Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 711
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Много пожелания, много нещо... Shocked

Алис, плодовете ги ям винаги самостоятелно -
предиобед между закуската и обяда или
надвечер след работа преди вечеря.

НиколексаHug! И мен ме интересува, какви въглехидрати не ограничаваш.

# 46
Здравейте момичета, влизам да се отчета, че днес имам месечинка: -4кг, но пък -6см. от талия и ханш, от сантиметрите съм доволна, за килограмите дано да е на принципа "бавно,но трайно"
Лек и отслабващ ден от мен   bouquet 

# 47
Добро утро !

Влизам да ви пожелая прекрасен ден . Аз заминавам по разходки. Цял ден ще сме навън с бебо докато стане време да приберем каката от градина.   Зажадняла съм за топло време и слънчеви лъчи. Сравнително топло е днес, слънце също ще има. Така че няма 6-5 !  Wink

На мен пък така ми се е дояде диня. Не знам как ще се живее в идните месеци. След някой и друг ден ще я одзубрят по щандовете Confused.

Нани2, честита първа месечинка. Следващият месец да паднат два пъти по четири килограма Hug.

(не)Обикновена, вдигна ми настроението току що. Помислих си, че на други целувки си имровизирала Laughing. Викам си ей това е ! Някои жени с къмет са се родили Wink.

Озверелке, как си? Как мина работният ден с детето?

# 48
Лястовичке, много ти благодаря за пожеланието,да те чуе Господ и с двете уши

Момичета поздравявам ви с една много забавна тренировка, този протеин е голям сладур, само дето на мен ми е скучно сама пред монитора да го правя  newsm68 newsm44  animal085

# 49
Здравейте момичета и аз искам рокля, Grinning
Лястовичке, къде ходите на разходка в този студ. Ние не сме мърдали повече от месец, малката вече лудна. Лошото е че от другата седмица се затопля, а аз съм вече на работа.
Та като написах работа, се сетих, че все пак имам резултати и колегите няма да се уплашат от мен.
За 2 мес. и 1 седмица съм точно -8кг. До целта има още 4 кг., но все пак започнах да се вмъквам в преди бременните си дрехи.

# 50
Привет!  Hug

Нещата май се поуспокояват при мен, поне откъм смъкване на големия +, но още е много рано за генерални изводи.
1. Това, което спирам тотално е кола лайт ( между другото никога не съм пила газирано, още повече кола, защото от нея винаги усещах изтръпване в зъбите, само лятото ми се е допивало много рядко кола или тоник с много лед). Започнах да пия откакто съм на режима и то почти всекидневно - обаче я спирам - нито е полезна и освен подуване и целулит други "ползи" от нея няма.
2. Никакви шунки
3. Ограничавам колкото мога повече всякакви степчета, цедени млека Олимпус и сладкиши с подсладител.
Открих, че ако ми се дояде сладко, като имам предвид, че за мен единственото изкушение от сладкото е шоколада и сладоледа( другото мога и без него), то вземем една малка лъжичка какао и така направо на прах започвам да си облизвам по малко, именно миризмата на какао и вкуса му ми махат нуждата от сладко

Алис, плодовете ги ям винаги самостоятелно -
предиобед между закуската и обяда или
надвечер след работа преди вечеря.

По принцип и аз така, защото иначе ферментират, но от много фитнес инструктури знам, че плодовете не трябва да се ядат вечер, а само сутрин. За перистатиката е добре да се ядат сутрин на гладно, но... именно тук възниква въпроса ми беше за покачването на захарта в кръвта след тяхното ядене.
За в момента това, което правя от 2 дни е  - сутринта да смеся Хуск с 100 гр. кисело мляко и канела и заедно с това едновременно да ям плода. След около половин или 1 час си ям вече закуската с трици. Канелата понижава кръвната захар, фибрите на Хуска също. Вечер също слагам канела и какао в дозата си Хуск с кис.мялко
Това са ми разсъжденията, изводите и последстващите действия, поне засега > Идея нямам дали са в правилната посока, но от нещата които изчетох, май са  newsm78
Някой по-компетентен от мен, ако може да сподели, дали са ми правилни разсъжденията и действията? newsm78.

Хубав ден и прегръки от мен ! Hug Heart Eyes

# 51
алис, смятам че си на прав път

успех от мен
 Hug

аз винаги имам запаси от какао и у нас и на работа
и си забърквам течен шоколад с 1 ч.л. какао и малко вода
винаги ми е помагало

за колата, подсладителите и шунките си напълно права да ги ограничиш и даже премахнеш

и аз бих консумирала плода само сутрин на гладно, 1ч преди всичко останало
ако искаш си вземи глюкомер и си измери няколко пъти колко време след този прием кр. захар се нормализира
ако правилно си спомням, е около час
така ще знаеш колко време след плода вече можеш да се храниш

аз канела също така слагам в кафето
не само заради вкуса, но и именно заради написаното от теб, че намалява кр. захар

# 52
Приветче ,как сте мацки,добре ли прекарахте празника

Ние празнувахме в наше любимо заведение с една от любимите ни групи БТР,потанцувахме ,поразкършихме се и ХОП минусчеее 79.200 не е много но е доволно Wink
Продължавам си по план ,аз също попитах за момичета от Стара Загора само да има желаещи веднага съм говотва за среща  Mr. Green
Имам проблем ,непрекъсното ми се яде нещо сладко там ми е слабото място на мен  Sad чувала съм за хранителна добавка до колкото си спомням с хром за "убиване "на глада за сладко,някой пил ли  е?

# 53
Здравейте!
Мименсита, благодаря за кафето и закусчицата.
Има един празник на 25 март. Казва се Благовещене. На този ден на Дева Мария й казват, че е заченала и ще роди божият син. На този празник празнуват раждалите жени. А на 8-ми март празнуват всички жени. Той е Международен ден на жената. Защото не всяка жена е благословена да стане майка./ за жалост/. Това беше за Мрънмот. Тя е още малка и за това може и да не са й ясни тези неща. За другите, извинявам се, че се наложи да четете пояснението ми.
Onli, преди години като кърмех синът си през нощта, почваше да ми свири коремът от глад. Винаги си имах по някой сладкиш, за да си хапвам в такъв момент. Като приключих с кърменето забелязах, че вместо да отслабна след раждането, аз дори съм покачила. Може и от нощното хапване да е било. newsm78
Нани2, честита месечинка. И аз савлих 4 кг. за първия месец. Не е много, но не е и малко. Wink
Верушка, аз не бих прекалявала със степчетата. Едно дете на наши приятели все искаше да му разреждат по минимум 1 л. на ден изпиваше, че и повече. Резултатът- на 5 г. тежеше над 40 кг.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 12:19 от veroni76

# 54
  • на острова на мечтите
Хайде привет и от мен Party Grinning.Днес голяяяяям минус, след по4ти една седмица зор се е стопило едно килце хе хе newsm44.Явно имах нужда от нова тема, нов късмет Grinning. Тази сутрин, зай4ето изфирясало от каШон4ето/аз наивно реШих, 4е е невъзможно,Щото ми се побира в Щепата и зъбките му са миниатЮрни,ама един 4ас пълзях по пода да го намеря скокливкото. Само той ми липсваШе освен папагалите и ку4ето, сега и зайко.Сега е във високият коШ и не вярвам пак да се измъкне.               Абе, аз да ви споделя неЩо странно, сутрин тежа пове4е, отколкото ве4ер? И то разлика не с грам4ета а понякога по4ти килце.На някой слу4вало ли се е неЩо подобно? Бооооооооооооо,както викат тук. newsm78
ГУШКА на вси4ки

# 55
Хоп,здрасти  bye
Аз днеска гледам на панички.Снощи се прибрах след 2ч от купона. newsm68 newsm44 Много готино си изкарахме,само дето мястото малко беше.Ние 26 човека и още поне 80 ,кръчмата се пукаше по шевовете от женоря. Joy Joy Много играх,малко ядох,щото то менюто беше едноооо ...ужас ,добре че си поръчах още една овчарска салата ,щото съвсем гладна щях да се прибера.Баси,за 25лв куверт празни чиний.Ама карай ,ще знам за друг път. Heart Eyes
Днеска ест.не се теглих,няма смисъл просто.МЦ,късно ядене,малко спане...за кво да си развалям настроението/ Joy Обаче днес съм на П,а утре на танцова. Party
Мъжо добре се справя,засега задържа на 116,7 (почна от 120кг) ама много малко яде бе.Той дето омиташе сума ти ядене,сега направо кат пиле ми кълве .Вика,не бил гладен. newsm78 Ама ако му дам сега една тава баница набързо ще огладнее. Thinking Crossing Arms
Варненки,мислете ден за среща .Аз съм на линия ако става въпрос за събота следобеда ,примерно,че и без това в събота ходя за стока,тъй че ще съчетая нещата. newsm03 newsm53
Да отивам да хапвам ,белким ми доди силата .Днеска умряла работа отвсякъде. Joy Joy
Ама ще се оправя.Довечера отрано гушвам възглавницата и утре ще съм пушка-пистолетена. newsm62

# 56
Хей, здравейте и от мен:) сколасах да прочета, че съм сама с детето и жонглирам между него, работа и да има за ядене и за двете! но от Пундрелник мъненката е на детска (дай Боже!), че таз пуста кашлица я борим!

Мименситка, а как се познавате, ако някой идва за първи път? Аз може да се опитам да дойда, но не обещавам! Малката се е затъжила за парка от толко студ и както дават хубаво време май ще сме там! Ама знае ли се:)

лаястовичке, ма имам си послушно дете:) обяснява се, че мама работи и 1 час не гъкна, докато бях на телефона:) сега гледа филмчета и аз смогвам да си свърша работата:)

За колата, аз лично отдавна съм отказала газираното! Хем не е полезно, хем ми вреди на гастрита и колита, хем не потушава жаждата! Взела съм си една кола лайт 2л и от 10 дни съм изпила половината! Пия само когато ми падне кръвно или много ми се допие (може би заради сладкото)! Степчета не ползвам и таквоз нещо не ми влиза в къщата...нямам никаква идея от какво са направени, а и не са ми вкусни! Купила съм си един подсладител, но досега само веднъж ползвах и то капка-две заради една от рецептите на Тумбето!

няма да се хваля със свалени килца, че съм в ПМС и нема сми.....следващата седмица:) но да си кажа, че едни дънки, които до скоро бяха опнати, ги свалям без да ги разкопчавам, та кантара не ми пука какво ще каже:)

ари стига, че па дтана чаршаф:)

# 57
  • Пловдив
Здравейте и от мен ! Как са снощните? Аз ще празнувам в събота,за да се наспинкам хубавичко на другия ден !
Тук се говори за разни срещи,а пловдивска група има ли,за да се присъединя и аз??????
Лек ден на всички Simple Smile

# 58
Здравейте и от мен ! Как са снощните? Аз ще празнувам в събота,за да се наспинкам хубавичко на другия ден !
Тук се говори за разни срещи,а пловдивска група има ли,за да се присъединя и аз??????

Освен да си спретнем една среща двете Simple Smile

# 59
  • GYM

Освен да си спретнем една среща двете Simple Smile
И аз ще се присъединя Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт