Мъж Телец - 3

• 38 520
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
е то без телци... ще е useless Grinning но аз я направих група: мъж телец; аз съм radost_nezemna

# 436
Не е особено добра идеята....
защото ще се иска бързо да отговаряте? Simple Smile А може и да стане каша, да не говорим, че други ще искат да си запазят самоличността!

# 437
  • Варна
ееее личи си че сме в телешката тема... че го мислим, че го премисляме Simple Smile ама вече какви сме си близки и си се познаваме Grinning много е яко

# 438
Стой и гледай Simple Smile  Joy Joy Joy Joy

# 439
нещо не ми допада тая идея. сега трябва да си правя фалшив акаунт Grinning Grinning не е ли по добре някакъв web chat?

# 440
Нали имаше някаква опция да имаш 2 скайпа отворени едновременно, инсталираш си програмката и си я позлваш само за телешката тема Simple Smile

# 441
Нали имаше някаква опция да имаш 2 скайпа отворени едновременно, инсталираш си програмката и си я позлваш само за телешката тема Simple Smile

Да, multiskype мисля че беше. Но ако не е от производителя предпочитам да не го ползвам Simple Smile
И без това нямам никакъв контрол над личните си данни. кусур ми е още софтуер Grinning

# 442
  • Варна
е незнам, аз съм наивна и аттендвам всичко и всички Grinning

# 443
Ами явно няма да стане ... а и така ще се изгуби последователността, да не говорим, че другите ако искат да четат няма да намерят повече никакво инфо от нас занапред Simple Smile

Та дайте да продължим с въпросите...  newsm78 Само дето сега нищо не ми идва на акъла Simple Smile

# 444
не е лоша идеята за групата или за web чат-а. Лично аз нямам какво да крия така че проблема със самоличността отпада. Simple Smile

# 445
е незнам, аз съм наивна и аттендвам всичко и всички Grinning

Ох, и ти ли, слава Богу, успокоих се малко. Мислех си, че само аз съм наивната тук Laughing

# 446
Здравейте и от мен, от няколко месеца излизам с едно теле, та и аз се включвам Simple Smile
Накратко всичко е супер...  да кажа няколко хубави думи за телеца... поне впечатленията които имам от "моя"  Crazy е че са много любвеобилни, мили и си изразяват чувствата и можеш да разчиташ на тях.

Обаче има нещо, което ме притеснява, та ако някой може да ми помогне, щото аз не го разбирам ...
Та притеснява ме какви ми ги дрънка от време на време мойто теле... още от началото ми каза, че не бил от тоя тип мъже, където имали претенции към жената да я притежават и да се отнасят към нея като към собственост, че ценял свободата ми, както и аз трябвало- неговата..  и което ми се вижда най-странно, че нямал проблем с изневярата...  ест. не било нещо хубаво, обаче я разбирал, защото това било нещо чисто физическо.  Оправданието му е, че досега все му слагали рога и не вярвал на жените..
Иначе казва, че бил на мнение, че когато си с един човек си само с него...

Първото което ми хрумна е, че не иска нищо сериозно и иска да си хойка и затова така говори или че просто ме тества, знам ли...
А иначе все ми повтаряше колко много ме харесва, и наскоро даже ми призна че бил влюбен в мен!
А, и другото е че твърди че няма никакви претенции към мен и нямал право да има.. щото не сме женени, нали...
Веднъж ми каза че го притеснявало, че не знаел аз какво очаквам  и като какви се водим... аз го попитах, той какви иска да сме, а на тоя въпрос отговаря, че жената избирала и решавала....Да, така е, обаче след като има предложение от другата страна!  Simple Smile
Мен ме притеснява, че това може да значи че не би имал по-сериозни намерения спрямо мен, аз не бързам иначе, обаче ако ще е така, по-добре да не си губя времето...
Ако някой има идея какво иска да каже с тези си твърдения, че съм му благодарна..

# 447
Здравейте и от мен, от няколко месеца излизам с едно теле, та и аз се включвам Simple Smile
Накратко всичко е супер...  да кажа няколко хубави думи за телеца... поне впечатленията които имам от "моя"  Crazy е че са много любвеобилни, мили и си изразяват чувствата и можеш да разчиташ на тях.

Обаче има нещо, което ме притеснява, та ако някой може да ми помогне, щото аз не го разбирам ...
Та притеснява ме какви ми ги дрънка от време на време мойто теле... още от началото ми каза, че не бил от тоя тип мъже, където имали претенции към жената да я притежават и да се отнасят към нея като към собственост, че ценял свободата ми, както и аз трябвало- неговата..  и което ми се вижда най-странно, че нямал проблем с изневярата...  ест. не било нещо хубаво, обаче я разбирал, защото това било нещо чисто физическо.  Оправданието му е, че досега все му слагали рога и не вярвал на жените..
Иначе казва, че бил на мнение, че когато си с един човек си само с него...

Първото което ми хрумна е, че не иска нищо сериозно и иска да си хойка и затова така говори или че просто ме тества, знам ли...
А иначе все ми повтаряше колко много ме харесва, и наскоро даже ми призна че бил влюбен в мен!
А, и другото е че твърди че няма никакви претенции към мен и нямал право да има.. щото не сме женени, нали...
Веднъж ми каза че го притеснявало, че не знаел аз какво очаквам  и като какви се водим... аз го попитах, той какви иска да сме, а на тоя въпрос отговаря, че жената избирала и решавала....Да, така е, обаче след като има предложение от другата страна!  Simple Smile
Мен ме притеснява, че това може да значи че не би имал по-сериозни намерения спрямо мен, аз не бързам иначе, обаче ако ще е така, по-добре да не си губя времето...
Ако някой има идея какво иска да каже с тези си твърдения, че съм му благодарна..

Телеца се влюбва постепенно, ако ти казва че няма нищо против да му изневеряваш или че няма да се дразни бъди сугурна че направиш ли го много ще го нараниш и повече няма да те погледне - буквално. Колкото и да отрича че нямал чувства.
А, това да ли той ще ти изневерява - силно се съмнявам.
За сбодата: по- скоро го казва с цел да си осигури спокойствие когато се занимава с хобито си а, не че си иска свободата за да флиртува или нещо друго. Просто си иска времето и мястото където да си практикува хобито необезпокояван.
Ако, искасш да го задържиш съвета, който мога да ти дам е да си постоянна и да му напомняш за себе си. С времето толкова ще те обикне че ако решиш (той няма да реши) да се разделите ще те убие, тебе и всичките ти приятели и семейство. Е, не буквално но, може да отнесеш един два шамара. Grinning
Може би, това е имал предвид, когато е казал жената решава.

newsm48

# 448
РЕДБул, това за напомнянето, че си наоколо - къде е границата? Всеки ден да драснеш по някой ред в скайпа, да го побутваш да идем някъде ....., чудя се дали досаждам , макар, че той ми е казвал да не спирам да го търся ... понеже той е изключително зает, явно аз като напомням за себе си той успява да концентрира внимание и за нас двамата.... Някак си се чудя - дали досаждам много ако му пиша редовно и го сръчквам дискретно да се видим или да правим нещо заедно? Ти как мислиш?

# 449
РЕДБул, това за напомнянето, че си наоколо - къде е границата? Всеки ден да драснеш по някой ред в скайпа, да го побутваш да идем някъде ....., чудя се дали досаждам , макар, че той ми е казвал да не спирам да го търся ... понеже той е изключително зает, явно аз като напомням за себе си той успява да концентрира внимание и за нас двамата.... Някак си се чудя - дали досаждам много ако му пиша редовно и го сръчквам дискретно да се видим или да правим нещо заедно? Ти как мислиш?

Мисля че в границите на нормалното когато си влюбен е да го търсиш по 2 3 пъти на ден да си говорите и бла бла или съобщения. Но, вероятността да бъдеш сръчкана ти - да те наругае да ти повиши тон докато ти обяснява че сега не може да говори е голяма. Няма да обръщаш внимание на това и нещата ще са ОК. Защото след като затоври телефона ще се почувства зле че се е държал така. КАто се освободи ще ти се обади, ще се подмазва с цел да разбере да ли му се сърдиш. Само не му казвай че няма проблеми защото ще продължи да ти вика и посел да се извинява, но с времето ще спре да се подмазва защото ще знае че няма проблеми. По- добре като се подмазва изцеди от него всяка капчица вина. И ще видиш как ще започне да ти се обажда и винаги ще намира време за теб, ако не през работно време то след това. Пак напомням че гледам само от моята гледна точка и говоря според мен.

Общи условия

Активация на акаунт