Мъж Телец - 3

• 38 437
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
И Станишев е  телец Laughing Има някакво нещо ,но не е точно насилие ,въпреки че имам наблюдения ,но не мисля че е тук мястото ,тук е за любовни драми  Laughing Определено много ме очуди ,че са  90%,някак си не мога да си представя такова насилие

# 91
Е, Станишев и той имаше любовни драми - след дългогодишна връзка накрая се раздели с Елена ...., и гледай ще става татко Simple Smile Живота е пълен с изненади, а Simple Smile

# 92
 любовни драми  hahaha bbcd  имаш страхотно чувство за хумор , да не мислиш че е лесно да се живее с вас - но пък си заслужава усилията определено  Wink За Станишев ще кажа , освен че е много хитър и е гей показа че може да бъде и мъжкар , че и бебе чака дори  Grinning

# 93
СеГейчо си е еврейски гей, класика просто.

# 94
Вижте какво намерих за Телците  http://www.horoskop4e.com/2010/03/blog-post_3123.html

# 95
Наспахте ли се?

Аз излизам да изживея един готин слънчев ден, без жени, без свалки и прочее простотии. Само спорт, фън и положителни емоции! Simple Smile

И запомнете, че няма нещо по-велико от мъж Телец. Това е върхът. Другото е компромис Simple Smile

# 96
Пожелавам ти хубав слънчев ден Бивол ,  и много положителни емоций ! Мъжът Телец е истински мъж за истински жени  Grinning

# 97
А истинската жена за телеца от коя зодия е? Или не стигнахме до този извод?

# 98
Мама Мими тя няма зодия , тя е търпелива , истинска дама в обществото , добра кулинарка в кухнята и мръсница в леглото  - класика в жанра  Laughing

# 99
тя е търпелива , истинска дама в обществото , добра кулинарка в кухнята и мръсница в леглото  - класика в жанра  = извънземна   Laughing

# 100
Хубав слънчев ден на всички ви Simple Smile
е как! перфектната жена е Рак, естествено Wink. Освен когато е Дева, Овен, Близнаци, Скорпион, Телец или Риби. Или може би не бива да изключваме Везни, Стрелец, Козирог, Лъв и Водолей. Защото перфектната жена е тази, в която човек е влюбен Simple Smile

# 101
Хубав и слънчев ден М5 , и на всички  дами  тук добро настроение и много усмивки ! М5 е права , перфектната жена за мъжът Телец е любимата жена ! Heart Eyes

# 102
Аз съм щастлива , моето теленце вече си е в града и няма търпение да се видим. Crazy Каза че ще ми се обади утре сутринта да пием кафе и тк.н Wink Тази вечер е нощна смяна и отиде да спинка , но каза че много искал да се видим .  Grinning Аз не съм споменавала тук но си имам едно приятелче по-малко от мен с няколко години -също е телец , той много ми помага да разкодирам поведението на моето теленце , но отскоро усещам малко ревност в него  newsm78 , а аз много добре си се разбирам с него - споделяме си абсолютно всичко двамата , имаме си страхотно доверие . Не искам да го загубя като приятел - той е страхотен , много предан и мил . Grinning

# 103
кажи на твоето приятелче да пише тук Simple Smile ще е от помощ на много желаещи да научат повече гледни точки за Телеца! може да не е ревност, а просто това,че обръщаш повече внимание на друг - да не забравяме собственическото чувство на телеца - добре развито е Wink поне при някои - при други не се усеща нищо Simple Smile

# 104
  • Варна
кажете защо са толкова мълчаливи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт