Отговори
# 60
Имам ваучери за две неща от два различни сайта. Но още не съм ги използвала, за да дам глас в анкетата.  Embarassed
Като цяло страшно се дразня на "оферти", които не са никак атрактавни, а само предлагани като такива.  Stop Лошото е, че сред тези, които ми харесат на пръв поглед, такива преобладават.
В "Дийлс" вече за втори път не ми публикуват коментар.

# 61
Момичета, аз също се интересувам сериозно от ВЕГА ТЕСТ-а. Моля да споделите мнение от кой ВЕГА ТЕСТ, в кой салон, сте доволни. Особено щом има и ефект....

Аз още не съм се възползвала от моите ваучери, изтествах само един - Бели Денс в Боевски, но не съм особено доволна от самия "урок". Иначе за 4лв. си струва да го вземеш  дори само заради парната баня и сауната.

Изключително съм ентисуизирана около офертата за Италия за 7 дни за 330 лв, вместо за 660 от ТА ЗЕМЕЛА. http://oferti.data.bg/sofia/pochivka-na-venetzianskata-laguna-it … -otstapka-0kk87zn
Някой да има отзиви за тях? Офертата ми звучи доста съблазнително и сериозно се замислям дали да се възползвам. Никога не съм ходила до Италия, а това е една много добра възможност.....

# 62
Момичета, аз също се интересувам сериозно от ВЕГА ТЕСТ-а. Моля да споделите мнение от кой ВЕГА ТЕСТ, в кой салон, сте доволни. Особено щом има и ефект....

Аз още не съм се възползвала от моите ваучери, изтествах само един - Бели Денс в Боевски, но не съм особено доволна от самия "урок". Иначе за 4лв. си струва да го вземеш  дори само заради парната баня и сауната.

Изключително съм ентисуизирана около офертата за Италия за 7 дни за 330 лв, вместо за 660 от ТА ЗЕМЕЛА. http://oferti.data.bg/sofia/pochivka-na-venetzianskata-laguna-it … -otstapka-0kk87zn
Някой да има отзиви за тях? Офертата ми звучи доста съблазнително и сериозно се замислям дали да се възползвам. Никога не съм ходила до Италия, а това е една много добра възможност.....

Ходила съм и с автобусна екскурзия и самостоятелно.

Автобусните екскурзии са с подобни цени - за мен няма намаление. Хотела със сигурност няма да е 3 звезди (може да ги има на табелка, но със сигурност ще е като за 1 наша). Обърни внимание на текста за климатика.  Joy Напрактика нямате никаква екскурзия до Венеция- един човек ще ви качи на корабче до Сан Марко и ще ви върне. Разходите по транспорт ще си ги платите и нямате никакъв екскурзоводско там. На мен лично ми звучи - една неизвестна агенция си пробутва екскурзията като оферта.

# 63
  • софия
Цитат
Цитат на: secret в Съб., 05 Март 2011, 16:17
Влизам за да споделя огромното си разочарование от тази оферта за маникюр и педикюр:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/manikjur-i-pedikjur-za-18-l … rasota-blush.html

Днес бях, в момента си оправям ноктите сама  Sick
Като за начало маникюристката ме попита какъв лак ще искам, не можело Шилак, защото нямала време. Часовете й били записани през 1.30ч. а не през 2ч, защото имало много клиенти  ooooh!
Масаж изобщо нямаше,както беше посочено в офертата, защото нямало време  ooooh!
Като цяло лаковете са на ОПИ, има и Чайна Глейз и Орли, но почти всички са на дъното, с променен цвят и очевидно развалени  Sick
Освен това базата и препаратът за кожички са на Перфект  Stop
Лакирането беше джаста-праста, целите ми нокти са омазани с лак и топ лак, освен това топ лакът беше поставен с едно движение докъдето стигне....  Sick

Крайно съм разочарована, не бих стъпила никога повече там  #Cussing out

Споделям с цел да предпазя някого, ако излезе още някаква оферта от този салон

Цитат
Лелеееее, а аз имам 2 ваучера ooooh! А педикюрът как е?
Самоцитирам се. Моля за впечатления. Дали може да се върне платен и неизползван ваучер newsm78

# 64
Рал, имат публикувани имената на хотелите, в които ще настаняват и линкове към уеб сайтовете им. Изглеждат ми ОК. Една позната ми спомена добри отзиви за туристическата агенция, гледам че вече имат закупени 196 ваучера... Чудя се още  newsm78

# 65
# 66
  • софия
Момичета, къде беше офертата за торта от Карамел? Никъде не я откривам Thinking

# 67
Звънче, беше в Грабо, но явно е изтекла. И аз я търсих сутринта и я нямаше.

# 68
  • софия
Благодаря! Тя въобще е махната. Няма я нито в активни, нито в приключили. И в профила на сладкарницата във фейс-а я няма, а предишната си я има като пост. Станало е нещо Thinking

В колектива нашите "приятели" от ЕНСО държат активна сделката за сушито. 1872 продадени Whistling Дори и на прИмоция няма да си взема пак от тях Naughty

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 15:46 от zvanche

# 69
Ами хората ги насметоха че предлагат нещо миниатюрно, вероятно затова. Пък те постнаха рецептата на карамелов сладкиш на френски. Outta Joint

# 70

По-назад имаше хубави отзиви за този салон. Аз си взех два ваучера:)

# 71
  • София
Пак аз.. Blush

тази оферта ми харесва http://klik.bg/offer.php?id=185364
но дали ваучера важи за покупка и на кафе? Или е само за кухненски принадлежности? Звъня на телефона, посочен в офертата, но  никой не отговаря.

Тази даже не бях я видяла, а по принцип на сайта има интересни неща. Ако получиш информация, би ли споделила?

Проучих нещата  Heart EyesУспях да се свържа по телефона директно със сайта Пазарувай лесно и ми отговориха , че ваучера е валиден за абсолютно всичко от каталога им, което е просто чудесно, защото освен кухненски пособия , има и качествена козметика за коса, тяло..., както и кафе, които ме блазнят. Ще си взема 2 ваучера аз. Силиконова формичка за кекс + кафе и козметика на Плантерс на половин цена ще ми дойдат перфектно. Mr. Green

# 72
  • софия
Люлин, след това я имаше и на български.  Peace

# 73
  • София
Благодаря! Тя въобще е махната. Няма я нито в активни, нито в приключили. И в профила на сладкарницата във фейс-а я няма, а предишната си я има кота пост. Станало е нещо Thinking

Снощи си беше активна офертата за тортата в Грабо и оставаха към 30 мин (до полунощ беше). Много и се чудих, но реших, че е прекалено мъничка.

# 74
Звънче, не е проблема, че беше на френски, а че беше чиста подигравка към хората. Peace

Общи условия

Активация на акаунт