Отговори
# 630
Здравейте мами,
да ви се оплача ... днешната разходка ни се размина  Cry такова слънчице беше напекло до обяд, но аз докато се натуткам и времето са скапанджори  Banghead
По темите и аз да се изкажа ...
стерилизиране - стерилизирам всяка сутрин шишенцето за вода, което нося при разходките (ако му се допапа на бебо с водичката успявам да го залъжа, докато се приберем), бибероните, не че ги ползваме активно, но за всеки случай ако потрябват през деня и задължително силиконовите зърна, че без тях кърменето е мисия невъзможна .....
гладене - гладя всичко бебешко главно от вътрешната страна, отвън само от естетическа гледна точка ако има нужда, за което заслужавам адмирации, че и на мен гладенето не ми е любимо ....
пране - пера с Тео бебе течен и много му се кефя на аромата, но не съм пробвала Саното за да мога да направя сравнение.
колики - по едно време ги борих с Биогайа и чайчета, които той плуеше, ама май ни попреминаха, но да не ни чуе дявола. Някой беше питал за Нух вомика-та - при нас нямаше ефект.
парите - то всичко бебешко е толкова скъпо, че на кой му стигат парите??? За еднократната помощ чаках повече от месец и едва този понеделник ми ги преведоха, но не искам да плаша с това мамите, които още не са ги получили ... то тез парички нали са от общината и изглежда навсякъде е различно с тяхното плащане ...
белега - грозна картинка, но не смея да чопля, надявам се с времето да се позаличи, но не мажа с нищо.
Благодарско на мамата, която сподели за номера с лимонената киселина. Изчистиха се от котления камък и ел каната и стерилизатора  thumbsup
огнена стихия се губи някъде... надявам се бебчето и вече да е по-спокойно и успешно да се кърмят  wavey
еспиноза - вече 15-тина дена сме на 3-ка памперс и съм много доволна, най ми пасна зеления памперс, пробвах и новия и либерото, но останах разочарована и спрях да си правя експерименти ... 
за режима вече писах миналия път, че сме типичен пример за кърменето на поискване и така ще го караме и занапред... кво да се прави ... скоро фризьор няма да мога да посетя  Sad
Стига съм досаждала, че стана много дълго...
АААА и още нещо да питам... пробвах се да вляза в албумчето ама паролата явно ми е стара или пък вече имаме другаде албумче  newsm78 Признавам без бой, че по време на бременността нямах много време да ви следя и изглежда съм пропуснала тази подробност. Ако може някой да ми разясни новото положение, че да ви се похваля и с моя хубавец  Joy
Целувки от нас  love001

# 631
  • Somewhere over the rainbow
Отказвам се да махам нощното хранене. И себе си  измъчих, и него оная нощ.Два часа му тиках бибата уж да заспи и да пропуснем яденето и пак накрая  ревна и го нахраних. Така че когато му дойде музата да си го премахне сам тогава ще е.И без това не сме много едрички и ни трябват килца.

Аз продължавам с изследването "Кое е млякото?"
Кремка78 За Лактаната- купих ,пробвах ,има един специфичен мирис  на пробиотик,то си го и има де като съставка,  но за жалост детито ми я повърна на два пъти, после пък рева по нов начин  и се отказах от нея. То  ние  не сме много критерий де ,защото си повръщаме по принцип . Сега ще пробвам Аптамил Ар пък да видим най-сенте ще открия ли правилното мляко.

И мен от Еон ме застреляха с февруарската сметка . Направо хлъцнах като я видях . Ебати глупостта -при минимална работна заплата 240 лв. и сметката  за тока да ти е толкова  , ако искаш да се топлиш нормално, без да се ограничаваш #Cussing out

# 632
Помощите и детските се плащат след 20 число на следващият месец за предходния. Т. Е. подадените март месец ще бъдат изплатени след 20 число Април, а получените Март, документите са били подадени Февруари. Така че и на 28.02 да са подадени са се класирали за след 20.03, а ние ще чакаме 20.04.
Срокът за еднократната е 3 години-  по всяко време можеш да се появиш и да си я потърсиш, а ако сте ламинирали Акта за раждане като навършва 3 години детето тогава отиваш и подаваш документи, преди това не ги дават, че не могат да сложат печат.
Памперси - 3ка размер на Канбебе и съм доволна.
espinoza мен ме бяха посъветвали да пия по чаша бира за повече кърма, а от приятелки знам, че наистина действа.
Мечтая си малкото зло да заспи поне за час, че да успея да сготвя. Пожелайте ми успех!

# 633
Еспиноза, нашите болнични ги носят в НОИ на първо число. Даже днес ходих до службата, че с последния болничен се подава и някаква декларация  Grinning А като изтече и той се подава още една, че и молба за отпуск по майчинство.
Аз ако пия някакъв алкохол е 80-100 гр. червено вино или една чаша бира вечер докато вечерям. Нищо няма да му стане на малчо...

# 634
здравейте, мами
хайде и аз да отбележа малко присъствие. И като за начало да ви се оплача- за радост или не, коликите вече почти отшумяха, обаче малкото ми зверче започна да се дере през 2 часа от глад. Знам, че е от глад, понеже плачът му е писклив и се обтяга, а не се свива както при коремни болки.Та преди 2 часа изяде 130мл АМ, понеже бях излязла по работа, сега суче,ама с такъв апетит, че все едно не е ял цял ден.. ooooh!
какво е това чудо умът ми не го побира  #Crazy  #Crazy
Аз също съм напоследък неспокойна и не мога да спя колкото и да съм изморена. До къде ще стигна така и аз не знам..Кажете ми някакви успокоителни за кърмачки  Sad

# 635
И ние сме много зле с режима. По цял ден яде по малко, заспива на гърдата, след това колики, после пак ядене и така се въртим до около 8 часа, когато напоследък започна да заспива за около 2-3 часа. Това е момента в който пия биричка  Mr. Green

Абе само моето чудовище ли не заспива като излезем на разходка  ooooh!

# 636
  • гр. Пловдив
Sofie, пробвай с таблетките от мента,глог и валериан. Безобидни са и не водят към привикване, но все пак не прекалявай.  Hug
Ще ви следя майчета и когато малкият ми мъж ме оставя на спокойствие, ще се старая и да пиша.  Peace

# 637
Малееее какви са ни сладки бебоците  newsm32
И аз качих малко снимки, че моя комп се скапа и в момента ползвам един динозавър дето с голяма мъка работи с изображения... надявам се, че след някой ден ще може да добавям още снимчици???
Помощ някой да ми сложи катинарче на албума, че нещо не мога да се ориентирам как става номера!!!!!!

# 638

Чакам и аз еднократната
Има ли някоя мама от Варна с вече получена помощ???

Да вчера я получих.
И видях, че по болничния ми също са почнали плащания и съответно го очаквам утре Simple Smile
Бенджи вие кога подадохте докс...ние късно 8-9 март мисля беше..

# 639
И моята еднократна помощ дойде вчера, но болничния ми е върнат, защото работодателя е объркал работните дни - смотаняци!!!
Ни се разходихме до обяд, поспахме добре в количката и сега дремна час време и "яхна коня" - демек сложих го в люлката, гледам кротува, а тъкмо прилегнах да подремна Laughing.
мисля да го нахраня по-рано и навън пак.

# 640
Ехо мамчета,ама че гадно временце,а така добре започна деня.Въпреки това ние направихме една двучасова разходка в парка,като през цялото време спахме(което ни излезе през носа)щото откакто сме се прибрали няма сън братко,няма нищо,само мяукане.Пък и наближава време да ходя да си забирам каката от градина и да сготвя нещо набързо и така нчяма празни обороти.Аз повече ви чета ,а да ви кажа има полза че бая полезни съвети давате.Сега се чудя да не би да ни почнаха коликите вече,че, нещо сме неспокойни и се мята доста,та да препоръчате какво да му давам или да се консултирам с док.

# 641
  • Русе/Germany
Помощ някой да ми сложи катинарче на албума, че нещо не мога да се ориентирам как става номера!!!!!!
Не знам дали стана, ама малкия писна. После ще пробвам ако не е станало.

# 642
лори, поръчах си същото кенгуро втора ръка, ще свиркам за инструкции Wink Само змеят дано иска в него, че незнам... Praynig

Пак пиша с една ръка... Whistling Другата ми е на челцето му, че все трябва да ме усеща...уж спи, ама не му вярвм много, вече му знам номерцата... Twisted Evil

Еднократната я подадох средата на март и казаха да я чакам края на април...

Ние и днес неможахме да излезем...много силен вятър...дано утре вече успеем, че хващам влака... #Cussing out

# 643
ТЦ и моето  Mr. Green Вкъщи също. Сега направи едночасов сън - рекорд! Ама свърши. Който готвил -готвил, аз не успях ... Поне съдовете измих и подредих.

# 644
ТЦ и моето  Mr. Green Вкъщи също. Сега направи едночасов сън - рекорд! Ама свърши.

И ние и ние... Whistling

радвам се, че имам съмишленици ...

Общи условия

Активация на акаунт