да ви се оплача ... днешната разходка ни се размина
такова слънчице беше напекло до обяд, но аз докато се натуткам и времето са скапанджори
По темите и аз да се изкажа ...
стерилизиране - стерилизирам всяка сутрин шишенцето за вода, което нося при разходките (ако му се допапа на бебо с водичката успявам да го залъжа, докато се приберем), бибероните, не че ги ползваме активно, но за всеки случай ако потрябват през деня и задължително силиконовите зърна, че без тях кърменето е мисия невъзможна .....
гладене - гладя всичко бебешко главно от вътрешната страна, отвън само от естетическа гледна точка ако има нужда, за което заслужавам адмирации, че и на мен гладенето не ми е любимо ....
пране - пера с Тео бебе течен и много му се кефя на аромата, но не съм пробвала Саното за да мога да направя сравнение.
колики - по едно време ги борих с Биогайа и чайчета, които той плуеше, ама май ни попреминаха, но да не ни чуе дявола. Някой беше питал за Нух вомика-та - при нас нямаше ефект.
парите - то всичко бебешко е толкова скъпо, че на кой му стигат парите??? За еднократната помощ чаках повече от месец и едва този понеделник ми ги преведоха, но не искам да плаша с това мамите, които още не са ги получили ... то тез парички нали са от общината и изглежда навсякъде е различно с тяхното плащане ...
белега - грозна картинка, но не смея да чопля, надявам се с времето да се позаличи, но не мажа с нищо.
Благодарско на мамата, която сподели за номера с лимонената киселина. Изчистиха се от котления камък и ел каната и стерилизатора
огнена стихия се губи някъде... надявам се бебчето и вече да е по-спокойно и успешно да се кърмят

еспиноза - вече 15-тина дена сме на 3-ка памперс и съм много доволна, най ми пасна зеления памперс, пробвах и новия и либерото, но останах разочарована и спрях да си правя експерименти ...
за режима вече писах миналия път, че сме типичен пример за кърменето на поискване и така ще го караме и занапред... кво да се прави ... скоро фризьор няма да мога да посетя

Стига съм досаждала, че стана много дълго...
АААА и още нещо да питам... пробвах се да вляза в албумчето ама паролата явно ми е стара или пък вече имаме другаде албумче
Признавам без бой, че по време на бременността нямах много време да ви следя и изглежда съм пропуснала тази подробност. Ако може някой да ми разясни новото положение, че да ви се похваля и с моя хубавец 
Целувки от нас
А като изтече и той се подава още една, че и молба за отпуск по майчинство. 

Само змеят дано иска в него, че незнам... 
Другата ми е на челцето му, че все трябва да ме усеща...уж спи, ама не му вярвм много, вече му знам номерцата...