Токуда Болница - София - 9 тема

• 47 267
  • 707
  •   1
Отговори
# 645
Честит малък син Setony  Heart Eyes
Да ти е здрав и много да ви радва!!! Чудесно, че си доволна от лекарите!

# 646
  • Sydney
setony браво и честито Simple Smile! да ти е живо и здраво бебочето Simple Smile... благодаря, че сподели преживяното... от полза е всяко мнение Simple Smile

# 647
setony браво и честито Simple Smile! да ти е живо и здраво бебочето Simple Smile... благодаря, че сподели преживяното... от полза е всяко мнение Simple Smile

Присъединявам се към това. Честито!   bouquet

# 648
  • София
Setony честито!
направо ме успокои с този разказ, радвам се, че всичко е минало добре и лекарите са реагирали адекватно.

# 649
Setony честитоооооо  Hug Hug Hug

# 650
  • в 1001-та нощ
setony   bouquet  bouquet  bouquet браво на Вас и добре дошли у дома - на най-хубавото место Wink)) герои - майка и син  Hug

как тръгна раждането? с контакции? изтекли води? кога отиде в болницата (колко часа беше), как те посрещнаха? дежурен лекар или звъня на Илиев? той кога дойде?

колко време мина до разкритие? колко продължиха напъните?

Калоян също имаше увеличен ляв вентрикул, не с аме хвърляли в драми, причината е много тежко и дълго раждане, което води до мозъчно страдание и съответно тази кухинка се раздува

не са ме хвърляли в някакви страшни драми, д-р Константинова внимателно ми обясни, без паника и с уговорката, че ще се следи да не нараства

прибирайки се в къщи доста изчетох, че няма общо с хидроцефалията, където има техност, клапи (и с хирург. намеса се лекува) .....

та - гледахме да не расте, а вендтрикулът се свива с времето

опастността беше - да не се засегне център на движение, препоръчаха да го наблюдаваме - дали движи еднакво двете си ръце ....и да стумулираме движение - еднакво - да правим гимнастики, масажи, рехабилитация

всеки месец, на преглед - измерваха, че няма увеличение и след 5 месец - казаха, че няма нужда повече и че той се развива нормално  Peace

в подкрепа - ще пусна и едно клипче, как Калоян се справя с движенията на 10м, коригирани 9м

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 14:42 от a.l.e.n.a

# 651
setony Честит син Калоян. Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва  Grinning

# 652
  • София
setony, честито бебче, да е жив и здрав и много да те радва Hug.
И аз нямам търпение да мине времето и да дойде и този момент.
Понеже няколко дни ми се налага да ходя в Токуда все за различни неща, та доста често стоя в приемната.
Телефонът на АГ регистратурата звъни веднъж на половин час и не мога да разбера защо никога, ама никога не съм успявала да се свържа директно с тях ooooh!. Просто не ми е ясно какво се случва Twisted Evil.
Говоря си с колеги, посещаващи Токуда, е най-големият им проблем към момента явно е регистратурата в различните отделения. Няколко скандала станаха само докато аз чакам там, просто ще съсипят общото впечатление за болницата тези момичета  Rolling Eyes.

# 653
  • Sofia
Setony, честит бебок! Да ви е здрав и много да папка и слуша Simple Smile
Алена, а вашият Калоян като го гледам е овладял до съвършенство проходилката, чак с два крака върху нея се качва Joy Сладурче Party

# 654
  • в 1001-та нощ
да Wink)) тов абеше от преди месец Wink)) вече ходи за 1 ръка Wink))

идеята ми беше да покажа, че няма смисъл да се вкарваме в излишни филми с тези вентрикули

лекарите ми казаха, че има много малко меска, където могат да се гледат на ТФЕ и затова се прилага само на бебета в риск, но и при много доносени деца го има, само, че родителите им не знаят  Peace

# 655
  • Sydney
спокойно с тези вентрикули... мен преди 2 години ми откриха хипертрофия на десен вентрикул... жива съм си, не мога да кажа, че чувствам нещо... водят го като "козметичен" дефект - ако е вродено... при някои се получава от спорт  Hug
a.l.e.n.a много е хубав Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 10:49 от benitabeni

# 656
Честито моченце на Сетони, да расте здравичък и засмян  Hug

Алена, твоето малко слънце е чудесно, как само се справя с проходилката... Heart Eyes

# 657
Момичета, мнооого ви благодаря  за пожеланията Hug Heart Eyes Hug
Алена, страхотно се справя твоят Калоян  Hug
Целувчици от нас  Heart Eyes

# 658
setony,честит син Калоян! Да ви жив и здрав и много послушен  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 659
Здравейте момичета и от мен. Записвам се и аз да следя темата.
Насочих се към Токуда при Колева заради проблемна бременост - серклаж.

Искам да ви питам нещо тук - ако ви се наложи поради някакви оплаквания да отидете към болницата, а не успявате да се свържете с вашият лекар или пък той не е на смяна -как се процедира...

Честито на setony   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт