За твоето ангелче

,ще стискам палци всичко да мине нормално и после да се радвате на едно здраво бебе....много много се радвам.Ще чакаме да ни носиш добри и благи вести!Целувки !

,съжалявам за огромната ви загуба!За съжаление всички пишешти тук знаем как боли и как страхът дебне през рамото
!Аз също забременях след 4 месеца след загуба на двете ми бебеки и ще излъжа,ако ти кажа,че не се страхувам!Но благодарение на момичетата тук ,подкрепата на мъжът ми и силната вяра,че ще успея да сбъдна мечтата си вървя напред с надежда и вяра в доброто!Не минава ден,в които да не мисля за прекрасните очи на моята малака Марта,ден в които да не проронвам сълзи,но ритащото човече в утробата ми заслужава най-доброто и се старая да му го дам!А те,нашите ангелчета,съм сигурна че закрилят и бдят над неродените си бретчета и сестричета!
От сърце ти пожелавам една лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното бебече на финала в обятията ти
!Знам че в отчетните теми трудно се вписваме,затова,ако решиш -пиши тук в темата с коремчетата,където треперим и се радваме заедно и прекрасно разбираме какво изпитва всяка една от нас!Кураж,мило мамче!Прегръщам те
Дано Бог даде на всички ни живи и здрави рожби