Математически турнири - 8

• 49 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
А ние още нямаме яснота за олимпиадата по география, днес вече се надявам да се разбере.
Като гледам доста първолаци ще се явяват на Кенгуруто.............дали да не се напънем и ние newsm78?

# 31
  • Бургас
така и не разбрах в нашия град ще има ли в някое училище Евр. кенгуру

# 32
  • София
  Колкото до големият - той ще пропусне Кенгуруто! В 13.30 трябва да е на 2 кръг по география , и не смятам да го товаря излишно.

Сега видях, че ги викат за география в 13:30 в 121 СОУ, което за нас е в другия край на София,
значи отстъпваме първото място на друг   Joy, девойката ще се яви само на Кенгуруто.

# 33
# 34
  • Бургас
така и не разбрах в нашия град ще има ли в някое училище Евр. кенгуру
В ПМГ със сигурност.  Peace
Звънни и питай там, ще ти дадат информация.
Дидева, мерси за темата! Да се оправя малкия бързо, дано да не хванал бургаския вирус, че минимум 5 дни са нужни за преборването му.
Пожелавам в новата тема да е пълно с добри резултати!

# 35
На сайта на РИО Пловдив-току що прочетох,че Европейско Кенгуру ще се проведе в ОМГ на 19.03.2011.Начален час 12.00 часа.Участниците да са си заели местата до 11.30часа.Носете си личните карти!
Не беше ли друг часа на започване в София и другите градове?

# 36
На сайта на РИО Пловдив-току що прочетох,че Европейско Кенгуру ще се проведе в ОМГ на 19.03.2011.Начален час 12.00 часа.Участниците да са си заели местата до 11.30часа.Носете си личните карти!
При нас е от 14 часа, освен ако нещо не се променило, докато малкия отсъства от училище. Утре ще проверя на място, че при нас нищо не се публикува в нета.  Нали ви казах - пращате задачите и класираме куп габровски деца на Национален кръг!  Mr. Green
За мен провеждането на състезание от национален мащаб ( което и да е то) по различно време в различните градове при наличието на съвременните средства за комуникация е направо смешно.  Peace

Стана ми интересно и в момента се ровя по сайтовете на РИО-тата. Във Варна също е обявено за 14 часа.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 14:00 от Анонимен

# 37
  • София
в 125 СОУ София е от 12.30

# 38
  • София

За мен провеждането на състезание от национален мащаб ( което и да е то) по различно време в различните градове при наличието на съвременните средства за комуникация е направо смешно.  Peace

Да, тия от МОН не рядко ме карат да си мисля, че са останали в миналия век  Crossing Arms

В СМГ засега е обявено от 12:00 (доколкото знам)

# 39
  • Пловдив
А предварително записване има ли? И съответно такса, която да се внесе до определен ден?

# 40
На сайта на РИО Благоевград има заповед, според която Кенгуруто и олимпиадата по география ще се проведат от 14.00, поради обявяването на 19 за работен ден. На нас учителите ни казаха същото.

# 41
А предварително записване има ли? И съответно такса, която да се внесе до определен ден?

Още не са обявили,но е 6 лв. и предполагам до петък трябва да се плати таксата при домакина на МГ

# 42
При нас е от 14 часа, освен ако нещо не се променило, докато малкия отсъства от училище. Утре ще проверя на място, че при нас нищо не се публикува в нета.  Нали ви казах - пращате задачите и класираме куп габровски деца на Национален кръг!  Mr. Green

Стана ми интересно и в момента се ровя по сайтовете на РИО-тата. Във Варна също е обявено за 14 часа.

Всичко е ясно!Само не разбрах ние какво получаваме,освен моралната награда,че форумските деца  са на Национално? Joy Joy Joy

# 43
Аз се замислям дали да не отидем да участваме в Кенгурото в Габрово или Благоевград. Времето ще е хубаво, ще се получи приятна разходка + почти гарантирано класиране за националния кръг Simple Smile

Майтап, майтап, но това наистина е малоумие.

# 44
  • София
Моят син се е записал на Европейско Кенгуру  ooooh!.Знаете ли в София от колко часа е?Предполагам,че в един и същи град започва по едно и също време?
Дните 19-21.03 ще бъдат дни на математиката...Кенгуру,Национално състезание по математика,Пробен изпит по математика  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт