ВЪПРОСИ към хомеопати - 13

• 46 347
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Александър,   bouquet

Обясненията бяха, че ако е песъчинка, е излязла - виждал оставената "следа"
Но можело и да е стъкълце, което да е забито /това да се вижда като следа/ и да не е излезнало още, но да не се вижда, защото е прозрачно.  Thinking

Капнаха му първо обезболяващи капки, за да може  д- р да прегледа окото. После му сложиха някви оцветяващи капки, за да видел има ли нещо и да се открои "следата"...
И накрая след прегледа му капнаха Тобрекс и го намазаха с маз Тобрекс /това и му изписаха/, сложиха превръзка и ни пуснаха да си ходим.

В момента детето е супер, не усеща дразнене или болка в окото, не е зачервено, съвсем спокойно си е.  Peace

# 91
  • Пловдив
В момента детето е супер, не усеща дразнене или болка в окото, не е зачервено, съвсем спокойно си е.

Това е най-важното,Бенджи! PeaceСтискам палци всичко да мине бързо!

# 92
Aleksander,

Колибацилинума ми е предписан в разреждане 15 CH.

15СН означава 15 разреждания 1:100, което означава крайно разреждане 1:10000000000000000000000000000 - трийсет нули, което означава, че в л-вото няма и една единствена молекула от Колибацилите! Така че - СПОКО!  Grinning

Aleksander,

благодаря ти много за отговора! аз също си представях така нещата, и зная, че това разреждане е много силно. Това, което по-скоро се питам, е, след като това вещество влияе на организма така, че той да се изчисти от е.колите, то вероятно влияе по някакъв начин и на бебето?  ясно, че това не е токсично лекарство, но явно силно въздейства върху организма. защо тогава да не въздейства и върху другия организъм в мен, който поема всичко, което поемам и аз?

# 93
Имам въпрос, започнах хом. лечение на себореен дерматит по лицето, за около месец прием на хом. лекарства няма все още видим ефект за излекуване, единствено ме обнадеждава, че е рано още. Видях в някои от постовете, че при СД, обривите е добре да отзвучават от горе надолу, т.е от лицето към крайниците. Добър знак ли е появата на малко лишейче на ръката, или това е в следствие, на неподходящо лекарство. Да продължавам ли хом. лечение, тъй като ми бе предписано за 2 месеца. Все още имам надежда, че ще отшуми. Какви са признаците да разбера това. Някой с такъв проблем има ли?
Жоре, аз също имам подобен проблем, но се лекувам при класически хомеопат. Аз също забелязвам че ми се появиха на ръката и крака точно като малки лишейчета. Не знам какво означава това,  лекувам се с конституционно лекарство взето януари месец. Забелязах че когато не ги мажа с крем /пъпките по лицето/  завяхват и почти не личат, докато ако ги намажа с крем се зачервяват и контрастират.

# 94
Бенджи, радвам се, че детето е добре! Адски ме е страх  било винаги от травми по главата, където и да било Confused

Аз не бих слагала антибиотичните капки за състоянието, в което сега го описваш, но говоря за себе си. Ако вътре в очето няма нищо, сълзите ще го доизчистят, достатъчно са солени за дезинфектант Simple Smile  bouquet

# 95
  • Пловдив
Мече, и аз няма да слагам...
Ако не беше се подобрил, щях да слагам. От години не сме ползвали алопатия, но за такова нещо бих дала квото трябва. Но от няколко часа е съвсем добре, не виждам смисъл...

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 17:25 от *Бенджи*

# 96
Цитат

Aleksander,

благодаря ти много за отговора! аз също си представях така нещата, и зная, че това разреждане е много силно. Това, което по-скоро се питам, е, след като това вещество влияе на организма така, че той да се изчисти от е.колите, то вероятно влияе по някакъв начин и на бебето?  ясно, че това не е токсично лекарство, но явно силно въздейства върху организма. защо тогава да не въздейства и върху другия организъм в мен, който поема всичко, което поемам и аз?
не влияе на организма лекарството,а " помага" на Жизнената сила да се справи с проблема.Не се притеснявай за бебчето Simple SmileНо следващия път ,сподели притесненията си с хомеопата   Peace

# 97
Адски ме е страх  било винаги от травми по главата, където и да било Confused
Изречение на филолог Crazy

# 98
  • ул. "Мечтание"
Адски ме е страх  било винаги от травми по главата, където и да било Confused
Изречение на филолог Crazy

Е, важното е, че те разбрахме!  Mr. Green  Laughing

# 99
"Кашпичка", благодаря че сподели ситуацията при теб. При мен нещата са подобни, но все още е необходимост да използвам крем (мед. козметика - ползвам A.I. cream Physiogel). Малко по-сложно е при мен, защото след всяко бръснене кожата се възпалява, а себорейния дерматит е  точно по мустака и около брадата. За сега крема ми помага, но временно, един ден се мажа по два пъти и после около 5-6 дена, без да ползвам крема нещата са добре, но след това пак си избиват обривите.

Ще продължа още месец с това лечение, и ако след приема на тези хомеопатичните лекарства още месец и съм жив XD, ще пиша дали има промяна.

# 100
Според мен може и да те влошат. 1- во  са много, 2-ро приемаш една и съща потенция и най-много да докажеш лекарствата, тоест да развиеш симптоми.....  Sad

# 101
Аз спрях да ползвам кремове, които подтискат избиването на пъпките. Относно медицинската козметика ползвам Биодерма, но много оскъдно, местата с обрив не мажа.Естествено при теб нещата са по-сложни, но не очаквай всичко да приключи за месец два.От това което съм чела знам че обривите изчезват последно.

С Мечето сме писали заедно.Потърси класически хомеопат, това е моя съвет, но ти си знаеш Peace

# 102
  • София - Варна - Бургас
Александър,   bouquet

Обясненията бяха, че ако е песъчинка, е излязла - виждал оставената "следа"
Но можело и да е стъкълце, което да е забито /това да се вижда като следа/ и да не е излезнало още, но да не се вижда, защото е прозрачно.  Thinking

Капнаха му първо обезболяващи капки, за да може  д- р да прегледа окото. После му сложиха някви оцветяващи капки, за да видел има ли нещо и да се открои "следата"...
И накрая след прегледа му капнаха Тобрекс и го намазаха с маз Тобрекс /това и му изписаха/, сложиха превръзка и ни пуснаха да си ходим.

В момента детето е супер, не усеща дразнене или болка в окото, не е зачервено, съвсем спокойно си е.  Peace

Е, сега от подробното ти обяснение се вижда, че всичко е направено ОК!
И както казах по-горе, ако съкълце е забито в роговицата, там болка няма. Дано всичко да е добре  Peace

# 103
  • София - Варна - Бургас
Цитат

Aleksander,

не влияе на организма лекарството,а " помага" на Жизнената сила да се справи с проблема.Не се притеснявай за бебчето Simple SmileНо следващия път ,сподели притесненията си с хомеопата   Peace

newsm10 

# 104
Ние сме минавали през такава история с окото.. верно е че хомеопатът препоръча да не се маже с АБ капки и мехлеми, но остави на мен да реша дали да го правя.. Силиката върши добра работа.. с нищо не сме мазали.. детето точно като на Бенджи се почувства добре и това ме окуражи..

Общи условия

Активация на акаунт