Математически турнири - 8

• 49 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дъщеря ми се записа за Кенгуруто миналата седмица в училище при учителката си по математика.

# 151
Цитат
ама ние в на6то училиште сме толкос зле... Thinking на мен да6е госпожата ми дава по други зад. и ако не ме подготвя6е башта ми и не ходих на курс ся щех да се у4а да умножавам с двуцифренно  Laughing Grinning пак за ребуса нз зако толкос вси4ки го бъркат
Цитат
Ама ние в нашето училище сме толкова зле... Thinking на мен даже госпожата ми дава по-други задачи и ако не ме подготвяше баща ми и не ходих на курс, сега щях да се уча да умножавам с двуцифрено  Laughing Grinning пак за ребуса не знам защо всички го бъркат.
Сега е момента да намериш "Ч" и "Щ" на клавиатурата! Grinning

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 09:52 от muro04

# 152
Съжалявам,грешка.

# 153
Дъщеря ми се записа за Кенгуруто миналата седмица в училище при учителката си по математика.
В училището на сина ми вече приключиха със записванията, но доколкото имам опит от предходни години във всеки град и всяко училище нещата са по-скоро различни.
Май и на Кенгуруто ще ходи от обща култура. Още е болен, а от вчера и аз. Не е поглеждал нищо за училище, за състезания - да не говорим  Confused Догодина да съобразят Календарния план с грипната епидемия, че като гледам май не сме единствените  Peace

# 154
Дидева, вие сте си подготвени по принцип. Редовната подготовка има огромно значение. Само пожелавам здраве и резултатите ще бъдат налице.

# 155
  • София
Според вас кога ще публикуват решенията и критериите за оценка на задачите от олимпиадата по математика? За резултатите ще чакаме, но критериите би следвало да са им готови заедно със задачите!

# 156
Здравейте,отмина и Областния кръг на Олимпиадата по математика.Във Варна както винаги домакините от МГ не ни изненадаха с нищо добро.Няма да коментирам хаоса който винаги успяват да създадат непосредствено преди часа на състезание-като че ли нарочно да стресират и без това притеснените деца.
Но ето че ни чака новото предизвикателство Кенгуру-на 19.03.
Записахме се вчера в МГ,оказа се че състезанието няма да е в сградата на МГ а в Спортно у-ще(предполагам че заради учебния ден на останалите ученици)На бележката ми пише 14 ч,казали са им да са 13.30 там.Сега отварям случайно сайта на РИО Варна и чета в новина от 11.03.2011-че са писали за час на състезанието 12 ч.Ето ни сега поводи за притеснения до събота.Пак ще се звъни в РИО...

# 157
Тъй като и аз видях в някои РИО-та начален час за Кенгуруто 12.00, днес звъннах в нашето и ми казаха, че нареждането е за 14.00 и те ще го спазят.

# 158
Аз пък много се кефя на това, че промениха часа във Варна. Така мисля е по-коректно за децата.

# 159
  • София
Ето решенията и критериите за оценка за 4-8 клас:
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … eshenia_T4-T8.pdf

# 160
А, сега каква изненада за задача 3 на петокласниците...............като ни домързя майките самостоятелно да си я решим...................числото било 7. Айде, колкото - толкова.  smile3508
Как мислят обаче да почнат Кенгуруто във варна в 14.00 часа, ако в Сф е с начало 12.00 - например?

# 161
Как мислят обаче да почнат Кенгуруто във варна в 14.00 часа, ако в Сф е с начало 12.00 - например?

Това ще е голяма недомислица. Повече от 30 минути разлика дава възможност за изнасяне на задачите, решаване навън и информиране на детет във Варна.

# 162
Ами тоявно затова са сменили началния час за 12 часа във Варна. Явно са проучили.

# 163
А, сега каква изненада за задача 3 на петокласниците...............като ни домързя майките самостоятелно да си я решим...................числото било 7.

Тъй ами, като не четете в Клюкарника! Там задачата получи вярно решение още същия ден!

Аз съвсем се отчаях, като видях критериите. Детето може да загуби точки от " липса на обосновка", познавайки вродения му мързел.  Mr. Green
Сега ще ме карате пак да проверявам за началния час на Кенгуруто при нас. Тъкмо в събота в ПМГ видях плакат, че е на 19. 03. от 14 часа и току-виж го променили.

# 164
Дидева, какъв Клюкарник?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт