  Hug

Момичета, напоследък не пиша често, но нещо нямах настроение...В понеделник, нали бях на лекар (всичко е наред, но ще пусна хормоните др. мц да видим...), бях доста изнервена преди това, а и мъжът ми ме ядоса малко. Поговорихме след това, обясних му, че ме е страх дали ще можем да имаме деца, обвиних го, че не се замисля, че може да имаме някакъв проблем, при което той ме погледна така  Shocked Каза, че никога не се е замислял за това и че може да си осиновим детенце, ако си нямаме биологично. Тогава осъзнах, че няма смисъл да изпреварвам събитията и да си създавам напрежение. В крайна сметка 5-6 месеца бебеправене не са много и няма смисъл да се тормозя. Затова реших поне този месец да спра с измерването на БТ и тестовете, ще се опитаме да правим секс по-често и да видим какво ще стане. Макар че с нашите ангажименти, не знам как ще стане това.  Rolling Eyes  Blush

Сега ви оставям и бягам по задачки... Хубав и успешен ден ви желая!  Hug

# 322
Звездичке, мила Hug всички сме минали по твоя път със страховете, дали ще имаме деца, дали половинките ни ще ни подкрепят и обичат въпреки всичко Confused
Но нали за това са изпитанията, за да проверим себе си и човека до нас Hug Моят съпруг също ми каза, че ще си осиновим, ако нямаме биологични деца, идваше с мен на изследвания и прегледи, успокояваше истеричните ми ревове след поредните лоши резултати от хормоните.... затова го обичам още повече и вече на 100% знам, че преди 2 години и половина аз не само, че не сгреших, но и направих най-добрия избор в живота си казвайки "Да!" на един прекрасен мъж. Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 09:25 от Аника_Б

# 323
Момичета,
да споделя един мой страх. Досега си мислех че проблема при нас е в тръби и в спермограма.И двете са добре .Обаче като се замисля аз имам още от едно време цикъл който е на 21,22,23 най- много 24 дни.Та за моите 33 години възможно ли е да съм влошила качеството на яйцеклетките.То вярно че сме тръгнали към инвитро и катоя извадят тая  яйцеклетка  ще се види дали е качествена и дали ще започне да се дели. ..........
Ей така си разсъждавам........

# 324
  • Варна
Sigma,
не ми се вярва, защо мислиш така? Нали сте изследвали хормони, би трябвало ако има някакъв такъв проблем да даде отражение и при тях?
Тони,
радвам се за хубавите резултати Hug
Ние пък с моя мъж нали се скарахме на 3-ти, точно като взе да ми идва, та той не съм сигурна, че разбра че ми е дошло, не се заинтересува, не пита, имам чувството за пореден път че му е все тая. Направо не знам как ще отворя дума за опити пак, плаша се от този момент. Вече нито ми се прави секс, нито нищо, точно задължение си е. Романтиката ни бяга много, ама много, ако пробвам със съблазняване просто няма да се получи, нито аз имам нерви, нито той ще ми откликне, като си кажа директно излиза, че го карам да действа по график - ни тъй, ни инак. Писна ми вече от всичко.

# 325
  • Пловдив
Месечинке, защо не си направите 1 м. почивка? Не изобщо нищо да не правите, ами просто да не изчислявате дни на овулация и т.н., а дето се вика - ей така, за спорта и удоволствието  Simple Smile. Човек има нужда да се разсее понякога...

# 326
Като сте почнали да си споделяте страховете , да взема и аз да си кажа...не че ме пита някой.....
Моя мъж последните дни е адски изнервен заради работата, нито спи нито яде. Страшно много нерви хвърля, чак днес му се карах че изглежда ужасно, той пък ми се развика какво съм искала не е спирал да работи от 1 месец.....което си е прав, защото няма кой да му свърши работата понеже е обграден от идиоти.....
Тази сутрин за 10000 пореден път проверих сметката - пари за квартирата няма, а вече сме дали 50% от нашите пари.... От БГ явно са решили, че можем и на улицата да живеем....
На всичко отгоре водното легло секса е труден и то доста, та май трябва да мислим други начини, но то след всички други ядове не ни е до секс,ама все пак.....
Имам чувството че сме попаднали в някаква порочна, проклета черна дупка и няма излизане от нея... Дори и да забременея по някаква случайност си представям каква нервна бременност ще карам, точно като предния път, я изкарам 5 месеца,я не...... Ей такива някакви неща си мисля.....

Сигма, няма ли как да се вземе яйцеклетка за изследване, биопсия или нещо такова? Аз не съм много веща, но щом те притеснява, провери го.....

Месечко, мъжете не са като нас, моя също никога не знае кога трябва да ми дойде... Виждам че и вие често сте на нож, да няма други външни фактори да му влияят на настроенията ида си изкарва нервите на теб?

Звездичке, виж какъв добър мъж имаш, спри да се тревожиш постоянно, това пречи на бебеправенето   bouquet

Мецко, сигурно вече си на сватбено пътешествие  Hug

# 327
  • София
Хей, sigma, недей така. Дори да имаш право, това прави 2-3 цикъла повече на година, за 20 години (ако предположим, че ти е дошло на 13) максимум 60 цикъла в повече. Като разделя 60 на 13 цикъла, колкото е средно за жена с 28 дневен такъв, прави 4,6 години. И какво от това, нима жени не забременяват и на 37-38 години в днешно време? Нарисувах ти най-лошия сценарий, но дано ти подейства добре. Една приятелка забременя на 39, след като прави опити 3 години, а мъжът й е на 59 г. Опитите й бяха по всички правила с тестове и пр, но забременя, едва когато изхвърли всичко от къщи и си каза, че се отказва. Това ще рече, че често психологическия момент се оказа много по важен от възрастта.

Моят съвет е, да си планувате една хубава и достатъчно дълга почивка само двамата зад граница. Знам че не всеки може да си позволи това, но сега има евтини варианти, например в Гърция, пък и не е нужно да е кой знае какво, но да ви харесва все пак:))) Много е важно да е зад граница, защото по някакъв начин психологическата настройка на човек е друга. Имам две приятелски семейства с подобен опит и вече с дечица. Стискам силно палци и успех!!!

lolilita, не се притеснявай за това. Отзад напред, ако забременееш може да те обхване невероятно спокойствие, какато беше при мен. Мъжът ти и да е изнервен, пак може да свърши работа. Аз забременях 2 дена преди да почине на ММ майка му. Т.е. след зверско изнервяне, неспане, неядене, тичане по болници и пр.

# 328
Месечинке  Hug
Само да ти кажа че човек който вече има едно дете приема по-лесно факта че бебето не става .
Просто трябва да му обясниш спокойно че е важно и ти да имаш детенце .И то от него.

Живях и бях сгодена с такъв мъж две години .Имаше две деца от предишният си брак .Трудно приемаше идеята за трето. Трудно, но я прие.Но тогава се разделихме по съвсем, съвсем различни причини . Говорене му е майката.

По моя въпрос като се извади с пункция яйцеклетката за инвитро  тогава се вижда качеството и .
Иначе ЛХ и ФсХ бяха ми 6 и 6,5 /не помня кое колко точно беше / но не съм изследвала инхибин и антимюлеров хормон .

# 329
  • Sydney
добро утро Simple Smile!
toni_st браво за хубавия резултат Simple Smile
виждам, че говорите за страхове... предполагам всеки се е замислял "ами ако не стане", а от там започват куп лавионообразни въпроси и в един момент ти "гръмва" главата... за това НЕ МИСЛЕТЕ! трудно е да се направи, но наистина като човек спре да мисли за това кое става и кое не става и защо и гледа по доста по-различен начин на живота и нещата около себе си. и последно - трябва да бъдем щастливи от това, което имаме, защото има хора, които "имат всичко", но са нещастни, което от своя страна поражда един друг проблем - имането но "всичко" (желано) прави ли ни щастливи...
айде лек ден и по позитивно и Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт