Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
maria_84,
виж тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg63523#msg63523
Мецанке,
приятно прекарване на медения месец Hug
Rosa Linda,
дано оптимизмът ти се окаже заразителен, пръскай го насам, че някои от нас са се посдухали Embarassed И най-вече дано очакванията ти се оправдаят thumbsup
Shana,
добре дошла  bouquet Календарният метод е изключително неточен, защо не пробваш поне с тестове да засечеш овулацията?

# 376
Момичета благодаря на всички ви  Hug  bouquet Hug

меци - приятно изкарване и да се върнеш с мартеничка  Praynig
Rosa Linda - дано дано. Харесва ми такъв оптимизъм
Shana добре дошла и надявам се бързо си отишла (към отчетните) не мога да ти отговоря на въпроса, но аз да си кажа - защо не пробваш с термометър в дупето (мерене на базална температура) аз покрай температурата разбрах какъв е секрета при О, също разбрах,че О има симптоми при мен и така нататък.
А за изтичането винаги изтича  Rolling Eyes

# 377
Мециии, ти нетрябвали да ни зарадваш тези дни  newsm78 Айде нарадвай се на мъжлето, починете си добре и като се върнеш да развееш  EFP

# 378
Месечинка виторога ,благодаря ти много ,ще го погледна по късно . Hug Hug Hug

# 379
  • В къщурката на хълма на феите
Наси мила нечакам в събота неделя понеделник - тия дни, ама май няма да недочакам .. бе то ще се чуе - ние точно се прибрахме от вечеря, сега ще помързелуваме малко, а утре следват всички възможни глезотии - масажчета и освежителни терапии за мен, а за мъжлето освен тези двете джакузи и топъл минерален басейн, няяямам търпение Flutter Mr. Green

# 380
Здравейте
Добре дошли на новите момичета и скоро към отчетни Hug Hug
Меци аааааааа само така ,хубаво да си изкарате Hug Hug
Реденце браво мила ,честито  bouquet  bouquet
ААААААААААи стига с тия години бе момичета и аз не съм първа младост на 28 съм ,ще стане споко ,всички ще се радваме на бебенца Hug Hug

# 381
Ей, диване мечешко, Меци демек, да те питам за чий си взела лаптопа с вас, вместо да се откъснеш напълно от нас и изцяло да се отдадеш на масажи, басейни и мечти  Grinning

Shana, добре дошла и скорошен успех. За аборта в 6-и месец нямам думи... на 3 крачки от финала  Sad
Какво ще рече тази цервикална недостатъчност?
На въпроса ти - няма как да объркаш изтичащата след секс сперма с фертилната цервикална слуз (ЦС), тъй като ЦС около овулацията е разтеглива и прозрачна като яйчен белтък. Спермата има свойството да се втечнява след определено време, след като бъде изхвърлена (обикновено 20-30 минути), тъй че със сигурност няма как да ги объркаш.
Фертилната ЦС трябва да може да се разтегля между 2 пръста ето така, или дори ето така (гнусливите да не отварят  Wink)

rendence, честита магистърска степен  Hands Clap

toni_St, много се радвам за отрицалния резултат. Пусна ли и кръвна контрола, или само вл.секрет беше този път?  Flowers Four Leaf Clover

metaltina, честито розовко  Hug

Месечинке  Hug

# 382
Добър вечер! Днес беше изтощителен ден, чак сега успявам да ви прочета  Hug

Аника, мъжът ти е страхотен човек  Wink Много окуражително ми подействаха думите ти и това, че въпреки страховете, вие сте се преборили и вашето чудо е напът  Hug
Месечинке, според мен е време за ясен и откровен разговор с мъжа ти, от който той да разбере колко е важно за теб да станеш майка и че е нечестно и егоистично от негова страна това несериозно отношение. Извинявай, но като те чета, чак аз се ядосвам  Hug А и още нещо- мъжете обичат секса, но мразят да се чувстват притиснати, така че, когато дойде моментът на О. просто действай  Wink И се опитай да не го възприемаш само като начин да стане бебето Hug
Сигма, на 33 си в разцвета на силите си, това с яйцеклетките, според мен няма начин да е вярно  Hug
Лолитке, и моят мъж има доста работа на последък, ноо какво да се прави. Ще отмине лошият период и ще се подредят нещата Hug
Дианка, никакво разболяване, ей  Hug
mandygeo, Shana, добре дошли и скоро в някоя отчетна тема!  Hug
metaltina, честити розови гащи!  Hug
rendence, честито за изпита!   bouquet И ти желая много успехи в професията, която си избрала!  Hug

Искам да благодаря на всички за огромната подкрепа и разбиране  Hug Аз съм оптимистка и позитивен човек като цяло, но и аз си имам своите "моменти". Разбрах обаче, че страховете всяка една от нас ги има (макар и различни), важното е да ги побеждаваме и да продължаваме напред. Това последното го пиша като съвет към себе си и към всички които споделиха тревогите си днес  Hug Хубава и бебеносна вечер, сладурки!  Hug

# 383
Месечинке отново ти благодаря успях  remybussi
metaltina честити ти розови гащета ... Hug
mandygeo добре дошла Wink
rendence  честито ,взимам от почерпката Laughing

# 384
  • Пловдив
Добро утро, симпатяги!
Минавам само набързичко, че се стягам за работа.
Вчерашният преглед мина много хубаво. Пораснали сме, продължаваме да вървим седмица напред. Вече е 160 г. човечето. Всичко му е наред според док и ....ще ставам мъжка мама.  Таткото толкова искаше девойка, но аз си имах предчувствие, че пак ще е момченце и съм много щастлива, а то милото като почна да шава - изнесе ни цяло представление  .
Гушки на всички и хубав ден!

# 385
  • София
Дубрутруууу
zvezdi4ka_  Hug нормално жените тези проблеми ги вълнуват много повече, но мъжете го преживяват по свой си начин. хубав разговор винаги изяснява ситуацията и изглажда проблема Peace отдайте се на Любов Heart Eyes Peace Praynig
sigma не се вкарвай във филми Praynig всичко ще е наред Peace прочетох поста ти за второто дете, много сме приказвали с приятелки, друго е, много е различно от борбата за първо, макар и не по - малко желано, но те разбирам напълно Hug Hug Hug не спирай да вярваш никога, никога, никога - нормално е да ти се врът в главата лоши мисли, да търсиш проблеми - неизбежно е дори, но никога не губи вяра знай че ЩЕ БЪДЕ!!!!! Praynig Hug Peace за дължината на цикъла не мисля, че и това е проблем, не е важна дължината а овулацията и качеството на яйцеклетката Peace аз пък от моята си камбанария с 40 дневен цикъл - направо завиждам на девойките които за това време са имали по два опита Crazy кай каквото си няма ... нали знаеш Peace
Месечинка виторога и тук си трябва разговор. трябва да сте заедно в борбата Peace с мъжчето много си говорим и сега стигаме до извода, че Ого се получи точно когато и двамата бяхме готови, знаехме какво искахме и се борихме заедно за него Peace децата трябва да се правят с много любов, да стават и със секс по график, но иначе е много по истинско Peace ама ми подпали фитила - много хубава идея е женски уйкенд Wink
lolilita_  Hug гушкам те мила и вярвам, че нещата ще се подредят Praynig Peace Hug страхотно семейно положение и се присъединявам към общия апел дай Боже всеки му Peace
dianastml дано се разминеш, че много гадни грипове върлуват Tired Praynig Peace
ALEXIADATA  Hug Hug Hug много добър план Peace освен това знаеш, че всеки един момент правиш нещо по въпроса за бебето /подготвяш организма си за бременността/, а това се отразява страшно положително Peace и аз съм на този етап и наистина много ми помага Peace а за зодиите аз съм от изключенията водолей с дете везни Peace
mandygeo добре дошла - не хапем - нали Wink успех ти желая и много търпение Peace дано мнооогооооо скоро ни зарадваш с двучертичкова новина Praynig Peace Hug
metaltina Честити Розови гащииии Hug
rendence Честитоооо магистре bowuu!!!  smile3501 smile3501 smile3501
за меренето купих си дигитален термометър, ама така пищи ще събудя цялото домочадие Crazy добре че си имам един изостанал живачен от предишното мерене Wink аз пак съм във форма и добре завърнала се с моите 37 и ... на 10 ден Crazy но за мен това си е нормално де Wink Crazy Peace
Niq_23 без притеснения! на 22 ден, но обилно като цикъл ли е? обади се на доктора си и задължително консултация - няма причина да се притесняваш всичко ще е наред Peace
Shana Добре дошла Peace да това е недостатъка на метода по ЦС. по добре пробвай да го съчетаеш и с тестове за О или БТ, а най - добре е да си сравниш резултатите с една фоликометрия и така ще видиш кой е най - точния метод за теб Peace успех Peace
mecani наслаждавайте се на прекрасните мигове Peace
renka_83 честити нови сини гащи Peace
днес се поолях Crazy но ви желая от сърце един много усмихнат и положителен ден Peace Praynig Hug

# 386
  • Варна
Добро утро Hug

Ренка,
браво на порасналото момче Heart Eyes
Момичета, Hug Hug Hug
прави сте за разговора, напълно. Само дето при нас често се получава на теория едно, на практика друго, ама ще видим, няколко дни остават още. Лошото е, че и двамата ни хванаха някакви вируси гадни, най-много да не сме в кондиция точно тогава Close Мъжът ми от снощи е с лека температура, кашля, подсмърча, моят нос тъкмо уж взе да се пооправя и изведнъж пак се влоши, тази нощ съм заспала към 2.30 и в 7 станах, днес имаме ужасно много работа, направо не се виждам Tired И навън уж трябва да е пролет, а такъв сняг е натрупал и продължава да вали, аааа, искам слънце вече  Nature Sunny

# 387
Добро утро, прекрасни! newsm51  love001
Мецко, прекрасен меден месец Ви желая и на връщане да ни зарадваш с  EFP Hug
Месечинка, благодаря за закуската, аз ще избягвам да го оглеждам тия почерпки, чеее  newsm22 #Silly
Дианка, да оздравяваш! Hug
Shana, добре дошла и успех! Hug
Ния, не се притеснявай толкова, моят цикъл е идвал и на 17-ти ден, и на 40-ти doh стига разбира се да не се повтаря  Hug
Рени, честито момченце Heart Eyes Hug

Хубав ден, момичета и дано наистина от утре е Пролет! newsm53 newsm03 така я бленувам вечееее Heart Eyes
Днес съм на ЖК от 14:45 ч. ще Ви помоля за едни палци, че все намирам тук таме някой, който споделя разни страшни неща за предишна или настояща бременност и ме плашат Confused....тъкмо се поуспокоя и като дойде време пак за УЗ или ФМ и си представям куп страхотии и  Crazy Дано всичко е наред и да видим ще потвърдят ли цвета на гащите Mr. Green Praynig Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 388
Добро утро мацки,да се мушна под прашеца първо и да споделя нещо като второ.Меци ме подсети нещо като спомена за Велинград-нали знаете ,че там мин. вода е лековита при безплодие и незнам дали случайно или не, но аз забременях на първиа цикъл след като бяхме ходили за три дни на Велинград.Само да не задръстите хотелите сега сладурки. :lol

# 389
уф,пише се първия ,много съм проста,тази латиница в смс-ите
 ще ни съсипе езика.

Общи условия

Активация на акаунт