Електронни библиотеки

• 512 703
  • 827
  •   1
Отговори
# 180
amanita  в  spiralata.net  има     Букай, Хорхе   Приказки за размисъл   

# 181
  • Видин
Благодаря   bouquet

# 182
  • София
Здравейте,
Някой да е срещал из библиотеките или да има на български език "Бесове" и "Записки от Мъртвия дом" на Достоевски?

# 183
  • София
Здравейте,
Някой да е срещал из библиотеките или да има на български език "Бесове" и "Записки от Мъртвия дом" на Достоевски?

В читанка се подготвя "Бесове"- всъщност качена е, достъпна е за сваляне, но още не напълно редактирана (всъщност е със статус "Проверена") и е само в тхт формат. Ето линк, ако си много нетърпелива http://chitanka.info/search?q=%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0% … D1%81%D0%BA%D0%B8. Погледни малко по-надолу в страничката, където пише Работно ателие.

ПП: Сваляла съм такива романи (преди официалното им качване). Стават за четене, ако не си претенциозна за съдържание и тук таме някои излишни знаци и символи.

# 184
  • София
Благодаря, Вени  Hug
Видях я още вчера, че е в ателието, но като знам по колко време седят там книгите преди да са готови напълно...  "Вечната Амбър" я чаках половин година  #Crazy Но виждам, че доста е напреднала подготовката, така че ще я почакам в epub.

А някой знае ли откъде и как мога да си изтегля цялото съдържание на Читанка накуп? Нещо ме стреснаха напоследък с тези забрани на торенти и т.н.  и ми се ще да се запася с книжки докато най-сетне започнат да се продават по-масово електронни издания на бг.

# 185
Здравейте,
След като прерових темата (е, не съм сигурна, че видях абсолютно всички постове), видях, че сте срещали "Братството на черния кинжал" само в masters-tb. А там регистрацията ставала само с покана, каквато аз нямам. Въпросът ми е дали може някой да ми прати покана на лични?

# 186
Здравейте,
След като прерових темата (е, не съм сигурна, че видях абсолютно всички постове), видях, че сте срещали "Братството на черния кинжал" само в masters-tb. А там регистрацията ставала само с покана, каквато аз нямам. Въпросът ми е дали може някой да ми прати покана на лични?

Ха! Това е странно. Явно съм хванала последния влак за без покани. Пиши ми на лични имейла си.

# 187
  • София
*November Rain*, най-сетне май намерих линка за читанката във вид на торент  Crazy http://chitanka.info/torrents. Брей, цял ден се ровя и не мога да се сетя в кой раздел на сайта съм го виждала  ooooh!.

ПП: аз май ти предлагах "Вечната Амбър" на хартия (стига да не те бъркам с друго момиче), щях да ти я пратя да я прочетеш, не е трябвало да се мъчиш!

# 188
Здравейте, от къде мога да сваля детски приказки и романи на български?

# 189
  • Казанлък of all places
След почти двугодишния отпор на поредицата "Милениум" на Стиг Ларшон, узрях за идеята да прочета книгите. Някаква идея от къде мога да ги сваля? Може и на английски.

# 190
  • София
Ето ги на английски:
http://www.epubbud.com/search.php?q=stieg+larsson

В този сайт има много популярни заглавия. Мисля, че беше даван и преди. Аз много го ползвам Simple Smile

# 191
  • София
Bordeaux,как се сваля от този сайт? Налага ли се регистрация? Защото без такава, не виждам правилния бутон.

# 192
  • София
Bordeaux,как се сваля от този сайт? Налага ли се регистрация? Защото без такава, не виждам правилния бутон.
Аз като секретарка..., но в като избереш книга и я кликнеш, в дясната страна на екрана има опции за четене он-лайн и за даунлоуд  Peace.

# 193
  • София
Вени, благодаря ти.
Наистина са огромни тия жълти бутони а аз дори не ги видях.

# 194
  • София
*November Rain*, най-сетне май намерих линка за читанката във вид на торент  Crazy http://chitanka.info/torrents. Брей, цял ден се ровя и не мога да се сетя в кой раздел на сайта съм го виждала  ooooh!.

ПП: аз май ти предлагах "Вечната Амбър" на хартия (стига да не те бъркам с друго момиче), щях да ти я пратя да я прочетеш, не е трябвало да се мъчиш!

Hug
Мнооого ти благодаря   bouquet
Да, предложи ми я на хартия, помня. Но я видях в работното ателие на Читанка и реших да не те занимавам. През ум не ми мина, че ще я обработват толкова време, а след като мина първия месец вече не ми беше удобно да те издирвам за да я искам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт