Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 860
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ха така....ще се посъберем и ние тук !Браво !Ще почакаме да видим дали има и други и ще си спретнем една срещичка ! Grinning

# 61
alis_1 и tonnny_bg, пратих ви на лични телефоните си. Ако решите за среща ми се обадете. Тази събота и другата ми е удобно за среща. Мъжът ми работи на смени, но точно тези две съботи се пада първа и втора почивка. Ще го хвана да гледа децата. Той е готин и няма да откаже Mr. Green

# 62
Здравейте и от мен  bouquet Влизам за да се похваля след първата фаза не се бях мерила, та до днес и като се качих на кантара голяма изненада. newsm44 newsm44 Още две килца са паднали и съм много щастлива newsm68 Лек ден на всички и много минусчета да паднат този месец! Пролет идва трябва в роклички да се барнеме smile3508

# 63
Ео и аз съм в Пловдив Simple Smile Ако решите нещо ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 64
Влизам набързичко само да ви намигна Simple Smile

Алис, радвам се че си открила проблема.Аз всъщност не съм казала нищо ново,всичко това се знае отдавна,само ни трябва време да го осмислим чрез личния си опит - колкото по-малко химия толкова по-добре. Химията подтиска действието на много метаболични хормони.Сигурно има и такива хора на които не им действа,или поне не им действа все още.Но, човек е добре да си има едно наум.Аз лично предпочитам да се лиша от разнообразието на храните богати с химия,отколкото от разнообразието на растителните храни.Пожелавам ти до края на месеца да се върнеш до мечтаните 45-46 килограма Simple Smile .За целулита опитай масаж със зехтин с морска сол.

За плодовете и въглехидратите ще пиша в почивните дни.А сега -работата ме зове.  Laughing

# 65
На 15 март (вторник) от 12ч. в "Cafe Italia" (до х-л "Алегро")- Търново - Дюканска среща ura
Ще ви очаквам Mr. Green  bouquet lalalala

# 66
  • Лутаща се
На 15 март (вторник) от 12ч. в "Cafe Italia" (до х-л "Алегро")- Търново - Дюканска среща ura
Ще ви очаквам Mr. Green  bouquet lalalala

Колкото повече, толкова повече (присвоявам си репликата на мечо Пух Laughing) Елате!

# 67
  • на острова на мечтите
Днес се вижда, 4е оЩе сте следпразни4ни, изписали сте само една страни4ка и няма какво да 4ета Grinning хе хе събудете се #2gunfire
Днес съм на рибка пе4ена в сол, много лесно,бързо и вкусно. Аз много много не се заседявам пред котлоните  chef, оби4ам да готвя,ама когато ме хване музата,ина4е пека, варя и готово за десет минути или 20максимум,4е то ина4е къде Ще му излезе края.
 За Пловдивската среЩа благородно ви завиждам, ама Ще присъствам на летния вариант newsm08
Мляс на вси4ки и 4ао,4ао

# 68
Здравейте.И аз съм Дюканка от една година.Свалих 25кг. и вече се харесвам   Laughing Но от около месец забелязвам нещо ,което не ми хареса  Simple Smile Понеже преди година тежах 92кг. и си имах хубаво заформена гушка   Mr. Green а сега вече я няма,но кожата там се е отпуснала леко и това не ми харесва.Та въпросът ми е как и какво мога да ползвам за стягане на кожата.Вие имате ли такъв проблем и мажете ли се със нещо?Никъде другате по тялото нямам такъв проблем-само на гушката  Rolling Eyes

# 69
здр момичета!бременна съм в 9 месец, но това е една свинска бременност, при която доста си похапвах и съотбетно ако сега облека поличката и се снимам разлика с първа страница едва ли ще има. тъй като имам намерение да се взема в ръце, а вие сте един чуден пример за истинска мотивация, моля запознати да ми разяснят що е то Дюкан за кърмачки, по- скоро ме интересува какво допълнително е разрешено. книгата я изчетох, но искам мнение от първа ръка. надявам се да не съм единствената попреяла бъдеща майка и да има кой да ми помогне.
надявам се също да ме приемете скоро в редиците си

# 70
Аз съм твърдо против за отслабване по време на кърмене-всички разпадни продукти от мазнините ще отиват с къмата при бебето,а неговото здраве е по-важно!Вярно че има примети за Трета-олекотена,но..... Thinking

# 71
Малиииииииииии ей такива снимки бая мотивират:)))))Пола и аз не ща искам пък рокла:))))))))))Честит празник на всички дами със закъснение:))))Аз съм с плюсче ама ще го махна:))))

# 72
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     MariDi , че ти бързаш ли за някъде  Rolling Eyes
     Нани2 , честита месечинка   bouquet 4 кг за месец са си като по учебник, можеш само да си доволна от себе си  Peace
      merito , едно време си спомням, че го гледах това чудо, ама... за чий ти е - прави си режимни десерти, защо да се наказваш без сладичко?
      veroni76 , ммм дааа, и аз си стопирах свалянето след като вечер взех да осмуквап по половин - един литър розтворено степче и се замислих... дали да не взема да ги спра...  newsm78
      danilu , пази го Ушко, не се знае коя вечер ще те спаси във вид на режимна вечеря  hahaha Шегичка бе  Wink
      tonnny_bg , ако знаеш колко добре те разбирам, обаче аз гледах на шарено, въпреки че спах цял час повече от предвидното и ахааа да окъснея за работа  Blush И що не му направиш на човека баничка, в подписа на miss Marple май имаще рецепта за тричава баничка...
     ozverela , по усет, по усет се познаваме и по пълната с вода маса  Wink Иначе, ако не забравя си нося котето от аватара и предварително си разменяме телефоните, да не се лута някой като муха без глава. Я се разберете с Azalita, тя предния път си водеше една малка кукла - тъкмо ще си правят компания двечките докато стане време за парка  Wink
     ilkmon, ако качествената козметика не помага... остава естетичния хирург  hahaha
     mama na Maria , ще съветваме, но не и преди бебо, да сте живи и здрави и леко раждане, да стане поне на 6 месеца  Naughty
      Днес определино раздавам козинките и си лягам, че ... ако и утре отида на работа гледаща лошо...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:44 от mimensita

# 73
  • София
Мимс, ми бързам за да облека рокличката де  Hug.  Добра ти е идеята да пишем на лични и да се разберем за дечурлигата на срещата, ама ако  ozverela Laughing си изчисти малко кутийката Joy. За Azalita вече знам, че ще води нейтото ако идва де, разбира се, тя го каза на предишната срещичка. Нал така беше?

Сори за спама, ама няма как иначе да се разберем   bouquet

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 22:12 от MariDi

# 74
Мимс,то има ама познай дали иска такава. ooooh! Като е казал триците да ги яде само с кисело мляко и това е ,голям зор като ги яде под друга форма,ама то не е хубаво само сурови да се ядат. newsm78
Момичета,отивам да лягам аз.Варненки,мислете за ден и час за среща,че ми домъчня за вас вече. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде лека,мека и спокойна от мен!и дано утре като се събудим да се е стоплило вече. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт