"Вълци, вампири и ловци"

• 22 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Пуц, аз съм ти казвала, ръбат ми идва момъка Mr. Green От таз снимка единственото хубаво са му очилата Joy

# 406
Освен това тотално се побърках. Правех си планове да гледам Being human, обаче днес внезапно реших, че ще е Бъфи... И съм ЗАПЛЕНЕНА! Ангел-чо е просто...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледам по клипчета, че Бъфито се обича с него и със Спайк...  newsm78
Ангелчо е горе-долу Heart Eyes в първи и втори сезон само, после като се нагруха и стана двоен. Ти гледай фнимателно като се появи за първи път във втори сезон Спайк какъв  е красотен като агнешко.
Спайк и Бъфи почват да се обичат доста по-нататък.

След края на трети сезон на Бъфи, правят Ейнджъл, та ако ти се занимава  да проследиш най-добре хронологията на действието е добре да гледаш двата сериала едновременно - 01х01 на Ейнджъл и 04х01 на Бъфи. Защото има няколко серии, в които героите от единия сериал ходят на гости в другия и обратно. Един вид става мешавица  Mr. Green

И аз съм от тези, дето така и не вдянаха какво му е толкоз убавото на Патинсън. Той ми е в една категория с Бийбър, да речем. Извинявам се на всичките му фенки, ама това е положението при мен. А младия Тайлър, и преди съм го казвала, обичам да го гледам по без ризка, ама ако може да не говори - ма много лигаво го приказва, бе. Ако може само да демонстрира теракот мълчаливо, цена няма да има.  Mr. Green

# 407
  • в сърцето на един мъж...
Злате, уста се запушва бре Mr. Green Ама теракота, ооо, теракота.... Heart Eyes

# 408
  • В средата на времето
- ма много лигаво го приказва, бе. Ако може само да демонстрира теракот мълчаливо, цена няма да има.  Mr. Green

Joy лигаво, лигаво, ама като Джейк вади дебели трели. Да бъдем обективни все пак, ша ва замола.   Naughty Grinning

Бе Бъфи ми е малко дразнеща. Няколкото пъти дет се появи в Ейндъл и си виках - хайде де, няма ли да си тръгваш вече Crazy

Като споменахте и други симпатяги, жалко, че не е участвал в някакъв вампиро-върколашки филм

Мир, това този от "Лас Вегас" ли е? Джош...еди кой си? Thinking

# 409

Ване имаш право ма верно кога станаха пък сега 22,хъскито да ги събира там Mr. Green[/b][/i]

Плами внимавай  newsm48 че знаеш ли колко фенки познавам на Стефан,да не ги зарибявам с форума само гледай че ще видиш ти тогава при кого ще се събират  hahaha hahaha  Hug Hug

Пуци ей сега се мятам  hahaha

# 410
  • София
Злате, разгадах ги аз сезоните вече!!!
Тука едно по едно Фнимателно ще прегледам положението.
Ох, Ейнджъл. После и Кости ще изгледам зарад него!!!

Теракот, колко да е теракот. Ще го видим мокрото куче след 10-ина години как ще е.

# 411
  • КиТ
ще ме прощавате за отклонението от вампиро-върко-ловджийската ни тема , но освен Диииийййн Simple Smileза мен най-най-най- секси мъжът в последните години е ето този чиляк :)http://www.teenproblem.net/stars/i/150/1008_1228306740_b.jpg

ох и аз като го гледах в дЪ механикЪт и само в него ми бяха вперени очите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И още 2 филма с него който не бяха споменати и заслужават да се видят:Cop Out,Death Race

Ване имаш право ма верно кога станаха пък сега 22,хъскито да ги събира там Mr. Green

Плами внимавай  newsm48 че знаеш ли колко фенки познавам на Стефан,да не ги зарибявам с форума само гледай че ще видиш ти тогава при кого ще се събират  hahaha hahaha  Hug Hug

Ей тихо там,никога няма зарибяваш,ща си кротувам Flutter Flutter Flutter Flutter полчо ми  е адски на сърце,нИ щъ да ми го крадЪт Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Пуци Мечо се развява от фенките му нали установихме факта с тебе,че се преселиха в СПН темата  и те така,налага се от време да го гледам Tired,пък аз адски се дразня хейтвам си малко  и те така Joy Joy Joy Joy Joy

# 412
Vania Чародейките ги има и в арена и в замунда всички сезони. Май и аз ще ги почвам наново. Актьора е същия  Heart Eyes
За Ейнджъл и Спайк аз като видна ненаситница ги искам общо. По отделно не са ми забавни Simple Smile
Спайк е мъжкар малко ми беше противен в началото както казах особено като дадоха какъв е бил като човек Simple Smile направо само дето не паднах на земята от смях няма такъв образ

# 413
  • Разпиляна във въображението
Изи, знам го още от "Кръгът на Доусън", но сега го гледам във Fringe Peace

# 414
И аз съм от тези дето нищо хубаво не му намериха на Здрача, нито на Ед и Тайлър/Тейлър.
Бъфи го гледах преди с много интерес ама му загубих края и нямам кога да гледам 6 сезона, аз за Свръх едвам намерих време..

# 415
  • В средата на времето

Въх, че съм проста ooooh!..вярно, че това е този от Fringe ooooh! А аз го следя уж Crazy Ма на снимката, която си пуснала така ми заприлича ей на тоз момък  Crazy:

# 416
  • София
Младият Бишъп не ми е кой знае какъв любимец, но сериалът е жесток.
На Чародейките съм гледала всичките 8 сезона по 2 пъти + когато съм хващала нещо по ТВ
Mother, давай смело с анкетата - то е ясно, че няма всичко да се включи, но поне да обхванеш най-важните. На мен ще ми е интересно, стига да са само филми, без сериали. Обаче си мисля, че ако присъства и Здрач, може той да победи

# 417
  • София
Чародейките кои са

# 418

Ако има още някой филм за който се сещата,казвайте  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 21:23 от Mother 0f All

# 419
Плами, Cop Out e с Брус Уилис.

Общи условия

Активация на акаунт