Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 689
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • Испания
Здравейте, дюканки /нови, не толкова нови и стари четящи и пишещи или непишещи/!

Навъртях 3 години с РЕЖИМА на любимия ни доктор! Година и три месеца съм в четвърта фаза. В първа и втора свалих около 35 кг. Писах преди месец пространни постове,  няма да се повтарям.

Започнах на 24 март 2008 заедно с tan4eto. Какво стана с това момиче, не знам. Надявам се, да се обади. Всеки път питам и за Цоци, сега питам какво става и с КриКри, Тунингмания? Някой да има информация за тях?

Балсам за очите ми са постовете на Зори, Мастърчето, Тумбето, Нелсън, Мименситка и... ще пропусна някого, сещам се и за Николекса и W'A'S'P'. Останалите да ме извинят.

Люската и Филюдчето отдавна не съм ги виждала и едни съмнения ме обземат...

Татитче, принцесата ти е разкошна. Да ти е жива и здрава!

Здраве и успех на всички дюканстващи!  Hug

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 17:34 от Не се сърди, човече

# 691
Смайлис  newsm51 страхотна си !

Бъди здрава и все така красива   bouquet   Hug Hug Hug

# 692
smileys -чудесна фигура! Възхищавам се на упорството и постоянството ти.  bouquet  bouquet
Аз днеска видях едно +0.500, но това е от голямото вечерно ядене в промишлени количества. Може би трябва да внимавам да не превишавам дневната доза на триците и да наблягам на водата. Ясно ми е , че килцата варират и трябва просто да се има търпение. Сега се натоварвам с манджите към работа и се надявам денят да е не само слънчев, но и усмихнат. Хубав и диетуващ ден, момичета!  bouquet  bouquet 

# 693
  • София :(
          Добро ви утро  Hug
     Нещо много дълга ми се стори тази седмица, а даже още не е петък  ooooh! Що кафета изпих..., но не пречи да пием и още по едно  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 694

Балсам за очите ми са постовете на Зори, Мастърчето, Тумбето, Нелсън, Мименситка и... ще пропусна някого, сещам се и за Николекса и W'A'S'P'. Останалите да ме извинят.

Я! Смайлисчето Hug Hug Hug Hug Hug Hug Един от малкото хора дето съм им балсам за душата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Радвам се,че си добре и изглеждаш повече от прекрасно!  newsm51

# 695
Добро утро момичета!
Мименсита, благодаря за закусчицата.
smileys, изглеждаш страхотно Peace
Да ви напиша снощи какъв кошмар имах. Сънувах, че съм направила пита за предстоящо тържество на синчето ми- да черпя съучениците му/ що с питка, не знам newsm78/ И не само я докарах както винаги ароматна, но и вкусна. Що да не си отчупя едно голямо парче и да не го излапам аз на бързо. Пък после се стреснах, че съм на диета и питка въобще не ми е позволена. Събудих се и се успокоих, че това е бил само сън.
Кантара беше благосклонен към мен, въпреки питателния кошмар. Днес правя два месеца и мога да се похваля с още едно кило надоло. newsm44

# 696
  • Варна
Добро утро момичета!Мименсита благодаря за кафето. Wink
Смайлис прекрасна си,пожелавам ти само усмивки да греят на твоето лице,мотивира ме още повече!
Сутрин е много хубаво тук,пиеш кафенце,виждаш идея за дневното меню и накрая някой невероятен разултат и така денят започва с мноого усмивки! Hug
Аз днес ще си приготвя пилешки дробчета на фурна един сос-режимен и крем карамел от утре съм на ПЗ.Чао за сега.

# 697
  • на острова на мечтите
Добър ден на вси4ки newsm08.Най сетне и при нас слънце, хе хе Grinning А уж сме на слън4евия остров, ама от две седмици вали всеки ден Thinking.
Комплименти на успели с диетата и пожелания за съЩите резултати и на нас останалите Praynig. Аз от няколко дни 4ета рецепти и в пове4ето сладкиШи има "степ4е". Някой може ли да ми каже какво съдържа  newsm78? Ако не си спомням зле беШе някаква разтворима напитка. Никога не съм оби4ала да пия сладки напитки, дори и кока кола. Аз сладкото оби4ам да го ям  party023. С еидн мой познат стигнахме до заклЮ4ение, 4е можам да направим обяд от ПЪРВО: сладкиШ4е, ВТОРО: сладки и за десерт: торта Joy
Хайде ГУШКИ на вси4ки

# 698
  • Лутаща се
... Аз сладкото оби4ам да го ям  party023. С еидн мой познат стигнахме до заклЮ4ение, 4е можам да направим обяд от ПЪРВО: сладкиШ4е, ВТОРО: сладки и за десерт: торта Joy
...
А как се справяш сега с глада за сладко?
Аз например постоянно правя кремчета или някакви сладки с блат + желиран крем отгоре. Единствено ме дразни, че за всичко трябва да използвам желатин или пък извара в крема - не ми харесва.
Ако някой знае десерт без да се желира и да няма извара - моля да ми даде рецептата или линк  Praynig

# 699
  • Варна
Смайлис,благодаря за пожеланието-определено имах нужда от него Rolling Eyes Hug
Скарлет71-направи си крем-карамела от рецептите на Тумбето-мммного е вкусен! Stuck Out Tongue

# 700
Здравейте всички  Heart Eyes,
Ще си позволя да се запиша и аз в темата, защото от днес ще стартирам с режима на Дюкан.
Честно казано 2008 с него свалих 10 кг. и станах 57, които за щастие задържах, но от няколко месеца започнах пак да си качвам и в момента съм вече 60  Embarassed
Не зная дали да започна с 1 или направо с 2 фаза  ooooh!
Приемам съвети, за които и искрено благодаря    bouquet

# 701
  • Варна
Добро утро и от мен!Искам най-напред да се похваля,че тази сутрин кантарчето ме зарадва с още 0,700кг. минус.Знам,че е прекалено рано да се радвам,защото днес ми е едва 4-ти ден и това по-скоро е изхвърлена вода от организма ми,но все пак си е стимулиращо.Още повече,че вчера ме беше подгонил някакъв вълчи глад и изядох света - все "режимни" неща,но все пак...Това му харесвам на този режим - ядеш като разпран и пак слабееш!
Благодаря на  Мименсита за подкрепата!Аз също съм "кьорчо" и ми е доста трудно това взиране по етикетите,но ги чета,какво да правя...Не откривам по магазините кой знае колко нови неща,в сравнение с отпреди 2 години,но не се отказвам.Имам проблем и с доверието към въпросните етикети!Онзи ден например,в "Кауфланд" открих някакво цедено мляко или крема сирене,не помня точно какво беше,защото веднага го отписах като фалшиво.В табличката бяха посочени някакво количество белтичини,въглехидрати - 0 и мазнини - 0,и нещо.Стори ми се невъзможно,защото все пак в Б-я няма обезмаслени сирена и кашкавали,а това...Но утре пак ще ходя до "Кауфланд",та ще си запиша всичко - марка,вид,показатели и ще пиша,за да си кажете мнението.Бих го снимала с телефона си,но имам проблем с качването на снимки тука,та ако държите да го видите,ще трябва доста да обяснявате как става това.Скарана съм малко с технологиите... Embarassed
Иначе намерих и още един продукт,който дори си купих,но още не съм яла,защото не е съвсем обезмаслен.Нещо като кашкавал е и изглежда доста вкусен.На фирма "Viotros" е и се казва "Violile".Никъде не пише кашкавал,защото е с растителни мазнини.На опаковката пише: Light 8%мазнини - 70% по-малко мазнини в сравнение с подобни продукти,които съдържат 26% мазнини.Пише също: високо съдържание на протеини и калций.Хранителната стойност на 100г. от табличката е:Енергийна сойност - 160Kcal;Протеини - 19г.;Въглехидрати - 4г.;Мазнини - 8г. Явно проблема е в количеството мазнини,но в един по-късен етап и по малко...
Иначе,Мименсита,идеята ти да "дресирам" домашните е чудесна,но за съжаление - неизпълнима!Справям се сама и то не без борба.Мъжът ми например смята,че това е напълно излишно,защото:"и така съм си добре" и не го интересува,че вече трудно си обувам чорапите,а за естетическата страна на въпроса да не говорим.Харесвал си ме такава!Според него е достатъчно да огранича сладкото и всичко ще бъде наред.Тук е мястото да отбележа,че той не обича сладко и не яде.С него обаче се справям по-лесно - достатъчно е да има приготвена отделно за него вкусна храна и спира да мрънка за финансовата страна на въпроса и т.н.
Виж със свекърва ми обаче нещата са доста по-сложни...Тя тежи около 150кг. живо тегло и смята това за нормално.Умората и задъхването ги отдава на възрастта,а не на килограмите,защото "винаги си е била едричка".За нея вечеря без салата,предястие,основно с 2-3 филии хляб и (задължително) десерт не е вечеря.Поради тази причина масата ни винаги е отрупана с всевъзможна храна,която дори не можем да изядем,но според нея е "по-добре да остане,откокото да не стигне".На фона на всичко това,моята чинийка с пилешко филе и 2 сварени яйца си изглежда направо смешна.Но това не е най-голямата драма - количеството и вида на храната не ме блазнят.Лошото е психоатаката - като седнем да вечеряме и се започва едно пуфтене,едно цъкане с език,едни притеснения как ще се разболея,едни убеждавания,че така съм си добре...През седмицата се ядва долу-горе - тя е на работа,а аз съм безработна вкъщи,та мога да си преготвям каквото си искам.Готвя и за тях,отделно.Но като дойдат събота и неделя,като се започне едно правене на баници,яхнии,тутманици,тиквеници...Цялата къща се размирисва на баничарница и сладкарница!Питайте ме тогава как издържам...Още повече,че ми се прекъсва всякакъв достъп до кухнята - няма тричави хлебчета,няма Дюкански кексчета,само на сухоежбина карам 2 дена.И то по мое желание,не че ми е забранила жената да готвя,когато тя е там!Просто не издържам на непрестанните и подмятания - "Как може да ядеш това?","Дядо ти на село храни прасетата с трици!","Не може да печеш без мазнина - ще залепне и ще изгори.","От тези яйца ще се натровиш." и т.н.
 smile3511Ето сега разбирате какво ми е!Ноооо,и сам война е войн!Справям се някакси...Даже вчера Мама Свеки се обадила на майка ми да ме изклюкари как "пак си съсипвам здравето с разни диети".Майка ми само изказала съжаление,че и тя не може да го направи,поради липса на воля.Жалко,че човека,който ме подкрепя безусловно е на 350 км. от мен!
Та така момичета,никой не казва,че е лесно,но ние сме силни и ще се справим!Нали?
Хубав,усмихнат и режимен ден желая на всички ви! Heart Eyes

# 702
  • Лутаща се
Скарлет71-направи си крем-карамела от рецептите на Тумбето-мммного е вкусен! Stuck Out Tongue
Правих си, наистина е страхотен. По-скоро имах предвид десерт /нещо "тестяно"/, не крем.

Забравих да се похваля - тази сутрин Кантарев закова на 66 кг.  Mr. Green

# 703
  • Стара Загора
Ех,вече пекна слънце...Чакам с нетърпение  да дойде лятото.Днес пак имам - много съм доволна и свикнах с триците да си правя разни вкуснутии.Но маи тази вечер ще наруша малко диетата.Мъжо ми се обади и ми каза, че тази вечер ще ходим на гости на едни приятели в заведението.Неискам  да знаят ,че съм на диета и много ще се чудят защо не ям салата,понеже днес съм П.Искам да попитам мога ли да наруша и само довечера да ям салата.Това ще наруши ли по нататашния ритъм.Моля ви да ме посъветва те .

# 704
  • Пловдив
Добър ден на всички  Grinning Сега се наобядвах много стабилно-пиленце на грил и зеленчуци на пара(правих си ги снощи)

Днес правя втори месец с Дюкан и резултата е -3,500 кг.Доволна съм от себе си и не се предавам пред изкушенията  Naughty

Kali_tod--въобще не ти е лесно ! Но трябва да си силна и да не се предаваш.
 Аз снощи си направих кремчето с жълтъците-стана страхотно и по-късно ще си го хапна newsm68
Страшен глад ме гони напоследък....но съм режимна Joy

Лек,успешен и режимен ден момичета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт