Мъж Телец - 3

• 38 434
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Ти само гледай да не реагира и той като на съни5 ... по-полека! Simple Smile Да не се дръпне и той, щото понякога прекалено многото любов задушава!

# 76
Ако е влюбен в нея, няма да реагира отрицателно. Ще се побърка от кеф даже. Влюбен Телец е това, не курварин Близнак

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:57 от Бивол

# 77
ахахахахах  Joy неее аз в никакъв случай не съм задуаваща , но съм мноого нежна и мила с него , той се разтапя от това , отпуска се и казва че така можем да си бъдем  безгрижни и да  освободиме съзнанието си . Heart EyesНие имаме много приятни и незабравими моменти  Wink

# 78
ахахахахах  Joy неее аз в никакъв случай не съм задуаваща , но съм мноого нежна и мила с него , той се разтапя от това , отпуска се и казва че така можем да си бъдем  безгрижни и да  освободиме съзнанието си . Heart EyesНие имаме много приятни и незабравими моменти  Wink

Ти знаеш как да му го поднесеш! Може и да взема някой урок! СПоред вас има ли разлика да си влюбен и да обичаш?!?!?

# 79
Аз мисля че има разлика мила , когато си влюбен правиш  и невъзможното да се харесаш и впечатлиш човека до теб а когато обичаш истински  си готов на много по- големи жестове и жертви , дори да преобърнеш живота си на 360 градуса , но това го правиш съзнателно и безкористно .

# 80
Ето дори и тук са го написали :" Да си влюбен означава да обичаш сходствата, а да обичаш - да се влюбиш в различията! "Heart

# 81
Simple Smile ехехеееее ще се цитираме ли вече Simple Smile Понякога разпитвам за чуждото мнение, защото не винаги човек се оказва прав за другите. Трябва да умееш да оглеждаш нещата и отстрани - такак както ти си го направила!
За това "нежна и мила" ..... наистина се харесва от Телците - ако има успех да пишеш Simple Smile Ще поведеш хорото  Blush

# 82
Бивол аз съм сигурна че е влюбен , благодаря ти за куража  Wink Значи ако не беше влюбен нямаше да иска да ходя с него на ски / държи много да се науча да карам ски - работя по въпроса / , когато си пътува за София иска да ходя с него до там , иска когато е командировка да го придружавам когато мога , прие за приятелка / моя приятелка / която в началото ненавиждаше а след месец вече ни покани на вечеря у тях за да ни се похвали какъв добър кулинар е  Joy и още много такива недвусмислени жестове . А иначе на думи само едно ми повтаря че колкото и мацки да има покрай него той решава с коя ще бъде и  че аз  съм била подходящата жена за него  Rolling Eyes и че му било готино с мен  Wink Но това го осъзнах след подробен разбор на събитията от последните 4 месеца .

# 83
А забелязали ли сте следното нещо в Телците: скоро бях в МВР-то по лична работа и докато чаках в антрето там на информационното табло имаше списък на обявените за особено опасни престъпници издирвани с червена бютетина - 90% от тях бяха зодия Телец, майски телци. Останах шокиран. От българския елит също доста интересни представители са зодия Телец - Алексей Петров, Иван Славков...
Та въпросът ми е: изглеждаме ли като мутропободни същества(това прочетох в един форум) и улавя ли се в нас някакво скрито насилие?

# 84
Аnaximandra мила с Телците се налага да четеш между редовете , в малките жестове и оскъдните думи се крие истината , а тя е някъде там.  Wink Аз бих ви посъветвала да се върнете назад във времето и непременно ще откриете тези мили ,недвусмислени жестове и думи  . Hug

# 85
ахахах Бивол и аз някъде съм го чела това за мутроподобието на Телците .Аз съм майски телец  и ми стана забавно това за престъпниците телец , не мисля че сме такива престъпници , но и ние сме хора и нищо човешко не ни е чуждо . Аз съм чела такава статистика само че за Козирозите , че били студенокръвни серийни убийци  Joy а моят мъж е Козирог . newsm78

# 86
Ула-ла..... там е работата,че има много тежки отклонения от Телците - има уникални свалячи, женкари, хитреци ( познавам такива жени) ... Не е мутренското,а хитростта, прозорливостта, желанието за правене на пари и притежанието е важно за Телците, но за някои това се изражда и резултата е на лице ....
Сещевременно има много достойни мъже/жени Телци - изпълнени с духовност и с други цел в живота - за щастие имам и от тези приятелки. Малко мъже телци познавам, но това, което виждам ме задоволява Wink

Търпеливката, как ме набара само Simple Smile Точно одеве си мислех... този моя какво още прави в живота ми, защото една година по-късно ме гледа така както на първите ни срещи, но този път ме познава добре и някак си този дълбок поглед е изпълнен с мисъл зад строгата му физиономия. Казват,че очите са прозорец на душата! СКлонна съм да вярвам това! Много има за четене между редовете - той моя е пълен с двусмислия, харесва му предизвикателството, харесва му зад думите да има смисъл.... Връщам лентите назад и понякога осъзнавам,че той е моят мъж/сродна душа/ , а понякога си викам " Защо още е в живота ми като толкова бавно прави крачки към мен?!?!" ..... тоз моя ще е от охлювите/телци да знаете  Joy

# 87
Аnaximandra много ще съм щастлива ако преоткриете себе си във връзката , хубавите и стойностните  неща в живота стават с цената на много търпение - бавно но сигурно . Wink

# 88
С твоите думи в Божиите уши  Simple Smile
Абе това "Хубавите неща стават бавно" ви е като запазено мото. В началото моя ми го споменаваше това - сега спря ...., а може би и аз приех,че трябва да чакам - обаче какво чакам и двамата не знаем!

# 89
ахахахах  Аnaximandra пожелавам ви да сте безгрижни и влюбени като твоите две калинки дето само ме разконцетрират  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт