Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 164
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
 Сега трябва да е на ход М. Не да играе игрички и да се свива да страда, а наистина да изкрещи. Колко време се кани  Naughty Защо все се чака от жените да действат?

# 661
Добре поднесено клише. И в Аси и в Под липите го имаше, а тука е обърнато. Там те се готвеха да се женят за коя да е защото не могат да са с жената, която обичат. Тука обаче го нагнетиха и с чувството да вина, че не се е справила добре с албума и провалила Левент. Ха сега да го компенсира.

Дано да банкрутира по-бързо и да няма пари за сватба. Ама и той стана една гола амбиция- пред банкрут, пред затвор и тръгнал да се жени.

# 662
Мишенце, Баги, Дидиса, Гауина, Уси,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 663
Благодаря за превода.
Ех Мурат оджа да си сърба сега попарата,която надроби толкова серий дето се правеше на щастлив с Джерен накара я да то преследва ,да лази по пода ,да си цапурне главата в тортата и какво ли още не.
Ами сега ще има канят ме мамо на тежка сватба ,на тежка сватба млад кум да стана,на първо либе аз да кумувам newsm45 newsm45 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 664
Код:
Левент чак не повярва на късмета си!
Левент повярва,ама да не вземат и сценаристите да повярват на тая женитба,че ще видите едно проваляне на сватбата.Привижда ми се краят на Мелодията на сърцето.

# 665
  • София
Цитат
Хасрет казва, че не иска да отлага нищо. Готова е да се ожени за Левент на която дата каже. Може да подготвя поканите.

сега заслужава Мурат да седне на масата като свидетел, да удари парафа, да й пожелае щастие и да си тръгне, а тя да си остане при Левент да й крещи, да я дърпа и да и нарежда.

# 666
  • София
Ето ви песента и тангото:

http://www.youtube.com/watch?v=wCTrqHoygnE&feature=related

# 667
Левент чак не повярва на късмета си!

Да му имам късмета. И какво, като я видим Хасрет в следващия епизод да се се отказва в последния момент. Вече няма да ми е интересна, ама никак.

Тангото ли ще е новата песен?

# 668
хайде сега да видим как ще оправдаете ГЛУПОСТТА на Хасрет.

Извинявайте много обаче това е една тъпа жена, нищо повече  #Cussing out Само така мога да окачествя постъпката й.

Хасрет не прощава на Мурат, НО Левент може да я лъже, да й крещи, да я дърпа, НО тя за награда се омъжва.

Хасрет не заслужава Мурат. Всяка глупава жена, заслужава да е нещастна  Crossing Arms
newsm10 newsm10 newsm10
На нея целта й явно е да се омъжи. Нямам друго обяснение за случката. Щом няма да е Мурат, нека да е Левент. Така по често ще вижда Мурат, щото е приятел на Левент. И пеперудите ще пърхат.  ooooh!

# 669
И какво като и каже Кадир: Хасрет иска Мурат да и каже "Не се омъжвай за Левент ,защото те обичам"въпреки ,че е сгодена...еее,няма как да стане .Оджата каза на Джерен ,че Х.трябва да реши..

# 670
Мишенце, Баги, Дидиса, Гауина, Уси,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И от мен огромно БЛАГОДАРЯ!!!

# 671
  • София
Благодаря за превода.
Ех Мурат оджа да си сърба сега попарата,която надроби толкова серий дето се правеше на щастлив с Джерен накара я да то преследва ,да лази по пода ,да си цапурне главата в тортата и какво ли още не.
Ами сега ще има канят ме мамо на тежка сватба ,на тежка сватба млад кум да стана,на първо либе аз да кумувам newsm45 newsm45 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

стига бе хора, специално скарването довело до годежа е по вина на Хасрет. Тя не му повярва. Когато е виновен, е виновен, но той спа в колата си, за да я чака сутринта, а тя се фръцна. Несрин е права, че Хасрет не го заслужава. Той е класи над нея, а тя си е на ниво махалата и Левент  Sick

# 672
Задейства я Мурат,задейства я да вземе самостоятелно решение и то какво!

# 673
  • Разград

# 674
  • София
в крайна сметка интелигентните хора първо показват любовта си (както могат), после я изразяват с думи, а при по-обикновените хорица се държи на думичките.
Думички Хасрет може да очаква от Левент, а оригинално обяснение - от Мурат, но тя няма как да разбере интелигентно обяснение. Тя си знае махалата и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт