Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 381
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Бадем страхотни подаръци си приготвила. Дано получателите им ги оценят.
Maryloo много красива колекция имаш.

# 706
Страхотни неща показвате момичета.  smile3501
Аз започнах гоблена на черната панама. Благодаря ви още веднъж за съветите. Нямам много ушито за това и няма да показвам етап.
Ще ви покажа какво направих за племенника ми http://media.snimka.bg/8392/023039661-big.jpg?r=0 още не е напълно готов защото нямам единия златен конец. И рамкираната ми и окачена вече воденица http://media.snimka.bg/8392/023039662-big.jpg?r=0

# 707
Страхотни неща показвате момичета.  smile3501
Аз започнах гоблена на черната панама. Благодаря ви още веднъж за съветите. Нямам много ушито за това и няма да показвам етап.
Ще ви покажа какво направих за племенника ми http://media.snimka.bg/8392/023039661-big.jpg?r=0 още не е напълно готов защото нямам единия златен конец. И рамкираната ми и окачена вече воденица http://media.snimka.bg/8392/023039662-big.jpg?r=0
Браво, много я харесвам тази воденица!
С какви конци я бродира?
И колко време ти отне Simple Smile
Аз също много искам да я избродирам, но сега правя нещо друго!
Поздравления, много е красива!

# 708
  • София
Бадем, чудни са станали!   bouquet

maryloo, разкошна колекция. Влюбена съм в покривката с червената свещ и в покривката на последната снимка  bouquet  bouquet  bouquet

rennie79, воденицата е прекрасно оформена!   bouquet Колко време ти отне?

# 709
rennie79аз тази воденица я има избродирана на 2/3от около 7-8 години  и сега като се прехласнах по тези кръстчета  я оставих в дълбоко забвение  Embarassed Rolling Eyes,но сега като гледам твоята ще вземе да ми се възвърне любовта към нея  Thinking!

# 710
аз уших това за великден

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:47 от mimo7

# 711
Радвам се, че ви харесват моите бродерии. Те са от испански списания, шила съм ги преди 6-7 години. Това са кръстчета, нищо особено, просто моделите са уникални.

Oт миналата година сме в нова къща и реших, че дойде времето да им се радваме и използваме. В момента правя перде за детската с английската азбука. Голяма работа си отворих, но няма как. Още половината букви ми остават. Имам също и чаршафи с бродерии. Снимки ще пусна скоро

Гоблени съм ушила само 2 до сега, нещо не ме влече. Предпочитам нещо, което да го ползвам на практика, от колкото да го гледам само Но вашите гоблени са идеални, прицизно изпълнени. Браво за търпението и волят.

# 712
Мислех да го покажа готово, но днес снимах заради леля ми и ето, да се похваля и тук. И за стотен път да благодаря на Zhanka за схемите, не мога да му се нарадвам на мечока. Само да го свърша и започвам и розовия.

# 713
  • София
Аз вчера си рамкирах самичка ангелчетата, станаха много хубави и сега продължавам да се трудя над прекрасните пеперуди от =Деси=, които ми доставят огромно удоволствие - лесни са и същевременно много много красиви. За съжаление няма как да снимам и да покажа, но при първа възможност ще го направя.

# 714
  • София
Ето последното етапче от мен:

Остана ми, според мен най-лесното Simple Smile , но да видим кога ще приключа
Браво на всички вас, страхотни сте   bouquet
Може ли и на мен да ми пратите схемата на пумата - krkrumowa@abv.bg ?

# 715
mama_zaek , като стигна до такъв етап и ми става скучен гоблена , обичам наобратно , черешката на тортата - последна  Wink

maryloo, последната покривка ме грабна, откога си мечтая да си ушия покривка за холната маса  Simple Smile

Инатче, стига с тия ''мечоци'', давай да видя китайката... или японка ли беше  Joy

# 716
  • София и там където не се пуши
Аз обичам като мама Заек - да има фигурки и да им се радвам, докато ги шия и да се фукам на недовършен още гоблен.

# 717

Инатче, стига с тия ''мечоци'', давай да видя китайката... или японка ли беше  Joy

Както я показах, така си стои още, за малко съм я оставила. Имам да шия три мечока се оказа, а баловете наближават. Ако се стегна, за 1 седмица ще ги свърша и трите, но малката е болна в момента.

# 718
Здравейте.Пиша рядко, но днес влизам с молба за помощ...Прекрасно, слънчево дете, което от близо три години се бори с жестоко злокачествено заболяване. На 19 септември 2008 година на Габи е поставена диагноза Остра лимфобластна левкемия -B клетъчна. От този момент за Габи започва дълга, трудна и изтощителна борба с коварното заболяване. Габи беше подложена на едногодишна активна химиотерапия, последвана от едногодишна поддържаща химиотерапия. За съжаление и голям шок за всички близки непосредствено след спирането на поддържащата химиотерапия болестта се възобнови. На 22 февруари след направено контролно изследване е установено, че Габи прави рецидив и според лекуващите лекари единственият шанс е лечение и трансплантация във Франция или Германия. Лечението е изключително скъпо и непосилно за семейството. Молим всички хора, които имат желание и възможност да помогнат на Габи. Да върнат усмивката й и да й дадат шанс да порастне.
Днес майката ни съобщи, че състоянието на Габи се влошава и трябва да замине за Германия в понеделник... В петък от 17:00h в Русе се организира шествие от паметника на Альоша. Моля всички хора с добри сърца да присъстват...
Извинявам се за дългия пост
http://savegaby.com/about-gaby/

# 719
има отделна тема за габинка, пусни поста и там , за  да са информирани повече хора . Помагаме с каквото може и се молим да се оправят нещата по -бързо.

Общи условия

Активация на акаунт