Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 664
  • 417
  •   1
Отговори
# 30

Виктория,виж кога съм пуснал линка.Изказването ти си е жив сеир.Сори.

Ех, Терри, изказването ми е евтина провокация...ама тихо...Wink

# 31
 Ами защото говориш за себе си в мъжки род, в час си с форОмската митология, а уж си новак. Да си още един Борис ли?

# 32
Терри, дарлинг, ей туй "пийс" те издаде. Фнюмавай с изразните средства повече. Wink

# 33
инфантилна,бях писал вече,че се регистрирах 2004 още,когато обсъждахте в дира темите за тук.стария профил отдавна не е активен,не съм влизал от тогава.не съм бил специален,известен,легендарен.повече чета.

# 34
 Ти си легендата pere  Shocked?
Поклон!

# 35
Някой ще ме светне ли за коя легенда става въпрос?

# 36
Малко ли мъже пишат с женски профили тук,що да не пишат и жените в мъжки.
Не съм легенда,Викторийо.Стига с тези конспирации,че ще ме баннат заради ваште глупости.

# 37
Малко ли мъже пишат с женски профили тук,що да не пишат и жените в мъжки.
Не съм легенда,Викторийо.Стига с тези конспирации,че ще ме баннат заради ваште глупости.

Жалко...тъкмо си помислих, че и аз, ще имам възможност да се запозная с форумна леганда.
Уви все не ми се получава.

# 38
Ми аз съм си аз,не съм селянин и не съм за пет лева.Вие кои сте и защо решихте че съм мъж.Пуснете по-добре някоя борба в кал,че съм още час в офиса и умирам от тъпня.
Виктория,виж кога съм пуснал линка.Изказването ти си е жив сеир.Сори.
buttinsky,нищо не си разбрала.Май само си искала да се запишеш в темата да не изпуснеш нещо.Пийс.
А темата на кака ви Сиси за земетресението си беше супер,все пак е красивия ум на форума.
Ама вие верно с кака Сийка ли си мерите пушките? Хахах, хайде малко повече почети наистина и забележи разликите, че ми се струва някак нелепо да ги показвам, тъй като са очеизвадни.

# 39
Без да искам, попаднах на един сеир... Едва ли ще имате време и желание да изчетете и двете теми (старата - от 50 страници, и новата - текуща ), обаче сеирът си заслужава... Така са се хванали за гушите, и такива бисерни изказвания има, сякаш е въпрос на живот и смърт... А какви литуратурни анализи се вихрят... Просто невероятно...

# 40
butt insky нещо не се разбираме ми се струва.Нищо и няма на Сийка.Темата не е за теб или нея.Аман от спамъри в тоя форум.Или няма къде другаде да я изчеткаш,или създаваш сеир зорлем.
Евала Burdsflu.Само ти се включваш по темата.

# 41
Без да искам, попаднах на един сеир... Едва ли ще имате време и желание да изчетете и двете теми (старата - от 50 страници, и новата - текуща ), обаче сеирът си заслужава... Така са се хванали за гушите, и такива бисерни изказвания има, сякаш е въпрос на живот и смърт... А какви литуратурни анализи се вихрят... Просто невероятно...
Верно голям  сейр !! Много на сериозно са го взели този сериал,такива задълбавания в сферата на психологията .... Rolling Eyes

# 42
а, тогава няма да чета темата  Laughing

# 43
  • При хората, които обичам
Тема с потенциал за сеир, ако има кой да се захване с нея.

# 44
Хм, в посочената темичка Вълкът се опитва да вкара интрига, ама никой не му поддава Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт