Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 644
  • 417
  •   1
Отговори
# 360
  • София - Рим и обратно
Лична титла на Отилия - Дразня патки.  Mr. Green
Брей, че призвание.

# 361
# 362
Брей, че призвание.

дреме им на ... патките

# 363
Да не би да я разпнахме вече и да възкръсна?
Преди появата (регистрацията) на Вилико и след нея.
Както преди Христа
Да бе, вярно. Но ако възкръсне, тогава ще е Виликоден и ще се чукаме с яйца. Кефф.

# 364

Отилка е мацка. Изключително свежо попълнение.

# 365
Лична титла на Отилия - Дразня патки.  Mr. Green

Отилка е мацка. Изключително свежо попълнение.

Здравейте,дами. Виждам,че съм ви липсвала,цели 3 или 4 страници сте ми посветили. Ето,тук съм-това е актуалната форумна клюка.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 19:48 от Отилия

# 366
Да бре, и аз видях, че си тук. Учудих се, защото те споменаха във Форумските липси.
Така и видях личната титла  Mr. Green Май е нова. Да ти е честита!  Flutter

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 23:16 от Мишелин

# 367
Да бре, и аз видях, че си тук. Учудих се, защото те споменаха в Форумските липси.
Така и видях личната титла  Mr. Green Май е нова. Да ти е честита!  Flutter

О! И във форумните липси ли присъствам? Поласкана съм,не съм очаквала подобен интерес към бледото си присъствие тук. Титлата ми не е нова,просто сега реших да я упомена.
 Виждам,че докато ме е нямало сте скучали-във форумът няма интриги и сеир. Ще се наложи да разчитате на себе си,за да си ги създавате,аз повече нямам намерение безплатно да ви разнообразявам живота  Peace - още една клюка.
 Приятно клюкарене.

# 368
  • Варна/Лондон
Е, доживяхме мама оти да ни разнообразява. Поне си върни аватара, дето ни плашеше, да те обсъждаме злобно, докато си налягаш парцалите.

# 369
Е, доживяхме мама оти да ни разнообразява. Поне си върни аватара, дето ни плашеше, да те обсъждаме злобно, докато си налягаш парцалите.

Държанието,което демонстрираш с този постинг е просташко и грубо. Нямам намерение да падам до нивото ти-твърде е ниско.

# 370
  • София
Аз като електроинженер се интересувам от централата в момента.
Явно не всички са като мен и аз нямам нищо против темата да бъде разделна, за да може хуманитарно настроените да си показват снимки на бедстващи хора и разрушения.
Аз рядко изпадам във възторг, но такъв виртуозен черен хумор...просто не очаквах.
Искам да зная кой е човекът. Моля Mr. Green

# 371
  • Варна/Лондон

Държанието,което демонстрираш с този постинг е просташко и грубо. Нямам намерение да падам до нивото ти-твърде е ниско.
Добре, да вдигнем нивото. Peace
Отилия:
Цитат
Да,човещинка е,пърдя си по всяко време

# 372

Добре, да вдигнем нивото. Peace
Отилия:
Цитат
Да,човещинка е,пърдя си по всяко време

Виж,наистина не си нито оригинална,нито пък ме затапваш. Аз съм човек над тези неща,не съм злобна. Това,че съм се бъзикала тука не значи,че съм зла и проста. Такава си ти в момента,с ненужното си заяждане и агресия. Но не ми пука,прави си веселото. Моята душа е голяма,а не дребна. И не съм дребнава. За разлика от много от тук пишещите.

# 373
Не че има значение, но Отилия е новото превъплъщение на Борис ли?  Simple Smile

Чудя се, заради използвания кодов израз "борборигми", в една друга тема...

# 374
Не че има значение, но Отилия е новото превъплъщение на Борис ли?  Simple Smile

Чудя се, заради използвания кодов израз "борборигми", в една друга тема...

newsm78  ooooh!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт