Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, честит 8-ми март ![/color]

Бъдете все така красиви, винаги щастливи и много обичани !

# 271
  • София
Честит празник, мили момичета!!!  Hug Hug Hug Да сте най-щастливите и най-обичаните!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 272
Здравейте,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ , ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСИЧКИ СКОРО ДА СТАНЕТЕ МАМИ  Hug
Ети, бързо възстановяване на всички и много стиснати палчета .
Меци, Аника , честити ви племеници , да са здрави и много щастливи
Хубав ден на всички пожелавам.

# 273
  • Габрово
Аника, Мецани, честити ви племеннички  Heart Eyes. Да са много здрави и с късмет.

Исинка, а ти хапваш ли вече? Предполагам си минала на Доплер. Чела съм, че на бъдещи майки със "злояди" бебчета в корема се препоръчва да пият протеинови шейкове. Дано скоро навакса, да не се притесняваш  Hug.  

Ме4кони, дано сте изчистили проблема.

Етинка Hug Hug Hug Hug. Дано се оправят татко ти и  мъжът ти, колкото е възможно по-скоро.

Месечинке, Кафенце, ама как не, дай боже такъв любовен пир всеки месец  Mr. Green.

Молинка, стрелец, козирог ..., да видим какво ще ни се падне  Hug.

Сюсан, Коте и вашия вълшебен миг наближава. Желая ви раждане, което да остави само прекрасни спомени у вас.

Момичета, благодаря на всички за окуражаването. Вече чакам следващото ову smile3508

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 10:29 от ivap

# 274
  • Варна
Аника,
честита племенница, голяма радост е това
Hug

# 275
МОМИЧЕТА ЧЕСТИТ 8 МАРТ ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЗА ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС[/b],,,
Аника,Меци честити ви племенници да са ви живи и здрави и много щастливи,,,[/b] Hug Hug Hug

# 276
  • Sydney
etigra пожелавам и на двамата бързо възстановяване и кураж на теб Simple Smile
Аника_Б и mecani честити ви племенничета

# 277
  • до едно тепе
Честит празник мили дами!Нека има само радост и красота в живота на всички ни
Ети бързо да се възстановят и баща ти и мъжчо Praynig
Аника и Меци честити ви принцеси. Как искам и аз да си имам племенница Flutter
Месечинке Hug
Плодче липсваше ми. Hug
и Суити ми липсва smile3525
 Hug ви и ви желая незабравим ден пълен с много приятни изненади.
Тези дни ще съм дооста заета професионално и не знам дали ще имам време и сили да ви чета,но се надявам да напълните темата само с хубави новини.

# 278
Честит празник, мили настоящи и бъдещи майки, съпруги и любими!
И нека всяка от вас  скоро да гушне едно малко слънце и да чуе думата "мамо обичам те"

# 279
Благодаря за пожеланията, момичета! Hug   bouquet
Кафенце, не ми се карай много Blush но искам да споделя едно писание с Вас, защото сте прекрасани Hug

Единственият недостатък на жената!

По времето, когато Господ създаваше жената.

Той работеше вече шести ден без почивка. Един Ангел се яви пред Него и каза:

- "Защо се стараеш толкова много върху това си творение, Господи?"

Господ отвърна:
- "Виждал ли си черновата ми за това? Тя трябва да е по-добра! Трябва да може да се измива от всичко, да е пластична, да има над 200 части и всички те да могат да се свалят и сменят, да е способна да издържа на диетична кола и остатъци от храна, да може с една ръка да прегръща 4 деца, целувката и да може да лекува от разранено коляно до разбито сърце и да може да прави всичко това само с 2 ръце!"

Ангелът беше смаян от изискванията:

- "Само с две ръце?!? Няма начин!!! И всичко това само в стандартния модел?!?

Нее, прекалено много работа само за един ден! Изчакай до утре за да я завършиш, Господи, иначе ще сгрешиш."

- "Няма!" - възпротиви се Господ.

- "Толкова съм близо да до завършването на това творение, което така се доближава до моето сърце. Ето виж: Тя вече може да се лекува сама, когато е не се чувства добре.. И...може да работи повече от 18 часа на ден!!!"

Ангелът се доближи до жената и я докосна.

- "Но, Ти си я направил толкова мека и нежна!"

- " Да!" - съгласи се Господ,

"Но също така съм я направил твърда. Нямаш ни най-малка представа какво може да преживее и постигне тя."

- " Тя ще може ли да мисли, Господи?"

- " Не само ще може да мисли, но и да разсъждава и преговаря!"

Тогава Ангелът забеляза нещо, приближи се и докосна бузата на жената.

- "Опа! Мисля, че тук има един недостатък" самодоволно отбеляза той. "казах Ти, че не трябва да бързаш и да влагаш толкова много време и усилия с това творение."

- "Това не е недостатък." - поправи го Господ. "Това е сълза."

- " За какво е тази сълза?" - поипита Ангелът.

- "Сълзата е нейният начин да изрази радостта си, мъката си, болката, разочарованието, любовта, самотата, скръбта и гордостта си"

Ангелът бе впечатлен.

"Господи!" Помислил си за всичко! Жената е наистина невероятна" Наистина!"

# 280
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник на всички жени ,майки и бъдещи майки!
Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивки вечно озарени
и с много радост наградени!
 Hug  bouquet
Ети преди няколко години преживях същото с моя баща,но да е жив и здрав сега е добре,бъди силна и вярвай че всичко ще се оправи
Аника честита племенничка  Hug
Лек и успешен ден изпълнен със все такива новини  Hug

# 281
  • гр.В.Търново при моя любим

Честит Празник ,мили дами  bouquet Желая ви да сте много обичани и щастливи и догодина всички да сте горди мами Praynig

Ети,мила дано скоро само хубави неща да започнат да ти се случват,защото го заслужаваш. Hug

Аничка и тук да ти честитя за малката принцеса.Да расте жива и здрава и много щастлива   bouquet

Меци,честита розова радост и на теб.Много красиво име има малката принцеса .Да ви е жива и здрава  bouquet

За всички  Hug Hug Hug

Момичета благодаря за хубавите думи и пожелания.Пожелавам ви наистина скоро всяка от вас да ме зарадва с положително тестче babydust7 babydust7 babydust7

# 282
Момичета ,
честит празник .Да сте много много обичани .

# 283
  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bouquet  bouquet  bouquet

mecani и Аника_Б честити племенници да са живи и здрави и много да радват и вас и мамите си  Flutter
Etigra  Praynig Praynig дано татко ти оздравее скоро  Praynig Praynig

Момичета имам нужда от стиснати палци утре в 12:00 ми е защитата на магистърската теза и ми е много притеснено Confused Притеснявам се утре като застана пред комисията да не си глътна езика и да гледам така  Shocked.

# 284

Момичета благодаря за хубавите думи и пожелания.Пожелавам ви наистина скоро всяка от вас да ме зарадва с положително тестче babydust7 babydust7 babydust7

newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт