Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 792
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     danilu, споко, не само ти наблюдаваш такива явления... Явно все пак ма логика да се теглим не точно след ставане, ама на, кога после да намеря кантар, да съм с едни и същи дрехи или пък без тях... А бе,  не се втелясвай чак толкова - хапвай си режимно и си свиркай  Wink
      tatianap , да ти се връща!
      elan71, кажи какво ядеш, по колко... Иначе ще е като врачуване  Wink
      Любезна , сега ревеш за талия, после ще питаш къде са ти отишли  bombs  hahaha Ма тъй то, няма угодия...
      Dido4ka, то нали и аз взех да забравям да ям - аман от досадници и всичките се сещат да ми виснат на главата баш като се сетя, че искам да ям  #2gunfire
      veronic , хаймана  Wink
      veroni76 , сега вече няма начин да няма начин да не паднат килцата  hahaha
      nelinka_stz , струва ми се, че вместо от диета, имаш нужда от психиатър, момиче  Naughty
      (не)Обикновена , като каза за детето и се сетих за оня епизод на "Двама мъже и половина", още се търкалям от смях  Joy Heart Eyes
      Вещи,  Hug
      бяла лястовица , не мисля че е от режима, но доки най-добре ще каже кое как и защо. На мен така периодично ми се люспи  зъбния камък, особено от резците, ама нали все не остава време да ида да го разкарат...
      Я да раздавам аз козинките, че пак стана никое време, а този път едва сме преполовили седмицата...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 376
  • Пловдив
Добър ден момичета-кокичета!Тази сутрин бях+200гр. Cry-направо съм бясна,уж съм сриктна,но ето че май бъркам!?А ето я моята кратка дюканска история:начало на режима-28февруари:10дни-ударна,начало на втора-10март,после ПЗ-три дена:спрях се на вариант:4/3,ноо ето че днес имам плюсов резултат.Моля дайте съвет как да ги редувам,че имам още много килца за сваляне:започнах от 82,сега съм77 newsm78 и незнам как да продължа по нататък,имам впредвид:как да ги редувам? newsm12

На мен лично протеиновите дни са ми жестока мъка, за това предишния път пробвах какво ли не като вариант - 1/1, 2/3 и т.н, но най-добрия резултат според мен дава редуването 5/5.
и аз съм 5/5 и съм доволна. на мен ми е зор вечер преди лягане, ставам ужасно гладна  Sad. Дойде ли това време и ми идва да изям целия свят Whistling.

Да питам ли по колко ядеш през деня? Защото след като на няколко пъти казахме, че гладуваш и затова не сваляш май престана да говориш за това Simple Smile Нищо чудно, че вечер си гладна, ако продължаваш в същия дух ... само че явно упорито отказваш да ядеш. А пък намеренията да пиеш Лида да ти намалява апетита просто не знам как да ги коментирам. Знам, че е банално, но пак ще кажа - за да се отслабва трябва да се яде. Не става с гладуване. Не казвам тъпчене, но без ядене не може.

# 377
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Не зная за вас, но на мен ми е време за първата доза кофеин...

И да не нападате нережимната декорация, ей  Naughty
         Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 378

Добро утро прекрасни!
mimensita, мани, мани! Голям срам! Щом излезе сутринта с мъжО и тотално я отписах! Mr. Green Снимки си правих, CV пращах към една фирма, после прах, простирах и взех да гладя. И телефонът звъни, с нейната мелодия. А аз вместо да погледна колко е часа, си викам - сега за к`во ли ме търси това дете. Вдигам, тя пита къде съм, а аз - В къщи. Защо? Rolling Eyes А тя пита - А кой ще ме взема от училище? ooooh! Леле. Като хукнах. Нахулвам първите попаднали дънки, а коланът ми се разпада с гръм и трясък. Изхвръкна му катарамата. А без него ми се свличат. Винаги става така като бързам! Crazy Е, закъснях има- няма с половин час! Mr. Green Ама за капак тя така си беше приготвила чантата, че носеше партакеши и от предния ден, та ми се отели вола тотално след препускането! Laughing

# 379
Добро утро.  bouquet
Аз днес съм пак като вчера долу-горе ,щото пак имам -200гр . Joy
Ама снощи щях да пиша и заспах.Усетих се ,че предния ден ХУСК-а го ядох вечерта,може би затова сутринта имах само -200гр.Май ХУСК-а вечер не се яде.Днес си го направих разреден с айрян.Пак трудно го преглътнах ама по се ядва де ,отколкото само с вода. Sick
Днес съм на танцова  Party Party и нямам търпение да стане 19ч.А още повече нямам търпение за варненската среща на 19март от 14ч пред входа на МОЛ-Варна. Hug Hug Hug
Сега да кажа:Вещи,не сЪ Идосвай,скъпа.Нали знаеш 'кервана си върви,кучетата си лаят'.Който иска ,ще чуе. Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ви лек и успешен ден и много слънчев! Hug Hug Hug

# 380
Добро утро, красиви!
Аз не се разписвам напоследък, не че нямам време, а от мързел....пролетна умора ще да е  Laughing

Тони, пробвай хуска с прясно мляко. Мммм, вкусно е!

# 381
dani_l,благодаря .Ще пробвам и с прясно мляко.Проблема е ,че трудно преглъщам.Аз и хапчетата със зор ги пия.Поглъщам ги с мноооого вода.И пак ми засядат понякога. ooooh!

# 382
Видях в поста на Вещи,че някоя от вас е искала да пие Лида...
Която и да е тя,ще и кажа-това е най,ама най-голямата глупост,която човек може да направи! Ако не обичате себе си,пийте Лида и сходните и боклуци...
Казвам го от личен опит... Blush Признавам си,че в момент на умопомрачение съм пробвала и това...За ефекта си направете сами изводите,след като се срещаме тук... Mr. Green
Няма да спамя повече,само ще кажа,че няколко месеца след като пих Лида,ме диагностицираха-рак на млечната жлеза... почти на 100 % съм убедена,че и Лида изигра голяма роля за тази ми диагноза! Peace

# 383
 #Crazy Сиссс,това е ужасно направо.Ама сигурно има пръст и тая ЛиДа. ooooh!
Аз винаги съм се отнасяла резервирано към всякакви такива продукти за отслабване.Никога не съм пила,няма и да пия нищо ,което ми рекламират така натрапчиво.Ама се чудя хората защо още им се връзват на рекламите.Толкова случаи на пострадали има.И как не разбраха ,че вълшебното хапче за отслабване не е измислено още. Crossing Arms Няма красота без старание от наша страна.И който си мисли ,че като глътне хапчето и се е стопил,жестоко се лъже. Naughty

Режим на хранене и Спорт ! Това е формулата! Flutter

# 384
nelinka_stz,ти калкулатора прави ли си?На 38г си ,168см и искаш да си 49-50кг  newsm78 newsm78 newsm78.Сега ще ми кажеш ,че на толкова най-добре се чувстваш.Добре ама кога си била толкова 50кг?
Момичета,поставяйте си разумни цели.Не може да си висока почти 170см и да искаш да тежим 49кг.Нещо няма резон. #Crazy ooooh! newsm78

Напълно съм съгласна с Тони. Момиче, ти имаш килограмите, за които почти 100 % от момичетата с тегло над 70 кг. мечтаят. И аз съм висока 168 и се надявам да стана поне 60 кг. Ако не харесваш тялото си в тези килограми, то не е от тях а от формата му вероятно. Пробвай да спортуваш. Ако трябва се допитай до инструктор за проблемните зони и той ще те насочи как да изваеш желаното тяло. Поваарвай ми, ако станеш 49 кг. ще заприличаш на Бухендвалски манекен.
ПП: За непросветените да поясня- Бухенвалд е бил един от концлагерите на германците по времето на втората световна война.

# 385
ПП: За непросветените да поясня- Бухенвалд е бил един от концлагерите на германците по времето на втората световна война.

Да,Вещи,наистина,защо тук всички ни смятат за безмозъчни дебелани, които никога нищо не са чели ...  Thinking

# 386
  • Стара Загора
Здравей те момичета в това мрачно и дъждовно време.Искам да поясня на всички, които ме мислят за луда, че винаги съм била 50кг и въобще не изглеждам  слаба,а много добре но тази зима качих тези излишни кг. и корема ми е на 2-3 пласта ,а да не говоря  и за паласките, които ми стърчат над панталоните, появи ми се и целулит.Кълките ми се търкат една в друга грозна работа.Така че трябва да ги сваля тези излишни килца и мисля, че вместо да ме подкрепите и да ми кажете точно, кои режим да ползвам вие ми се смеете.Тази сутрин  имам -900 и най-хубавото е, че ще се науча да пия вода,защото аз и една чаша на ден не пия.Какво мислите ударния да ми е 3 дена, а  после ПЗ колко да е моля за съвети ,а не да ме съдите.

# 387
Добър ден момичета-кокичета!Тази сутрин бях+200гр. Cry-направо съм бясна,уж съм сриктна,но ето че май бъркам!?А ето я моята кратка дюканска история:начало на режима-28февруари:10дни-ударна,начало на втора-10март,после ПЗ-три дена:спрях се на вариант:4/3,ноо ето че днес имам плюсов резултат.Моля дайте съвет как да ги редувам,че имам още много килца за сваляне:започнах от 82,сега съм77 newsm78 и незнам как да продължа по нататък,имам впредвид:как да ги редувам? newsm12

На мен лично протеиновите дни са ми жестока мъка, за това предишния път пробвах какво ли не като вариант - 1/1, 2/3 и т.н, но най-добрия резултат според мен дава редуването 5/5.
и аз съм 5/5 и съм доволна. на мен ми е зор вечер преди лягане, ставам ужасно гладна  Sad. Дойде ли това време и ми идва да изям целия свят Whistling.

Да питам ли по колко ядеш през деня? Защото след като на няколко пъти казахме, че гладуваш и затова не сваляш май престана да говориш за това Simple Smile

Зла Вещица, напротив ! При мен честото ядене води до качване на килограми. Записвам си всеки ден храненията и се тегля всеки ден. Ям ли повече от веднъж месо на ден ,не само, че не свалям, ами и качвам. Така е също като прекаля с яйцата и млечните продукти.

А колко ям на ден ще ти кажа  - три пъти на ден. Ето ми менюто, което е всеки ден еднакво.

З - 120г кисело мляко с 2 супени лъжици трици
О - пилешко месо/дроб/воденички или риба
В - три яйца с 150 г извара

Като вечерята я ям до 18 часа и към 21-22 часа огладнявам, но не ям. Апетит денем нямам, а вечер.

А не пиша, не че не ми се пише, а защото  някои от вас се изказаха, че са против всеки втори постинг да е мой или да е отговор към мен. Нито задължавам всеки да ми отговаря нито нищо. Който има желание го прави и му благодаря.

А за Лидата  - всеки си има глава на раменете. Поръчах си я - да, но още не е пристигнала. Мисля да пробвам една седмица, ако няма ефект и не се чувствам добре веднага ще я спра. Peace

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:51 от бяла лястовица

# 388
Днес вали и ние май пак ще сме си вкъщи, което никак не е добре. Забелязах, че като ходим на разходки имам минусчета, а като се застоя в нас и скачам.
Днес правя 2 месеца с Дюки. Резултата за последния месец е с голяяяяяяяяяяяям зор 1 кг. Днес ще си преместя и линийката

# 389
Аз съм на 33 и искам да тежа 50 кг  Embarassed, не ме съдете.

Редактирах си поста, защото аз май не бях нещо в час, простете, но храната ми е обзела акъла изцяло, дължи се на стрес според мен

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:18 от Люляковa

Общи условия

Активация на акаунт