Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 539
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Меци, прекрасен сватбен ден, дълъг и щастлив семеен живот и скоро в къщата да зазвучи бебешки плач и гукане. Hug  bouquet

# 31
Бенджииии, радост за очите  Hug.
Как сте вкъщи ?

# 32
Бенджииии, радост за очите  Hug.
Как сте вкъщи ?
Simple Smile Малко недоспали, че пашкулчето много рано го хванаха коликите, дере се горкото, така се мъчи Confused

Иначе се гледкаме, сменяме памперси, понякога и по 3 на смяна, че семерингата не държи, само да кихне и се е отървала в гащите  hahaha

# 33
Мецани прекрасен сватбен ден ти пожелавам  Hug
Кафенце  страхотна тема  Hug
Хайде да я напълним с хубави новини и много , много положителни тестове  Praynig

# 34
МАРИЯ 84 благодаря   bouquet!

# 35
Душици сладки  Hug.
Това са най сладките недоспивания. Да ти е жива и здрава малката пашкулка .

# 36
Здравейтее  Heart Eyes Айде и аз туккк  Mr. Green с огрооомна надежда се записвам за пореден път  Praynig  Hug
Кафенце  Hug страхотна както винагиии   bouquet
Целувкиии за всичкии  Hug Hug Hug

# 37
Записче и от мен в новата темичка, Кафенце  Hug страхотна както винаги  Grinning

Мецанче Желая ти красив, незабравим и мноооого вълнуващ сватбен ден!!!  Hug Hug Hug

И да ви наръся дето се вика като за последно, че не се знае знае ли се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Дано е много заразен този прашец  Praynig Praynig Praynig

# 38
Не мога да не се мушна под прашеца   Hug

# 39
 Joy Joy Joy въргул и аз под прашеца
БЛИЗНАЧЕ добре дошла и дано бързо отишла

# 40
  • София
Мили момичета,  на 1.03 видяхме тупкащо сърце, а мъничето расте с три дни напред (забързало се е Simple Smile)
Аз много не пиша, защото съм в един постоянен полусън и от време на време ми се гади, но се държа и не съм   Sick
БЛИЗНАЧЕ здравей и скоро да се похвалиш с две чертички  Praynig Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 13:12 от Евелина

# 41
Евелинка, чети наред .
Алексиада каза преди 15-тина поста, че не е бременна.

# 42
записвам се в поредната страхотна темичка (Кафенце, супер си!)

Алексиада не поглеждай назад. Всичко хубаво предстои. Прегръщам те силно.  spoko

Пожелавам ви прекрасен уикенд! Hug

# 43
  • София
опс  Embarassed, Сигмичка благодаря
Алексиада, изпращам ти много топли прегръдки

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 14:24 от Евелина

# 44
  • Варна
Кафенце, прекрасна тема, отново   bouquet!
Бенджи, много се радвам, че се разписа  Hug. Аз пък мислех, че само мочетата са ревливи  Crazy, дано бързо се успокои Краси и не я мъчат коликите.
Звездичка, добре съм, но няма нищо ново при мен, за това не пиша за себе си. Чакам да минат празниците, за да отида на преглед, ще са минали тогава критичните седмици от миналия път, за това сега внимавам повече и не изпадам в много еуфория  Embarassed.
Евелина, честито сърчице  Heart.
Близначе,  welcome.
Джоузи, сякаш беше вчера като каза, че си бременна  #Crazy, хайде лека и вълнуваща среща с малкото Джоузинче  Hug.
Дано темата се изпълни с много положителни тестчета  Praynig Hug.

Общи условия

Активация на акаунт