Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 682
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна

Kali_tod--въобще не ти е лесно ! Но трябва да си силна и да не се предаваш.
 Няма,няма - то и първия път беше така,та съм свикнала донякъде.Пък и за изблиците на свекърва ми - донякъде ми е готино да и правя на инат!Ако не беше мъжа,отдавна да съм я поставила на място,ама той смята,че когато спазвам  този режим съм изнервена повечко,освен всичко останало,та не искам да му давам повод да мърмори допълнително!
П.с. Ето,че и цитата не можах да маркирам като хората...Абе трудно ми е с тези неща! Embarassed

# 706
  • София
Момичета, смятам този месец да приключа с Втора фаза. Проблемът е, че много ме е шубе от трета - да не си върна килограмите обратно. Моля за съвети от всички третофазнички.  Praynig
Вчера например се забих в един био магазин. Купих си прясно смляно ръжено и типово брашно, защото смятам сама да си правя хляба - нещо им нямам вяра на тия оцветените по магазините... #2gunfire
Също така си взех кафяв ориз и пълнозърнести спагети... newsm78 Какво ще кажете?

# 707
...Даже вчера Мама Свеки се обадила на майка ми да ме изклюкари как "пак си съсипвам здравето с разни диети".Майка ми само изказала съжаление,че и тя не може да го направи,поради липса на воля.....Та така момичета,никой не казва,че е лесно,но ние сме силни и ще се справим!Нали?
Умна жена е майка ти! Peace
Ще се справиш, разбира се! Успех! Пиши или чети тук редовно, момичетата са голям стимул!

# 708
  • Варна
...Даже вчера Мама Свеки се обадила на майка ми да ме изклюкари как "пак си съсипвам здравето с разни диети".Майка ми само изказала съжаление,че и тя не може да го направи,поради липса на воля.....Та така момичета,никой не казва,че е лесно,но ние сме силни и ще се справим!Нали?
Умна жена е майка ти! Peace
Ще се справиш, разбира се! Успех! Пиши или чети тук редовно, момичетата са голям стимул!
Да,майка ми наистина има невероятната способност да НЕ разсъждава като "жена на нейната възраст".Тя е по-възрастна от свекърва ми,но това не си личи по нищо...
Колкото до стимула от момичетата - на 100% си права.Те и преди две години ми бяха голям стимул и тогава постигнах целта си (макар за съжаление да не запазих резултатите).Тогава само четях,поради затрудненията си с тези форуми - цитати,снимки и прочие...Но сега мисля че имам какво да споделя - било то предишен опит или сегашни впечатления!Можете да ми помогнете с някакъв линк от форума като цяло,където да намеря инфо как да се справя с техническите проблеми!Поне се старая... Embarassed

# 709
  • Лутаща се
Можете да ми помогнете с някакъв линк от форума като цяло,където да намеря инфо как да се справя с техническите проблеми!Поне се старая... Embarassed
Ето, дано ти е от помощ. Простичко е обяснено и имаш право на място да направиш проба.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 710
  • София
Здравейте всички  Heart Eyes,
Ще си позволя да се запиша и аз в темата, защото от днес ще стартирам с режима на Дюкан.
Честно казано 2008 с него свалих 10 кг. и станах 57, които за щастие задържах, но от няколко месеца започнах пак да си качвам и в момента съм вече 60  Embarassed
Не зная дали да започна с 1 или направо с 2 фаза  ooooh!
Приемам съвети, за които и искрено благодаря    bouquet
Аз те съветвам да пробваш първо със стриктна 3-та фаза. За 3 кг. не виждам смисъл да се връщаш в 1 или 2 фаза и да си тормозиш организма. Peace

# 711
Verche не са 3 а 8 кг. Предният път направих много лоша жлъчна криза и затова се наложи да си разваля режима на хранене, като се стараех да задържа килограмите, които бях постигнала. Затова сега искам да започна пак и да си стигна желаното тегло  ooooh! Като цяло е това  Rolling Eyes

# 712
Oх, досега правих тортата на Тумбето - "Сладко изкушение с вкус на горчив бадем и нес кафе"   chef Laughing Сега ще падне чакане докато ми се стегнат кремовете, за да сглобя тортата и да си похапвам с кефффффф Grinning Party Ама толкова вкусни неща има в нея, че дори да не придобие вид на торта, пак ще я изям Mr. Green
Вече съм минус 10кг от началото на диетата и ми е много кеф Grinning Установих, че когато съм нервна свалям по-бързо - факт, 2кг. ги мъчех 10 дни, а с нерви за 1 ден ги свалих - без движения Mr. Green Laughing

Лек и отслабващ ден, момичета  bouquet Пийте вода, движете се, хапвайте режимно и всичко ще е наред Blush

# 713
Здравейте !Аз нямам какво да пиша,затова днеска само ви чета. Hug Пък и май нещо ме мързи да гледам.

Ивка,добре си направила.Спазвай си дозите за деня и всичко ще е наред! Hug
Успех с 3-та фаза. Peace

# 714
Only, честито втори месец и на теб. Ти си свалила повече от мен за два месеца. Браво! Peace
Ивка, успех в трета фаза. Peace
Kali_tod, ей лошо е да живееш със стари хора. ooooh! Добре, че ние сме сами. Та си готвя сама и никой не ми гледа в паничката. Ти си режимствай, пък свекърва ти нека върти баниците и тутманиците.

# 715
..... донякъде ми е готино да и правя на инат!.......
smile3521 с такива хора не е добре да се караш - като разберат, че могат да те извадят от равновесие, търсят умишлено ефекта. Има едно умение...много трудно се усвоява....да слушаш без да чуваш - мъжете са експерти в това. От мен голямо  Hug

# 716
Привет момичета  bouquet
Нещо ви изтървах известно време ,чак съм забравила да отбележа месец в трета.Няма какво да се похваля килограмите варират 61-62,сантиметрите не мърдат,засега съм доволна но...  много е рано още да се радвам,камоли да се отпускам!Правя една гала седмично, един ден нишестяни и два протеинови дни, които мисля да намаля на един след месец, за хляба не съм му фенка много,а кашкавал и сирене не обичам по принцип,така че ги пропускам задължително.
Да ви се похваля- тука вече не ме гледат като извънземно, от януари е излязла книгата на Дюкан та всички сега се избиват да я купуват Grinning
аз се чудя защо не мога си намирам триците лесно по магазините Crossing Arms чак една продавачка ме пита имам ли запазени защото и оставал само един пакет,и питам абе какво става с тези трици а тя "оо госожо сега всички ядат трици не знаете ли?" и аз "ми защо?"и тя "как защо много е модерен метода Дюкан" и като почна да ми го разясява половин час обяснения, че първа ,че втора ,че трета фаза всичко от- до Laughing добре че имах време и търпение та да я изслуша м Joy
smileys честит ти Дюкански рожден ден,изглеждаш чудесно поздравления  Hug
На всички нови момичета успех,режима е лесен и приятен важното е да има разнообразие в храната за да не омръзва,и най -вече пийте вода Peace
Хубава вечер и чудесно настоение от мен,много  Hug за всички  Heart Eyes

# 717
  • Пловдив
Evidence изглеждаш прекрасно.Коренна разлика на снимките,все едно,че не си ти ! Браво !

veroni76аз имам много кг за сваляне и затова сега съм свалила повече.Като стигна до 80 кг и надолу ще ми е много трудно както беше и предния път.

Мрънмотчебраво на теб,че си правиш различни сладости.Аз се правя само крема с жълтъци,защото ме домързява.Приятен апетит Grinning

Лека и отслабваща вечер Дюканки и утре много минусчета Heart Eyes

# 718
  • Варна
veroni76:и аз сънувам вече 2пъти,че прегрешавам,но аз съм нямам 1месец,а ти вече си в 2ия Sad
Sashenka.Kali tod:Добре дошли и мноого минуси newsm10
Only:кремчето от жълтъци как си го приготвяш?
Ивка:поздрави за края на2-ра и успешна 3-та smile3501
Мрънмотче браво за свалените 10кг.,а за колко време ги ликвидира?
Evidence:нямам думи,направо пълна промяна Shocked

# 719
Здравейте, момичета! Аз продължавам да съм стриктна. Вече усещам как полите, дето ми бяха опнати са се охлабили. Малко понамалих киселото мляко и май от това идва резултата. Отивам да готвя, ще се зачета в рецептите, че не ми се яде едно и също. Поздрави! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт