Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 390
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
папеси Hug
rissse Hugлека и приятна preggoи си угаждай,глези се и остави се да те глезят
хич и не мисли за диети,но не яж и за трима Wink
аз официално влязох в кръга на "нормалните" хора Joyям за ЕДИН човек bowuu
щом като мога да изям само един малък крем карамел и да спра,това не съм предишното "аз"
за мен идеята на Папе за нещо малко сладко на обяд , протеинова вечеря и трикратно хранене остава водеща и  нататък
успех и на вас  bouquet

# 166
Здравейте,
Да ви попитам - кога ядете ядки? Какво се разбира под малък десерт?

# 167
ядки на закуска и обяд,а когато не мога да обядвам-вместо обяд и междинна закуска към 15 ч
малък десерт е десерт за 1 човек Mr. Greenмаксимум
нещо май ресторантите увеличават порциите за да могат да увеличат цените Thinking

# 168
Чудесно! Тъкмо ми се налага другата седмица да съм на такова място че да не мога да ям салати и пържоли....значи може да изяждам микс от сурови ядки за обяд, нали?
Десертите май ще ги пропусна..или ако ям после ще намаля другите храни

# 169
точно така
аз бях на почивка и карането на колело в басейна беше в 13 ч
абсурд да обядвам преди спорт,а в 15 ч ресторантите са затворени
изкарах цяла седмица със сурови ядки за нещо като обяд,но вечеря протеинова в ресторант
резултата беше супер и си го запазих
писах някъде в предните страници
а десертите ги пропусни тази ядкова  Laughingседмица
успех  bouquet

# 170
Благодаря ти!   bouquet
Така смятам и да направя. Мислех от тези миксове с плодовете, но ще пропусна...бадеми, лешници или бразилски орех....тези знам като ниско въглехидратни.

# 171
в тези миксове плодовете са ми много съмнителни Thinking
а и май има повече "плодове" от ядки,то за това са и по-евтини
по-добре 10 грама много черен шоколад

# 172
Здравейте Hug
Аз се бях поотпуснала и съответно качила до 64, че и малко отгоре, за една режимна седмица съм 63, днес оплесках работата, но от утре пак стриктна Peace
За около 2 месеца мисля, че добре се справям със задържането, варирам с около килограм нагоре-надолу Peace Не се оплаквам Peace

# 173
Здравейте папески!
Къде се губите - никой не пише!
За една седмица ядене на сурови ядки за обяд и режимна вечеря съм свалила 2 кг.
Да....тези миксове не съм ги яла. Вземах си ниско въглехидратни - бразилски орех, лешници, бадеми.
Като се завърнах обаче наруших режима и си върнах едното кило....тюх да му се невиди...но така си е - не се ли спазва режим се пълнее.

# 174
  • София
Аз започвам да ви чета от начало и ще опитам да спазва режима. Само незнам как ги мерите тези грани по грамове, имам чувство че трябва да вървя с едно тефтерче и да смятам - на закуска толокова гр мазнини, толкова гр въглехидрати и т.н. По усет ли го правите или мерите грамажите на храните?

# 175
добре дошла Hug
ние не сме манияци Mr. Green
караме на око
а и различните хора имат различни нужди
сигурна съм,че и ти имаш моменти,когато ти се яде повече и други,когато не ти се яде
основното е въглехидратна закуска,протеинова вечеря и 5 часов интервал между храненията
ако не издържиш 4,5 -5 ч или не си яла достатъчно или храната не е добре избрана
слагаш си ядене в една чиния и не взимаш "допълнително" ,а ако си сита не е задължително да изядеш това ,което ти е в повече за да не хвърляш храна
постепенно порциите ти ще станат нормални
успех  bouquet

# 176
  • София
tania6 мерси Hug

# 177
  • Благоевград
Здравейте! И аз се записвам при вас  Hug
23 г., 57 кг, ИРИ и ПКЯ - готино представяне  Laughing
От днес съм решила, че ще спазвам някакъв режим и вече започнах.
Тъй като станах късно, нямаше нужда от закуска и минах директно на обяда - 2 домата, 1 краставица, 1 филия хляб заради Глюкофажа, за десерт - кайсия.
Ще си изпринтя първата страница и се залавям сериозно  Grinning Желая на всички успех!  Hug

# 178
  • MUC
Здравейте и от мен!
Аз вече 4. ден съм на режима и съм доволна. Допада ми.
Целта са ми 2- 3 кг надолу или поне да си регулирам метаболизма и да няма вече йо-йо. Т.е. най - важно за мен е да успея да се задържа между 54 и 56 кг.

По принцип последните няколко години качих от сравнително по-спокоен живот, спиране на цигарите, липсата на закуска и яденето късно вечер. Винаги съм си мислила, че като не закусвам, компенсирам. Да ама не  ooooh!

Според вас има ли смисъл човек да си купи книгата?

До скоро  Hug

# 179

Според вас има ли смисъл човек да си купи книгата?

До скоро  Hug
Дa  Peace

Общи условия

Активация на акаунт