Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Ринка, в следващата тема за главни герои сложи Хасрет и Левент,че то целия втори сезон по-важен и главен от Левент нямаше.

# 676
За първи път от дълго врема насам за разлика от другите серий тази ми хареса ,поне имаше нянакво раздвижване макар и с не добър край,но нещата ще се обърнат скоро нека Левент да си начеше крастата хубавичко да си набие в главата ,че тя не го обича.  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 

# 677
  • София

Тинче, моля те за текста.

Аз ако съм на Мурат, ще изчакам да подпишат и ще кажа, че моят подарък е първият сватбен танц. Сядам зад пианото, свиря и си ходя  Peace

Другата серия е подготовката- къна, незнам какви глупости и на финала композицията на Мурат т.е. развръзка чак на 1.април  Mr. Green

# 678
Сега трябва да е на ход М. Не да играе игрички и да се свива да страда, а наистина да изкрещи. Колко време се кани  Naughty Защо все се чака от жените да действат?

Той само се закани да действа...на практика за нея промяна в неговото отношение и положение-няма...

# 679
Ееееее, не е глупава Хасрет, просто си страда заради доброто си сърце. Понеже Левент заради нея е финансово пострадал, тя се чувства морално задължена към него. Не забравяйте обаче, че Мурат е обещал да и каже, че я обича, или пък Левент да намери тефтерчето. На кой ще му е по-тежко на Левент, че ще му е  жена, но не го обича или на Мурат, че ще е жена на Левент, но обича него?
И Мурат си има трески за дялане. Нищо не направи, само наливаше масло в огъня.
Истината е по средата, труден е пътя по който ще стигнат до нея.

# 680
Каквото и решение да вземе ще е нейно,без натиск от оджата....той само може да и показва чувствата си ,ако тя не ги разбира ......поне кума и ще и е присърце

# 681
# 682
  • София
Серията беше това, което се очакваше Hug Hug Hug Аз предполам ,че и следващата ще е такава, в смисъл няма да ни хереса.
Дето писа и Мишето на 1 април може и да се види нещо по така. Hug Hug : Hug
Егати и датата  - първи април hahaha
Отивам за метла  bouquet

# 683
  • София
Сега трябва да е на ход М. Не да играе игрички и да се свива да страда, а наистина да изкрещи. Колко време се кани  Naughty Защо все се чака от жените да действат?

Той само се закани да действа...на практика за нея промяна в неговото отношение и положение-няма...

хора от ранга на Мурат мислят по друг начин, разберете.

Ситуацията в офица на Левент (разправията):

1) ако беше Левент- нахълтва, спор и бой
2) Мурат влиза- караница и на финала интелигентно подхвърляне за Ван Гог

# 684
Хубаво ни подготвят за обрат,но каквото и да се случи вече между Хасрет и Мурат ще ми е някак прегоряло и нагарчащо.Всичко хубаво го сринаха преди да е започнало-полемика,полемика в любовта,но излязоха извън допустимото и нормалното и опорочиха толкова чисто и красиво чувство.

# 685
Иска ми се Сайме и Гюлназ да я награчат вече. Стига са я разбирали, време е да я накарат и тя да се разбере.

# 686
 newsm78    Какво да прости на Мурат? Ами то няма   какво...Той до сега само я гледа,въздиша провокира да ревнува..и се кани да и признае любовта си .Това може ли да е сериозен мъж,който разкри любовта си към Хaсрет на кого ли не .За нея  остана  само да гадае.
    Моля ,да ми примпомните ако съм пропуснала -откъде Х. разбра ,че няма да заминава за Париж на
сватбено пътешествие с Джерен,за да му се хвърли на врата? newsm78

# 687
Всеки ще си сърба попарата. Мурат надцени умствените възможности на Хасрет и сега ще кумува на "приятеля". Хасрет ще целува и прегръща Левент, а ще си представя че е с оджата.
Аз си мислех, че Джерен е заминала за Франция, ама тя също е от евентуалните приносители на новината, че оджата я обича. Щом ще има къна, значи Хасрет не е повярвала на Кадир отново. Майка й и Гюлназ не са я разубедили, остава Джерен да оправя кашите.
Макар че ми се ще Хасрет да се омъжи за Левент, тя си го заслужава.

# 688
 #Cussing outКаквото и да направи Хасрет отсега нататък, ако ще и галактики да сваля, тефтери да изписва  ще бъде едно голямо нищо, фалш, като албума й. Тя толкова много държи на истината и доверието, вече я има, халал да и е.  Както се казва в такива случаи решили са младите,  взели се, да се слушат там, но да не чуват комшиите, а пък другото... не е важно. ooooh! ooooh!

# 689
  • София
Мишенце, не откривам текста, за съжаление... ooooh!

Е, не, яко е да гледаш Мурат и да казваш, че оставаш при Левент... Rolling Eyes Айде сега да ви видя защитата на Хасрет. hahaha hahaha hahaha
Утре ще спретна един анализ, че сега треперя още... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт