Търпеливка аз също мисля, че действията на твоето момче, не са типични за влюбен Телец. Когато са влюбени те са много романтични и ти го показват съвсем ясно. Не може да се объркаш или да не разбереш за това, показват ти го недвусмислено.

, тук съм, само че изобщо не ми се споделя, защото вече изгубих надежда. Просто му се радвам, докато пак е тук, преди да е изчезнал отново.
Искам да ви споделя нещо. Значи след като пратих смс-а на въпросното момче, той се включи в скайп и ми писа. И така в разговора аз реших да го питам директно дали ме харесва или не. И той почна да шикалкави. Не искаше да ми отговори директно и почна да увърта. Поствяла съм го в неудобно положение, кой бил той, че да казва дали съм хубава и някви простотии почна да дрънка, не бил готов за сериозно и т.н. Но аз го притиснах и му казах, че ако не ми каже, ще приема, че не ме харесва. И той каза, че съм си правила грешни изводи и ги дрънкаше, докато най -сетне каза,че ме харесвал,но като прителка, че му било приятно да си говори с мен и че никога не ме е подвеждал и аз направо се вбесих. Не мога да повярвам, че постъпи така с мен, през цялото време ми ги дрънкаше, караше ме да си мисля, че може да се получи нещо между нас и накрая си го каза. Но ако не го бях притиснала нямаше да каже. Мн ме разочарова и реших да не си губя времето вече с него, щом не ме е оценил, блокирах го в скайп, фейсбук и така. И гледам вчера ми писал смс да ме поздрави за 8-ми март, и той не знае какво иска. Ама вече му давам "ignore". Тва е! Като му казах, че му желая всичко най-добро, той ми вика: "Значи тва беше? Всичко свърши, така ли?"
То какво е започвало, че да свършва?
И така. Аз приключих
На вас пожелавам успех!
. Запознахме се на рождения ден на моята най-добра приятелка, аз се омагьосах още в първата минута и така вече 16 години
, различни сме по-характер, но някакси се уравновесяваме взаимно и се получава за сега
MN mrazq myjki kurvi, nqkak na jenata po i vyrvi da e kurva, otiva i, jenstvena e, ama myj -otvrat. Pravi se pred men na moralen, 6tot vijda ,4e sym seriozna, a za no6tta 100 % si lqga s nqkvi evtini momi4eta. HUbav e- da! Ama men tolkova me otvrati,4e mi se ot6tq vsi4ko s nego
Da se dyrji kato o6tipana devstvenica pred nqkoq druga, ne pred men, pred kurvikite, s koito si lqga
Da pytuva!