Ползвате ли обществени тоалетни

• 9 356
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
  • Тра-ла-ла
Като чета се замислям...колко клякате на клекалата щом се подмивате? Laughing Защото аз не клякам чак толкова много. Хахаха.Темата се разви във весела посока - "колко и как клякате" Laughing

# 46
  • близо до Кресненското дефиле
Като чета се замислям...колко клякате на клекалата щом се подмивате? Laughing Защото аз не клякам чак толкова много. Хахаха.Темата се разви във весела посока - "колко и как клякате" Laughing

Зависи над какво и как клякаме!Понякога клякането,носи удоволствие! hahaha Joy hahaha

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 23:03 от rumibumy

# 47
  • Тра-ла-ла
Зависи над какво и как клякаме!Понякога клякането,носи удоволствие! hahaha Joy hahaha
То и облекчаването носи удоволстиве. Особено, ако си на зор  Laughing

# 48
  • близо до Кресненското дефиле
То и облекчаването носи удоволстиве. Особено, ако си на зор  Laughing
Права си!То си е половин оргазъм! hahaha

# 49
  • Пловдив
Ползвам обществени тоалетни в краен случай. Никога не сядам на чинията, но и за да избегна да я "напикая"- вдигам я "по мъжки" и си върша работата  Embarassed

# 50
Една моя позната твърди,че не ползва PeaceРеших да се "информирам"
Възможно е, някои хора имат здрави мехури. Моят личен рекорд е 14-часово стискане. Ми, никак не беше приятно, но оживях. Сега поне има тоалетни по моловете, базарите, Макдоналдс и т.н. които са далеч по-цивилизовани от прословутия клозет-дупка. Пък ако си достатъчно далеч от цивилизацията че да няма такива места, тогава пък сигурно има достатъчно храсти  Mr. Green

# 51
Зорът като дойде, не пита.

# 52

Ако мога да устискам до частната- не, но luna го е казала точно! thumbsup

Що за въпрос, ако съм цял ден извън дома си- просто няма как, дали в обществена, дали в учреждение, дали в заведение........ newsm78

# 53
Зорът като дойде, не пита.
     Peace

# 54
Те такава тема нямаше.

Верно, че ако ти се допикае и си далеч от къщи ще ползваш тоалетна....ама с каква цел е пусната темата не схванах.

Явно авторката има идея да отваря кенеф и си прави проучване.

# 55
 Печели се от това, ако темата е проучване на пазара. По морето особено Simple Smile

# 56
Е, никой ли не е чувал за таквиз атрибути§
Не ползвате ли?

# 57
Те такава тема нямаше.

Верно, че ако ти се допикае и си далеч от къщи ще ползваш тоалетна....ама с каква цел е пусната темата не схванах.

Че какво ще му е? Парите не миришат  Laughing

# 58
Не мирашат, разбира се. Аз лично, ако знам ( в заведение например), че кенефът е под всякаква критика ще се стискам. Не, няма да се стискам...ами няма да стъпя в такова заведение. Както и в един дом....може да е лъснато навсякъде а в кенефа да смърди на лисици...какво ви е мнението за домакинята в такъв случай?

# 59
Те такава тема нямаше.

Ами не бъди сигурна колко е вярно.Някои не могат да с.... по чужди тоалетни и това е.Чудя се дали има доста такива хора.Не че ми е толкова важно,но ми хрумна.Аргументирах ли се?
Както и в един дом....може да е лъснато навсякъде а в кенефа да смърди на лисици...какво ви е мнението за домакинята в такъв случай?
Щом е лъснала навсякъде едва ли ще пропусне и тоалетната.Голям прецедент ще да е това.
Както и в заведение-в повечето лъскави заведения и клозетите са на ниво.
Но вече почти не съм срещала изключително мръсни тоалетни-даже и в т.нар градски тоалетни  сега е доста чисто и поддържано.
Даже веднъж преди години един тип-който събираше парите-  в една централна градска тоалетна ми каза довиждане Joy
Аз лично, ако знам ( в заведение например), че кенефът е под всякаква критика ще се стискам.
А ако не можеш да стискаш..вече Twisted EvilКакво следва

Общи условия

Активация на акаунт