Мъж Телец - 3

• 38 256
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Съни5 доста крайно го даваш. беше страхотен, невероятен, съвършен и сега... ми ти къде си гледала? ти си се влюбила в него. момчето ти е казало какво изпитва и сега валят обиди. ами трябва да се научиш да приемаш нещата и когато не ти харесват. много е низко да плюеш по този, когото до вчера твърдиш, че си обичала.какво е виновен той че няма чувства?!поне е бил искрен!
много ме дразнят такива крайни изказвания! дори да си права и да е женкар- защо стана такъв сега?! или гроздето е кисело...
просто се замисли малко.

# 61
Съни миличка повярвай ми разбирам как се чувстваш , наистина си права , не трябва да позволяваме такова отношение , това повече ми прилича на мазохизъм ,не на истинска любов . Когато има любов нормално е да е взаимна , а не единия да се прави на разсеян докато другия си мисли че това е любовта на живота му . Wink Дерзай мила ! Hug

# 62
много е низко да плюеш по този, когото до вчера твърдиш, че си обичала.какво е виновен той че няма чувства?!поне е бил искрен!
много ме дразнят такива крайни изказвания! дори да си права и да е женкар- защо стана такъв сега?!
Съни е много крайна ,определено не е много хубаво това , а М5 написа всичко което мислех по въпроса
a za no6tta 100 % si lqga s nqkvi evtini momi4eta - едва ли си ляга с някой ,сигурно спи сам , и защо да са евтини ,кое е евтино ,ти да не си скъпа ,за кого - за  себе си ли  Laughing нищо лично просто съм любопитен ,съвсем сериозно ,защото ти се каза още преди много време че трябва да му кажеш ти прояви имат и сега си наранена - съжалявам за което

# 63
Такива думи може да каже само много разочарована жена ...

# 64
Всички сте прави, но тя е ядосана, отхвърлена и разочарована в момента, не съдете толкова строго  Wink

# 65
А може ли да си припомним кой я убеди да си признае чувствата пред него и да постави картите на масата? newsm78  newsm78  newsm78

# 66
Няма карти,който иска да се чуди ,който иска да действа изборът е личен

# 67
Телетата според мен мразят намеците и женските хитрости, обичат да им се говори напряко без заобикалки  Peace, така че съни добре е направила

# 68
  • Варна
Мразят намеци е силно казано по-скоро не ги разбират. При Телците трябва да се говори направо.
Съни вместо да се ядосваш се замисли, че човека е бил честен и не те е заблуждавал още месец-три например и тогава да ти го каже. Мисля си че искренноста, чесността и дирекния подход трябва да се оценяват. /нали съм си Овенче Mr. Green/ Ако имаш сили си останете добри приятели, ако ли не затвори страницата и смело гледай напред.

# 69
Явно искреността не винаги действа добре, не и при моя, той все със заобикалки ми казва нещата - страх го е да си признае ли ... не знам! Веднъж докато бях извън България за 2 месеца, бях му написала в мейл, че ми липсва с големи букви. Никога не получих отговор от този мейл. После той само подхвана темата, че не можело да му пиша такива неща след като сме се срещали само 7-8 пъти и не сме се опознали добре и т.н. Ето това ме наведе към мисълта, че той процедира бавно и бавно си признава чувствата и не желае да бъде притискан. Поне това е моето заключение!

Съни, мисля че има още много хора да срещаш в живота си. Не всеки заслужава да чуе тези красиви думи " Обичам те!". Този опит определено ще те направи по-зряла и следващия път ще е на правилния човек!

# 70
Da be-iskrenost. Za6to ne be6e iskren i direkten predi? Az pyrviq pyt, kogato mu kazah,4e go haresvam toi mi kaza "Ama ti kakvo o4akva6 ot men, ne moga da ti kaja,4e te obi4am. I az vikam ok, maham se i toi-mn byrzo se otkazva6, vtoriq pyt kato mu kazah,4e sym vljubena-me pita kakvo 6te pravim? Za6to ne mi kaza dosega,4e ne me e haresval nikoga i ne me e priemal po toq na4in, a samo kato priqtelka. Vie kak mislite. Na baza na negovite dumu vie kakvo bihte si pomislili na moeto mqsto? Az re6ih,4e moje da ne e vljuben v men, no vse proqvqva nqkakyv interes, a toi...

# 71
Dnes kato se vidqhme, az se dyrjah priqtelksi, daje mu se usmihnah. Ot moq strana, nqma problem, 6te si ostanem priqteli, az nikoga ne sym go pritiskala i ne sym dyrjala na 100 % da me haresva, izdrazni me,4e uvyrta6e i izbqgva6e da mi kaje istinata. Dnes ne be6e tolkova uveren, kato me vidq 6tastliva, ne6to ne mu se ponravi, o4akva6e,4e 6te se srina i 6te stradam Grinning

# 72
Ми не е влюбен в теб, кво ся. Харесвал те е, голяма работа, един Телец мое да харесва сто жени, но в сърцето му може да е само една. Тва е. Бил е честен с теб. Живи и здрави..

# 73
Ми така де... тая ни направи по-черни от дявола. Е па не сме.

# 74
Аз съм решила вече да не се държа хладно със моето теленце , като се върнах назад във времето осъзнах колко недвусмислени жестове е правил да ми покаже че е влюбен , но аз със моя телешки инат се правех на разсеяна че просто ме харесва. Wink Който е казал " Отдалечи се от нещата за да ги видиш по-добре " е бил много прав , много съжалявам за моята студенина и сдържаност , трябваше той да го няма 10 дни за да си избистря мислите и да си направя равносметка на връзката ни до този момент. Heart EyesЧакам с нетърпение да се прибере в града за да му покажа на какви чувства съм способна , дано да не съм го разочаровала обаче  ooooh! / много ме търпя милия , но продължава да казва че всичко е наред / . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт