Отговори
# 45
  • София
Здравейте, пуснах новата тема аз, защото исках да ви споделя впечатленията си от Троян Плаза, ходих с лапни и останах много доволна. Прекарахме си много добре, дори ще си взема още един ваучер сега, гледам че ги имаше и в друг сайт.

Онзи ден търсех мнение, ще ми се на нещо с топъл басейн, но ... ще поумувам още малко.

В Троян плаза басейна е просто като едно по-голямо джакузи, така че ако ще търсиш специално басейнче с топла вода имай го предвид. Освен това водата в Троян Плаза не е минерална.
В района на Троян минерални топли басейни има в с. Чифлик и с.Шипково, но за там няма оферти-просто споделям от личнен опит и посещения. Ако ти харесва Троянския Балкан и искаш хотелче с басейн, но без оферта ти препоръчвам х-л Дива, с.Чифлик. Басейна е много топъл и е външен-неуписуема атракция за зимния сезон! Дават ти халатче, излизаш, къпеш се в горещата вода- супер е и изобщо не се чувства студа!
Има и мн.други хотели там с минерални басейни, но за зимния сезон и като база на добра цена аз препоръчвам този. Малко встрани от темата е коментара ми, но понеже се колебаеш и затова драснаш повечко редове. Grinning Дано съм била полезна на някой!

# 46
  • Русе
Здравейте, пуснах новата тема аз, защото исках да ви споделя впечатленията си от Троян Плаза, ходих с лапни и останах много доволна. Прекарахме си много добре, дори ще си взема още един ваучер сега, гледам че ги имаше и в друг сайт.

Онзи ден търсех мнение, ще ми се на нещо с топъл басейн, но ... ще поумувам още малко.

В Троян плаза басейна е просто като едно по-голямо джакузи, така че ако ще търсиш специално басейнче с топла вода имай го предвид. Освен това водата в Троян Плаза не е минерална. В района на Троян минерални топли басейни има в с. Чифлик и с.Шипково, но за там няма оферти-просто споделям от личнен опит и посещения. Ако ти харесва Троянския Балкан и искаш хотелче с басей, но без оферта ти препоръчвам х-л Дива, с.Чифлик. Басейна е много топъл и е външен-неуписуема атракция за зимния сезон! Дават ти халатче, излизаш, къпеш се в горещата вода- супер е ии изобщо не се чувства студа!. Има и мн.други хотели там с минерални басейни, но за зимния сезон и като база на добра цена аз препоръчвам този. Малко встрани от темата е коментара ми, но понеже се колебаеш и затова дразнаш повечко редове. Grinning

Знам, знам, в Чифлик общо взето съм била почти навсякъде, с изключение на 1-2 нови места. Знам, че в Троян няма мин вода и затова се чудех, ако беше нямаше да се двоумя въобще, но реших, че все пак няма да е Троян, а някъде на топличко Wink Wink

# 47
  • София
Преди любим ми беше Задружно (и първия, от който пазарувах), но напоследък не ми допадат офертите, а и след издънката с Вега теста днес, няма скоро да взема ваучер от тях Naughty

Този ВегаТест стана исторически  Joy

Все пак аз продължавам да се интересувам живо от този ВЕГА ТЕСТ като цяло. Моля Ви споделяйте ако някой ходи в друг салон/център да си прави такъв, заедно с хранителен режим. И ако някоя дама/мама също види оферта да пускат, но пак да вметна- за качествена услуга, моля казвайте да коментираме и да си вземем ваучери! bowuu

# 48

А Грабо не искам да ги виждам повече след като разбирам от почти всички коментари по сделките им че масово си позволяват да трият коментарите на потребителите си!!!!! И винаги оправданието им е едно и също - "Ами сигурно е станала някаква грешка на страницата!" СМЕШНИЦИ!!!!  Mr. Green
[/quote]

Грабо имат ужасно отношение към всички. Преди месец някъде се свързах с тях по молба на клиент, който искаше да рекламира, демек предостави оферта.
Е няма толкова надменно поведение.  ooooh!
Изгубиха ме и като клиент.

# 49
Този ВегаТест стана исторически  Joy
Офертата е изкупена от 570 души за 3 дни.  ooooh!

# 50
  • Варна
Аз гласувах за Kolektiva.
повече ме интерисуват екскурзии и ресторанти.  bouquet

# 51
  • София
Пак аз.. Blush

тази оферта ми харесва http://klik.bg/offer.php?id=185364
но дали ваучера важи за покупка и на кафе? Или е само за кухненски принадлежности? Звъня на телефона, посочен в офертата, но  никой не отговаря.

# 52
  • Русе
Пак аз.. Blush

но дали ваучера важи за покупка и на кафе? Или е само за кухненски принадлежности? Звъня на телефона, посочен в офертата, но  никой не отговаря.

Тази даже не бях я видяла, а по принцип на сайта има интересни неща. Ако получиш информация, би ли споделила?

# 53
Грабо са пуснали оферта за диамантено микродермабразио  Rolling Eyes Отдавна чакам такава оферта  Peace Мислех, че процедурата от Андреа включва микродермабразио, но явно го бяха сложили в описанието само за красота  Mr. Green

# 54
Пак аз.. Blush

Тази даже не бях я видяла, а по принцип на сайта има интересни неща. Ако получиш информация, би ли споделила?

Аз от пазарувай лесно съм купувала Комплект за олио и оцет. Има интересни неща и за подаръци... замислям се  Grinning

# 55

Цитат
А Грабо не искам да ги виждам повече след като разбирам от почти всички коментари по сделките им че масово си позволяват да трият коментарите на потребителите си!!!!! И винаги оправданието им е едно и също - "Ами сигурно е станала някаква грешка на страницата!" СМЕШНИЦИ!!!!  Mr. Green

Грабо имат ужасно отношение към всички. Преди месец някъде се свързах с тях по молба на клиент, който искаше да рекламира, демек предостави оферта.
Е няма толкова надменно поведение.  ooooh!
Изгубиха ме и като клиент.

Това го чувам от много хора които са искаЛИ да им станат партньори. Ужасно надменно отношение, имат се за голяма работа след като печелят на гърба на партньорите си - безобразие е да искаш 50% комисион за това да публикуваш оферта/реклама на сайта си.  #Crazy  Sick Просто публикация!!! Лошото е, че си го позволяват заради високата посещаемост от нас - ние многото потребители които следим сайта им, и така неволно им ставаме съучатници на безобразието проявено от тях, което ме изнервя още повече  #2gunfire

Някой ще направи ли ФейсГрупа? - "Не мога да понасям безобразното отношение на ГРАБО екипа!"  hahaha  Joy

Ако зависеше от мен името им въобще нямаше да фигурира в анкетата в темата!!!
Моя любим сайт е DEALS.bg - от там имам най-много закупени ваучери, което само по себе си показва, че техните оферти и отношение ми допадат най-много.  Heart Eyes

# 56
http://grabo.bg/varna/manikiur-podhranvashta-terapiia-masaj-na-r … mo-za-12lv-0fkgwm   Към момичетата от Варна,:
гледам , че много оферти има за този център, някой има ли преки впечатления вече, с ваучер и без  newsm78 , защото се чудя дали да си купя

# 57
Пак аз.. Blush

Обърна ли внимание, че доставката се плаща отделно, т.е. не влиза в сумата на ваучера. До 5 кг е 4,90 лв, от 5 до 10 кг е над 10 лева и т.н.

# 58
А дали е задължително да ползваш тяхна доставка? Аз когато купувах от тях отидох на място, все пак да видя какво взимам...

# 59
Още един глас за grabo  Peace

Общи условия

Активация на акаунт