Автентичен фолклор?

• 4 967
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Аз и Рамщайн не харесвам /не знам какъв точно стил музика е/ И к'во?
Индъстриъл се води, не че много си държала да знаеш, ама да си кажа. Laughing

Добре, а какво всъщност са "Мистерия на българските гласове", квартет "Славей", те не изпълняват ли "автентичен български фолклор"?
А споменатата певица Нелина не пее ли такъв? Какво, по дяволите, не му е автентичното на това?

# 31
  • Варна
Аз и Рамщайн не харесвам /не знам какъв точно стил музика е/ И к'во?
Индъстриъл се води, не че много си държала да знаеш, ама да си кажа. Laughing

А, мерси за информацията. Поне няма да изглеждам като проста блондинка като се изказвам по темата за музиката Simple Smile

# 32
# 33
Харесвам, слушам, грабва ме винаги. И на хората винаги се хващам. А преди 2 дни на една вечеря бяхме поканили родопска певица, която пееше толкова вглъбено, че в същото време плачеше, а гласът й беше уникален. После специално отидох да я прегърна и целуна.
И опера слушам. И ейсид джаз.
Иначе, основно в ежедневието ми и в слушалките ми звучат Найтуиш, Папа Роуч, Рамщайн и всичко, що е дуум метъл.

# 34

А споменатата певица Нелина не пее ли такъв? Какво, по дяволите, не му е автентичното на това?

Това е обработен фолклор с консерванти и оцветители Joy Joy

Спора за обработения и автентичен фолклор е още от времето на ансамбъла "Филип Кутев"...  където се използват изворни песни, но разбира се са обработени, а в някои случаи и направо авторски.
   Ако има някой фолклорист сред нас може би би могъл да ни обясни.

# 35
Това е обработен фолклор с консерванти и оцветители Joy Joy

Спора за обработения и автентичен фолклор е още от времето на ансамбъла "Филип Кутев"...  където се използват изворни песни, но разбира се са обработени, а в някои случаи и направо авторски.
   Ако има някой фолклорист сред нас може би би могъл да ни обясни.
Все пак започва процес на професионализиране на музиката, ако мога така да се изразя, която преди това не е намирала своята писменна изява, а е била предавана от уста на уста.

Общи условия

Активация на акаунт