Отговори
# 420
  • Сопот, Пловдив

Jenny 84 и моя термин е 20 април  Grinning,но искрен но се надявам да родя по рано ,даже си заплюх 1 Април. Joy.

А аз съм си заплюла 5 април - баща ми има Рд тогава, но...Божа работа! Simple Smile

А аз си бях заплюла 16 април, не за нещо специално, симпатична дата ми е просто, а и 7 има хубава вибрация като цяло в нумерологията. Да видим дали съм познала!  Mr. Green

Днес ми донесоха още подаръци за бебо, тъкмо размишлявах дал итрябва да купувам протектор за матрака и те взеха днес, че ми подариха един. Утре са ми обещали торби с дрехи и разни полезни уреди. Та аз мисля, че вече всичко необходимо си имам, само дето колко още много има да се пере и да се глади...  #Crazy

Честит имен ден на всички именници!   bouquet

# 421
Chorlamata, стискам палци да се обърне душата, а ако не, сигурно е за добро, както е каза някоя мама преди мен!
glarus4e84 , мерси, много си мила. Честит Имен Ден на твоите мъже и на всички именници, с пожелания за много щастие,любов,здраве,любов,успех,любов,късмет,любов и много любов! Не знам дали съм споменавала, но аз съм родом от Карнобат и последните години (10-ина) преди ММ да ме открадне към София учих и живях в Бургас. Мноооого ми липсва този град, мноого го обичам, особено морето, аххх морето. Sad Ще се радвам като се връщам да гостувам лятото, да се срещаме и да разхождаме бебоците и с прекрасните бургаски мами.   bouquet
Петенце, на мен се караше, че се губя, а ти като гледам си много редовна, хммм. Не каза дали има промяна с позата на бебо. Или аз само не съм разбрала?
Blumence, ти на 18.03 ли каза , че ще постъпваш бе мило?
Някой спомена за болки ниско долу. И мен на моменти така ме притиска беборана (най-често долу в дясно), че не мога да мръдна, в каквато поза съм застанала, в нея си седя докато не се премести, смях голям. ММ се превива от смях с мен.
Хубав ден на всички! KISSES

ПС: Докато попитам и Петя ме изпревари. БРАВО на Калинчето!!!

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 17:21 от Вети

# 422
Струва ми се, че ми падна тапата.

# 423
Brown_eyes, моят термин също е 20.04 (смениха ги временно, но после пак върнахме оригинала) като първият ден на ПМ е 14.07...и калкукаторите и лекарката ми го сметнаха така Peace

# 424
Честито на всички именници.Със здраве на носят името си
Петинка,е време беше да се появиш.Бяхме се притеснили.
Дидка,нека и занапред само хубави новини да имаш.
Аз да ви питам-в коша на количката,задължително ли трябва да има матрак или може да се замени с одеалце или пелена.http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=91&products_id=190.Не за друго,ама има огромна разлика в цената.Днес видяхме такъв за 40 евро.

# 425
  • sofia
Честито на именниците и от мен!

Анда, сигурна ли си? Стискам палци.

# 426
Андаааа, какво става???

# 427
Анда, какво става? Всъщност каквото и да става, стискам палци Hug Heart Eyes

# 428
Ами това, което виждам, отговаря на всички описания за падане на тапата... но още нищо не значи, пише, че е знак, че раждането наближава, но може да минат и две седмици дотогава.
Нямам контракции засега, водите ми са си на място.
Само доста лесно се уморявам и си почивам на пет минути.

От вдругиден съм в 36-а седмица, така че и да почне... нямам против.
Все пак бих искала да си постоя вкъщи, миналата седмица лежах в Окръжна, не искам пак все още.

# 429
Анда, стискам палци да закрепиш положението! Ако тръгнеш към болницата, пиши да знаем!  Flowers Four Leaf Clover

# 430
Вети поне имам оправдания.Няма как да ползвам нета,като бяхме изпразнили помещенията и сответно всичко беше изключено. Mr. Green
Анда стискам палци да задържиш още положението.Аз първия път родих няколко дни след като ми падна тапата(5 или 7 не помня вече).Но при януарките има една жена,която ходи без тапа почти два месеца.Получаваше разкритие постепенно без регулярни и болезнени контракции.Влезе в болницата без болки със 7см разкритие.така,че имаш шанс да държиш още!

# 431
добър вечер да попитам какви са признаците за падане на тапата и какво значи това Thinking Thinking Thinking

# 432
  • Варна
Анда, успех. Може да му е време, стискам палци.
Пете, днес пак те мислих цял ден, и незнам защо-въпреки,че не я познавам, мислих и за сестра ти-положително,разбира се. Поне сте още 2 в 1 и сте добре:)

# 433
Aнда ,дано още малко си стоите 2в1  Praynig,не че нещо ,но по добре още малко да изчака .
Jenny84 5 е страхотна дата ,дъщерите ми и двете са родени на 5 ,в сряда ,по 4 кила ,и 52 см. .само че едната е на 5 декември ,другата на 5 април . :Lil:
Пете дано са добри новините след седмица ,мисля си нещо за сестричката ти NeWS78..
Тапата ,едно лигаво прозрачно като слуз ,поне май та беше такава  :е:,след 1 ден родих ,но при всеки е индивидуално.

# 434
Анда каквото и да става- успех!
Днес(поне така си мисля) някоя от вас спомена, че си е купила слинг. Ако може малко повече инфо- от къде, колко струва и т.н. Разгледах няколко сайта, там се предлагаха 3 вида- голям, малък шал и с халки. Цените обаче варираха, независимо от модела, от 35 до 73 лв. И ако има някоя мама, която имат опит със слинг, нека сподели. Всъщност нямам спомен дали тази тема вече е била коментирана, ако е така-съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт